Hayatta yediğiniz en büyük kazık ne oldu?

waLLa hiç kazık yemedim diye biLiyorum.. yediysemde haßerim oLmadı :)

Kazık yiyen arkadaşlara geçmişolsun diyorum,,
Evet başka kazık yiyen yokmu açık sözlü olun yaww:)

walla öyle büyük bir kazık yemedimde büyük bir kazık attım

Hatırlamıyorum :sigara:

yedim ....... /Nedeni İMPOSİBBLE / :D
Bisiklettn di herhaLde

Çocukken sanırım 6 yaşındayken felan bayramlık harçlıgı kapıp bir oyuncakcıya gitmiştim baktım oyuncakcı kapalı ilerde bi tane seyyar var bi tane uçak görmüştüm dedim abi bu nası bişe uçarmi die adam bana evet yerde uçar demişti bende nasıl yani yerde uçmak nasıl oluyor dedim cok fazla yukselmez yerde uçar işte demişti
Bende tüm parayi bayılıp almıştım
Eve gelip çalıştırdıgımda ise uçmasını bekledigim aletin kanatlari olan bir araba oldugunu yani dier oyuncak arabalardan tek farkının kanatlari oldugunu anlayınca büyük hayal kırıklıgına ugramıstım :D

BU bana bi ders oldu ondan sonra bi daha kazıklanmadım :D

bilgisayar parçası alırkende olmutşur bir ara..:D

yawwwwwww reddevıl bu dunyada kazık yemeyen mı var be kocum ?sende yemıssındır am atan güzel atmıs hıc acıtmamıs ihhihi:D

yemıssındır yaw REDDEVIL sende yaw yemeyenmı var yedırenler güzel yedırmıs desene farkına bıle varmamıssın

bende sevgılımden yemıstım yaw cocuk sevıyom cıkalım dıyoo gıdıyoo baska bı erkeyı daha ayarlıyoo bana o da cıkma teklıff edınce olan oldu zaten.........yemısım dı mı ?afıyet bal seker olsun bana ihiiih

Vallahi en büyük kazıgı herhalde GSM operatörleri atıo 100 knt 14 milyon olurmu yaa :vur ama mecbur kalıyosun almaya kız arkadasına mektup atamıosun :D

Her gün yediğimiz kazıkların hangi birini sayayım ki =) Günlük hayatınızı bi kontrol edin mecburiyetten nasıl kazık yediğinizin farkına varacaksınız. =)

yok kazık yemedım hıc ama en buyuk kazık yeyıpte yedıgını bılmemektır bence :)

Geri