hayvan dostları ve sahipleri için bir bölüm öneriyorum

oMeN

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar ben veteriner hekimim hayvanlarla ilgili bütün sorularınıza cevap verebilirim.
Sizlere yardımcı olmak isterim bunula ilgili bir konu başlığı açılırsa forumlarda sevinecem..
bu önerimi sizin ve yöneticilerin görüşlerine sunuyorum

ewt olabilir aslında dimi dark abi:D
ama forum açılmaz topic açılır bi not geçiim valla eğer yaralı olacaksa neden olmasın. . .
hatta ben direk bi soru soruum husky var bende bi dene bi kulağı kırıldı 1.5 yaşında ne yapabilirim :(:(

hayvanlar
bölümü olsa güzel olur, içinde hayvan sağlığı, wallpaperlar, hayvan alım satım, komik hayvan resimleri gibi konular bulunur.

iyi düşünmüşsün bencede iyi olur...

hamster lar nası denildii kadar pis mi ewde beslenir mi yoksa gonzales leremı takılsam yada sallayıp köpek mi alsam ne dersin ;)

illuminati' Alıntı:
ewt olabilir aslında dimi dark abi:D
ama forum açılmaz topic açılır bi not geçiim valla eğer yaralı olacaksa neden olmasın. . .
hatta ben direk bi soru soruum husky var bende bi dene bi kulağı kırıldı 1.5 yaşında ne yapabilirim :(:(

kulak kırıldı ise malesef yapabileceğimiz pek bir şey yok ameliyat ile kulak kıkırdağı üzerinde oynamalar yapılarak bir sonuca gidilebilir fakat bu hem masraflı hemde çok beceri isteyen bir ameliyattır bence köpeğini böle sevmeye devam et

hamsterlar içinde bir cevap verecem bence hamsterlar köpeklere ve diğer hayvanlara oranla daha zararsız ve temiz hayvanlardır artı masrafsız

hmm veterinerim deri almayla kulağı düzeltilir demişti nese ben ii bi araştırıım bu arada dark abi aç şu topiği baq belki senin kuçu kuçuyada bişey olur:D:D

olabilir neden olmasın

Ben Bu Önerİyİ YÖnetİmde Yaptim Kİmse İlgİ GÖstermedİ,dalga GeÇenler Bİle Oldu! Sonuna Kadar Katiliyorum,bende Akvaryum,baliklar, Ve Evcİl Canlilarla İlgİlİ Olan Bakim Hastalik Tarzi Konularda Yardimci Olabİlİrİm!

hayvanlarla ilgili bir bölüm olabilir bende BAYA bi yardımcı olabilirim birAZ hayvan manyaklığı var açılırsa iyi olur :D

ŞÖyle Bİr Önerİmde Var Elİnde Pet Hayvani Olan ArkadaŞlar ,yada İhtİyaci Olan ArkadaŞlar Burada Bakamadiklari Petlerİ PaylaŞabİlİr

dendenden' Alıntı:
ŞÖyle Bİr Önerİmde Var Elİnde Pet Hayvani Olan ArkadaŞlar ,yada İhtİyaci Olan ArkadaŞlar Burada Bakamadiklari Petlerİ PaylaŞabİlİr

hem öyle hemde petshop larda eziyet edılmış hastalıklı hayvanları almaktansa birbirimizden asğlıklı hayvanlarıda edinebılırz!

Peku yurt disindan turkiyeye kopek sokup cikarmada bilgisi olan varmi? tesekkurler

dalgic' Alıntı:
Peku yurt disindan turkiyeye kopek sokup cikarmada bilgisi olan varmi? tesekkurler[/QUOTEYURT DIŞI BU ANLAMDA İKİYE AYRILIR ..BİRİNCİSİ AVRUPA ÜLKELERİ BUNLARA MESALA İNGİLTERE BİR HAYVAN SOKACAK OLURSAN 6 AY BOYUNCA KARANTİNADA BEKLETİR ORADAN ZATEN BURAYA HAYVAN PEK NADİR GELİR GELSE TÜRKİYE BURASI KOLAY GİRER..
BİRDE DİĞER ÜLKELER VAR BUNLAR RUSYA BALKANLAR ORDAN HAYVANLAR ÖZEL OLARAK ÜRETİLİRKİ DİĞER ÜLKELER SATILSIN
KADINLAR ÇANTALARINDA GETİRİR MİNİK YAVRULARI ANNELERİNDEN SÜT ALMADAN ,AŞILARI YAPILMADAN BAĞIŞIKLIK SİSTEMLERİ DAHA GELİŞMEDEN...
ÇOĞU ZATEN GENÇLİK HASTALIĞINDAN VEYA BAŞKA HASTALIKLARDAN SATILDIKTAN SONRA ÖLÜR
BİRDE EMİNÖNÜNDE BUNLARA KARNE YAPARLAR ANNESİ AVRUPA BİRİNCİSİ BABASI ŞÖYLE DİYE KANDIRMACA YANİ
DAHA FAZLASI İÇİN SORUN

Geri