hayalimdeki cep telefonu...

ekremasi

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bu konuyu ben acıorum insanların her zaman hayallerınde mutlaka bır seyler vardır mesela hayalimizdeki telefondan bahsedelim hadi beklıyorum arkadaslar hayalinizdeki telefonlar nasılmış bizimle paylaşın....:clap:biggrin

benım hayalimdeki cep telefonu
kayar kapaklı,kenarları çelik kaplama,1 sağında 1 solunda 1 tepesinde 1 tanede assaısında hoporlör olmak üzere 4 adet hopporloru olan,16 mılyon renklıoled ekrana sahip,mp4,avi destekleyen,kamerası 5 mp otofocuslu,word belgelerını çalıştıran,mp4 formatında video çekebilen,müzik çalarını w serisindeki gibi olan,3.5mm kulaklık girişli,1500mah bataryaya sahip,çift flaslı,vs.tepesınde 45 derece yukarıya bakan bır projektor olan....vs dıyer kucuk özellıklerı saymıyorum işte benım hayalımdekı tel bole sızın hayallerınızdekı nasıl acaba....:melek

benm hayalimdeki tel daha piyasaya cıkmadı bea arkadaşım :p

arakadaşım işte nasıl bır tel ondan bahset....:melek

yok mu hayalindeki cep telefonunu ifade edecek babayiğit yokmu şimdi kocaman forumda

anlasılan yok kocaman forumda hayalindekı cep telefonu olan vatandaş nese bende böle bır konu actım amma işlemedı ne yaparsın.............aldırma gönul aldırma

transformers gibi bişi olsa :)
bi yerlerine basınca bişiler oluwerse :)))

Emrah moDuna geCme be hemen kaRdesim :(
GerCi hayaLimdeqi teLi aLdım ama (N73 M.e Hava Atmak gibi oLmasın :p)
Tv izLesem teLefonDa yeter biDe yuksek cözunurLuk..

hayırlı olsun kardeşim....gule gule kullan

transformers gibi bişi olsa :)
bi yerlerine basınca bişiler oluwerse :)))

cok gusel olurda oda mumkun deıl be kardeşim.........................ama yarqatıcı bır dusunce...........

bedafa arama yapan bi cep telefonu hayal ediyorum :D
diğer özellikleri farketmez

nokia n95 8 gb kaybettim. ardından n98 kırıldı. şimdi iphone var

vall arkadaşlar her şey var artık tellerde birtek çakmak koymadılar bi köşesine:)
ikisi aynu cepte olunca çiziliyo tel...

sony W960 yaza doğru alacam şimdilik hedefim bu ........

valla uanlık 50-60 tl lik nokialara bayılıyorum ama sorun şu ki atınca sağa sola kapak çıkıyo arkasından ya da tuş takımı kayıyo uğraşıyoruz 1dk felan takmaya:D

Yetkililere duyurulur. duvarı kıracak sağlamlıkta hiç kapanmayan telefon istiyorum.
arasın mesaj atsın yeter dieğr şeyler için benim güzel aletlerim var:D

Benim kuzen piyasaya 2 ay önce çıkan bir tel alMış 1200'e
Markasını hatırLamıyorum o kadar yeni yani :)
Küçük bir biLgisayar,Yer tespiti yapabiLiyor detayLı şekiLde,Sallayınca şarkı değişiyor
Resim açıyorsunuz telefonu sağ tarafa yatarınca resimde otomatikman sol tarafa yatıyor yani
nereye yatırırsanız yatırın görüntü otomatik düzeLiyor
Acaip bişidi =)

Geri