hayatınızdaki en komik anlar

gokhan003

New member
Reaction score
0
EWET ARKADAŞLAR HAYATINIZDAKİ EN KOMİK ANLARI BURAYA ANLATIN HEP BERABER GÜLELİM

en komik anlar dün başıma geldi bi tane.2 hafta önce msn ye birini ekledim aynı semtte oturuyoruz 2 gün sonra blştk kız sürekli aramaya başlıtı beni sonra 3 gün sonra arabayla aldım kzıı karanlık bi ortama götürdüm kimse yoktu geceydi.kıza teklif ettim sonra işimii hallettim kızı ewine bırktm 2 gün sonra semtin meydanında geziyorum kankamla kankada bu layları biliyor ogünden sonra kızı aramdm nede knştm.meydanda kızı gördüm önünden geçtim arkdşa gösterdim kızı yani anlıyacgınız kızı sklmdm arkdş knşsan dedi mal dedi bana kız baka kaldı slm vermedn geçtim önünden.arkdşa şunu dedim olum işimi hallettim ben bi dürttügüm kızı bi daha dürtmem giye gülmekten öldük kızda arkmdan baka kaldı ehehehehehehhe nsl ama:D

ßEnce Hiç gülecek 1 yanı Yoq..:angry..Ama bu sana komik GElebilir..SAygı Duyarım.

_scream_17' Alıntı:
en komik anlar dün başıma geldi bi tane.2 hafta önce msn ye birini ekledim aynı semtte oturuyoruz 2 gün sonra blştk kız sürekli aramaya başlıtı beni sonra 3 gün sonra arabayla aldım kzıı karanlık bi ortama götürdüm kimse yoktu geceydi.kıza teklif ettim sonra işimii hallettim kızı ewine bırktm 2 gün sonra semtin meydanında geziyorum kankamla kankada bu layları biliyor ogünden sonra kızı aramdm nede knştm.meydanda kızı gördüm önünden geçtim arkdşa gösterdim kızı yani anlıyacgınız kızı sklmdm arkdş knşsan dedi mal dedi bana kız baka kaldı slm vermedn geçtim önünden.arkdşa şunu dedim olum işimi hallettim ben bi dürttügüm kızı bi daha dürtmem giye gülmekten öldük kızda arkmdan baka kaldı ehehehehehehhe nsl ama:D

assssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:durdurun

Benim hayatım komediyle geçiyor ... Bir gün durakta bir kız gördük, pek kimseler yoktu bizimkiler rahat durur mu ? Hemen kızın yanına gidip " Merhaba saatiniz var mı ? " Kız da bişeyler sezdiği için " Hayır, yok " " iyi o zaman biz arakdaşlar arasında para biriktirip size güzel bi saat alalım " Kız hiç ummadığı bu cümlenin ardından " Sen önce kendine saat al salak " " Benim zaten saatim var " Kız sessizliğe gömülür ...

berkelson(devran)hiç komik degil ve o olay bildigim kadarıyla o sözleri arkadaşın söylemişti kendin gibi anlatıyrsn :D:D asıl buna güldüm eheheh kolpalıcıgın lüzümu yok dürüst olalaım:D.
şimdi ben anlatıyorum en komik olayı burda kopucaksınız:D eheheh

bnm arkdşm msn adresi verdi ekledim gay çıktı neyse tuhaf şeylerden bahsetti 2 gün sonra msnye girrdim ileti yazdı bende tersledim sonra yanına gelicem dedi gel dedim nereye oturuyorsun dedim oda sarıyer dedi bende beykoz dedim.beykozda a.kavagı var benm mekanım oraya çagırdım tlf no verdim neyse bu çoçuk geldi kavaga bende gittim tabikide.sonra çoçugu orda bi kale var oraya çıkarttım sonra bnm arkdşlarda beni taip ediyorlardı.ıssız bi yere çıkarttım arkdşlar geldi yanıma sorna bi güzel dövdm çoçugu yalvarmaya başladı ben size vermeye degil ben size kz ayarlamaya geldim dedi.sonra çoçugun kulagında bir sürü küpeler piersingler vardı bende öyle tipleri sevmem bizim arkdş bagırdı hepsini çıakrttı o korkuyla tanıdıgı kaşarın msn adreslerini verdi gülmekten öldüm sonra tabikie çoçugu bıraktık koşarak a.kavagı iskelesine girmiş o gün gülmekten öldüm :D:D:D:

birader seninde değişik bi eğlence anlayışın varmış

scream 17 yaptıkların sanki çok doğru da...

