hayirsever

z_cool_xz

New member
Reaction score
0
arkadaslar sitemi sagdan ve soldan bölmek istiyorum yani site üce bölüne cek ortadaki parca diger iki parcaya göre daha genis olacak sagdaki parcanin solunda ise kaydirma cubu olacak soldak parcanin ise saginda kaydirma cubu olacak yani her ikisininde orta tarafa kaydirma cubu olacak yanliz bu üc parca bir birinden bagimsiz olacak

arkadaslar vaktim olsa kendim hal edecem de su aralar günde 18 saat calisiyorum o yüzden internete girecek fazla da vaktim olmuyor ya kodunu bilen varsa yardimci olursa minettar olacam

Kendini öldürme 18 saat bu ne ???Ara sıra dinlen :)
Aşağıdaki kod işine yarar ,kendine göre özelleştir .

<html>
<body>
<frameset rows="81,*" cols="*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0">
<frame name="topFrame" scrolling="NO" noresize src="burayaustmenununisminiyaz.htm" >
<frameset cols="177,*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0" rows="*">
<frame name="leftFrame" noresize scrolling="NO" src="burayasoldagözükeceksayfanınadresiniyaz.htm">
<frame name="mainFrame" src="burdasagdakibuyukalandaçıkacaksayfanınadınıyaz.htm">
</frameset>
</frameset>

</body>
</html>

Bak bunu da deneyebilirsin

<frameset rows="10%,*" border="0">
<frame name="ustmenu" src="burayaustmenununisminiyaz.htm" marginwidth="10" marginheight="10" scrolling="auto" frameborder="0">
<frameset cols="10%,*" border="0">
<frame name="solmenu" src="burayasoldagözükeceksayfanınadresiniyaz.htm" marginwidth="10" marginheight="10" scrolling="auto" frameborder="0">
<frame name="anamenu" src="burdasagdakibuyukalandaçıkacaksayfanınadınıya z.htm" marginwidth="10" marginheight="10" scrolling="auto" frameborder="0">
</frameset>
</frameset>

ortak verdigin ilk kodu anliyamadim beyaz bos bir sayfa cikiyor istedigim degil ama ya kusura bakma tasarim konusunda normalde bir duzeydeyim yanliz emin ol 18 saat sonrasinda beyin bir sey almiyor
yani biraz yardim almadigim taktirde istedigim siteyi bir türlü bitiremyecem o yüzden ilk kodu biray aciklarsan sevinirim belkide ben islemi yanlis yapior ola bilirim

birde bu ana sazfanin disindaki ek sayfalarin boyutunu nereden degisitre biliyrum arti bunlara bagimsiz olarak ilaveler yapabilrim degilmi

ya kardesim kusura bakma beynim artik calismiyor verdigin kod isime yaradi cünkü aslinda kendi kaynaklarimin icersinde bulundurdugum bir kod idi yanliz fazladan mesai yapmamdan öttürü aklim durmus bir vaziyeteydi biraz ugrastim ve cözdüm tesekürler tekrardan ilgilendigin icinkonu

p.s. kapatila bilir benim tarafimdan tesekürler hackhell aylesi

Geri