Hata yapıyorsunuz arkadaşLar.

Sting in Açmış Oldugu Konu Hackhell girls de Olmalımı?

• evet

Kullanılan: 9 39.1%
  • hayır

Kullanılan: 14 60.9%

• Kullanılan toplam oy
    23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J@CK@L' Alıntı:
kımın kız arkadasının fotosu varsa bana pm atsın sılıyım fotosunu
benim kiz arkadasimin fotosu var bastan 3 . sanirim :saf:

bi zahmet siliver :mad:

saka maka bi yana adultluk resimler digil bence hh girls e de yakismiyo :saf:
hertelden olabilir o resimlerin yeri :eek:

[StİnG]' Alıntı:
kızıL benim kız arkadaşım da var resimLerin arasında , inanmazsan ...diLersen msn sini verebiLirim sana , tanışırsın... kendi söLedi zaten takıLdıın site varmı benim resimLerimi koy o siteye ama farkLı boyutta düşünerek söyLemedi tabiki bunLarı .
sonucta yonja oLsun veya 1 başka site oLsun ne farkeder diye kendi söLedi ... aL sana en basit örnek .

( bu arada gereksiz mesj atan ve poLemiğe yoL açan arkadaşLarımızın mesajı editLenebiLirmi ? amacından sapmasın konu . gereksiz mesaj kirLiLiğe neden oLuyor .

Dark AngeL in attığı mesaj herşei anLatıyor . 1 kez daha hatırLatıyım .bkz sayfa 3 te.

Arkadaşım ben dumura uğradım sen hangi milliyettensin hangi mezheptensin kim koyar sevdiği kız arkadaşının resimlerini foruma.:eek:

sting kendini GREAT İDEA nın yerine koy biri senin sevgilinin resmini verse nasıl bir tepki verirdin.....

biri küfür mü etti sevgiLisine :eek: ha yonja da kayıtLı ha burda ... yonjanın 2 miLyon üyesi var HH in 50 000 ? gerisini düşünün artık :cool:

By CaPTaiN' Alıntı:
Boşver dostum kirlensin kolay temizleniyor o merak etme.... ;)

temizLemek te işçiLik istior Cap =)

Arkadaşım ben dumura uğradım sen hangi milliyettensin hangi mezheptensin kim koyar sevdiği kız arkadaşının resimlerini foruma

sevmiorum yüzüne de söLerim o 1 kaşar :D

Abi Siz İstediğiniz Yazıyı Silip İstediğinizi Yaınlıyorsunuz Oylamadada Değişiklik Yapıyorsunuz Ben Yazmışım Oy Vermişim ooo Ne Farketcekki Haklısınız Konuşmaya Bile Gerekyok Ne Olsa Admin Ne Derse O Olur :)

ıkı dak telefonda ortımle konusayım dedım başlığı yıne mundar etmıssınız her kafadan farklı ses cıkıyor neyse ozur dılerım ama kısısel davranıcam bu sefer cıdden yordu bu baslık benı ve kapanmasını ıstedım

closed...

harbiden öle iki dakka boş bırakmaya gelmiyo sizleri

Arkadaşlar bayanları çok fazla ilgilendiren konular olmadığı sürece oraya erkek arkadaşlar lütfen konu açmayalım...

bu konularda bize pm ile ulaşırsanız hemen ilgileniriz anket açmaya gerek yok herşey ortada....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri