SAHRANİL
Altın Üye

HAVUÇLU KEK
4 ADET YUMURTA
1,5 BARDAK TOZ ŞEKER
3 ADET RENDELENMİŞ HAVUÇ
1 SU BARDAĞI DÖVÜLMÜŞ CEVİZ
1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN
2 SU BARDAĞI UN
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 PK VANİLYA
1 PK KABARTMA TOZU
ÖNCE YUMURTALARI VE ŞEKERİ YOĞURT KIVAMINA GELENE KADAR ÇIRPIN. İÇİNE SIVI YAĞI, CEVİZİ, HAVUCU VE TARÇINI KATIN. KARŞTIRDIKTAN SONRA İÇİNE KABARTMA TOZU KATILMIŞ UNU VE VANİLYAYI EKLEYİN. ÖNCEDEN ISITILMIŞ 175 DERECE FIRINDA PİŞİRİN. AFİYET OLSUN
4 ADET YUMURTA
1,5 BARDAK TOZ ŞEKER
3 ADET RENDELENMİŞ HAVUÇ
1 SU BARDAĞI DÖVÜLMÜŞ CEVİZ
1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN
2 SU BARDAĞI UN
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 PK VANİLYA
1 PK KABARTMA TOZU
ÖNCE YUMURTALARI VE ŞEKERİ YOĞURT KIVAMINA GELENE KADAR ÇIRPIN. İÇİNE SIVI YAĞI, CEVİZİ, HAVUCU VE TARÇINI KATIN. KARŞTIRDIKTAN SONRA İÇİNE KABARTMA TOZU KATILMIŞ UNU VE VANİLYAYI EKLEYİN. ÖNCEDEN ISITILMIŞ 175 DERECE FIRINDA PİŞİRİN. AFİYET OLSUN