Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
işten güçten zarzor boş zaman bulunmuştur.. nazlı yarla buluşulur..
nazlıyar: ay zamanından çalmıyorum dimii?
oscars: yok canım benim tüm zamanım sana feda.. (yalan, asıl düşünce: ulan bu kadar zamanda üç tane makine(pc) toplardım ben..)
NY: noldu ne düşünüyosun?
Osc: seni tabiiki yavrucum neyi düşüncem başka.. (yalan, a.d: aceba fener naaber c.tesi.. kesin alır abi maçı.. )
osc: off.. çok yoruldum bugün yaa.. erken yatiim ben bugün.. (yalan, akşam ny satılıp maça gidilicek..)
ny: yat aşkımcım.. yoruluyosun zaten..
osc: sen de olmasan kim düşüncek beni yaa.. (yalan, a.d: yavrum anelka benim için oyna bugün.. )
Erkeklerin söylediği romantik yalanlardan birkaçınıda ben yazayım (hemde karşı cins olaraktan yazıyom haa fatu). Yalanlar: sen benim için ulaşılmaz bir yıldızdın ,senden ayrılırsam bakırköylük olurum,seninle birlikte yaşlanacağız,bizi ancak Allah ayırır ..falan filan ..bu kadar yalan yeter ...
bi tartışma oldu akabinde o sinirle ayrılma kararı almıştık.. öbürgün mesajlaştık hiç uyuyamadığımı fln sölemiştim..harbi üzülmüştüm ama yalandı sonuçta uyumuştum meğer o uyuyamamış ağlamaktan.. buluştuk ki bide gözleri şişti cnm bnm..