Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çocukken sanırım 6 yaşındayken felan bayramlık harçlıgı kapıp bir oyuncakcıya gitmiştim baktım oyuncakcı kapalı ilerde bi tane seyyar var bi tane uçak görmüştüm dedim abi bu nası bişe uçarmi die adam bana evet yerde uçar demişti bende nasıl yani yerde uçmak nasıl oluyor dedim cok fazla yukselmez yerde uçar işte demişti
Bende tüm parayi bayılıp almıştım
Eve gelip çalıştırdıgımda ise uçmasını bekledigim aletin kanatlari olan bir araba oldugunu yani dier oyuncak arabalardan tek farkının kanatlari oldugunu anlayınca büyük hayal kırıklıgına ugramıstım
BU bana bi ders oldu ondan sonra bi daha kazıklanmadım
yawwwwwww reddevıl bu dunyada kazık yemeyen mı var be kocum ?sende yemıssındır am atan güzel atmıs hıc acıtmamıs ihhihi
yemıssındır yaw REDDEVIL sende yaw yemeyenmı var yedırenler güzel yedırmıs desene farkına bıle varmamıssın
bende sevgılımden yemıstım yaw cocuk sevıyom cıkalım dıyoo gıdıyoo baska bı erkeyı daha ayarlıyoo bana o da cıkma teklıff edınce olan oldu zaten.........yemısım dı mı ?afıyet bal seker olsun bana ihiiih
Her gün yediğimiz kazıkların hangi birini sayayım ki =) Günlük hayatınızı bi kontrol edin mecburiyetten nasıl kazık yediğinizin farkına varacaksınız. =)