Gelecekteki komedi...

_scream_17' Alıntı:
berkelson(devran)hiç komik degil ve o olay bildigim kadarıyla o sözleri arkadaşın söylemişti kendin gibi anlatıyrsn :D:D asıl buna güldüm eheheh kolpalıcıgın lüzümu yok dürüst olalaım:D.
şimdi ben anlatıyorum en komik olayı burda kopucaksınız:D eheheh

bnm arkdşm msn adresi verdi ekledim gay çıktı neyse tuhaf şeylerden bahsetti 2 gün sonra msnye girrdim ileti yazdı bende tersledim sonra yanına gelicem dedi gel dedim nereye oturuyorsun dedim oda sarıyer dedi bende beykoz dedim.beykozda a.kavagı var benm mekanım oraya çagırdım tlf no verdim neyse bu çoçuk geldi kavaga bende gittim tabikide.sonra çoçugu orda bi kale var oraya çıkarttım sonra bnm arkdşlarda beni taip ediyorlardı.ıssız bi yere çıkarttım arkdşlar geldi yanıma sorna bi güzel dövdm çoçugu yalvarmaya başladı ben size vermeye degil ben size kz ayarlamaya geldim dedi.sonra çoçugun kulagında bir sürü küpeler piersingler vardı bende öyle tipleri sevmem bizim arkdş bagırdı hepsini çıakrttı o korkuyla tanıdıgı kaşarın msn adreslerini verdi gülmekten öldüm sonra tabikie çoçugu bıraktık koşarak a.kavagı iskelesine girmiş o gün gülmekten öldüm :D:D:D:
bir gün gelipte 3-5 gay erkeim die geçinen seni dövdüğünde işte en komik olay o olucak hayatında... ve eminim benim gibi bu olaya birçok kişi altına kaçırarak gülecek... garip bi tarz... :)

bi yaz akşamı karanlıkta babamın oynadığı köpek birden babamın ayakkabısını çaldı ve koşmaya başladı... sonra ileride durdu babam getir falan dedi köpekte haraket yok.... babam tek ayağı çıplak köpeğe doğru ilerledi köpek ayakkabıyı aldı biraz daha ilerledi... babam ilerli köpek ayakkabıyı daha da ileri çekio... sonra köpek ayakkabıyı baya bi ileri bırakıp gitti... babam bunları yaşarken yanlız olduğunu sanıyordu fakat karanlıktaki beni fark etmedi... sonra ailece yemeğe oturduğumuz bi anda sanki bu olay benim başıma gelmiş gibi annattım... babamda hadi ya vallahamı aynı şeyi banada yaptı şerefsiz dedi... tabi o anda olaydan haberi olan masadakiler kahkahayı bastı... :)

Arkadaşla buluşcaktık, saatinde gelmedi bitürlü, ben de dayanamayıp cepten aradım, birtürlü açmıyordu. Sinirlenmiştim, bürosunu aramaya karar verdim. Açtım telefonu, yer misin yemez misin. Bağırdım çağırdım. Bana şöyle söyledi;

Abi ben şu anda şehirdışındayım. Kusura bakma, tüh ya, şarjım bitiyo birader. Sonra görüşelim.

Trajikomik:durdurun
:biggrin

huhihuhihuhi beöö :):D

bende anlatayım. bir varmış bırde yokmuuuş vs.:D
size askerlik anımı anlatayım.
öylen ve akşam yemekte (pırasa ve kapuska) aynı yemek vardı
o akşamda sınıra pusuya gittik sabaha karşı pusudan dönüşte herkes tek tek
kendini yolun kenarına atmaya başladı manganın yarısı yol kenarında pantolonları indirmiş çogu motoru bozmuştu. ogun densonra o yemekleri yemez oldular.
"yukarıdaki hikaye gercektir" 1981/3 teskareci ve diyer devreler zamanında

Geri