Hayvanlara Suikast...!:)

4.sinekleri yakalayıp (at sineği yada b..k sineği tercihim)bacaklarını kopardıktan sonra geri kalanını yakacan..süper bi ses çıkıyo böle çatur çutur.. huehuehue bunu çok yapardım ama diğerleri çok kötü

bide köyde bizim arkadaşlar horozların g.tüne torpil sokup bacadan atarlardı...:D
havada boom :sopa:

masduh' Alıntı:
süper bise zaten ben kurbağa falan şişirip patlatırdım sinekleride aynı şekilde ama ben kedilere elektirik falan wermezdim kuyruğundan tutup en yükseğe kim fırlatcak die yarış yapardık genelde ewlerin balkonuna atmaya çalışırdık :mad:
Ruh hastası..Keşke ben de seni bulup kuyruğundan en uzağa fırlatsam

Bence bu şekilde haywanlara işgence yapnları önce

1- Yağlı kazığa oturtcan

2- elini kescenki bidaha yaptıklarını buraya yazamasın

3- yediği yemeğin içine iğne koycan

4- tek tek tırnaklarını çekcen

5- gözlerine kızgın yağ dökcen

6- yüzüne kezzep atcan

7- organını kescen

8- bilgisayarı kafasında kırcan

9- ALLAH tan korkusu olan haywanlara zarar wermez demekki ALLAH tan korkmuyo o zaman çekip vurcan .. görcek bakalım

Akıllı olun düzgün yazı yazın

kurba olayı güsel,denemek lasım bide başka bi yöntem var biras rsikli eşek arısının kıçına cubuk sokun ama hafif olsun serbest bıraktığında çok fena bi görüntü oluyo:D yada üstüne aseton döküp yakın öle ucurun bi süre sonra sönüyo saten ama hawada yanarak ilerliyo

sadistliğinde bu şeklini ilk defa görüyorum :D

P_R_E_N_S' Alıntı:
Bence bu şekilde haywanlara işgence yapnları önce

1- Yağlı kazığa oturtcan

2- elini kescenki bidaha yaptıklarını buraya yazamasın

3- yediği yemeğin içine iğne koycan

4- tek tek tırnaklarını çekcen

5- gözlerine kızgın yağ dökcen

6- yüzüne kezzep atcan

7- organını kescen

8- bilgisayarı kafasında kırcan

9- ALLAH tan korkusu olan haywanlara zarar wermez demekki ALLAH tan korkmuyo o zaman çekip vurcan .. görcek bakalım

Akıllı olun düzgün yazı yazın

bunlar yapınca haywana yaptıklarından ne farkı kalıcak..

ayrıca sen akıllı ol burası korku bolumu tırsıorsan uza..

Bence güzel bişi değil arkadaşlar.Yazık olmuyormu bunları yapınca o hayvanlara.Siz kendinizi o hayvanların yerine koysanıza.Lütfen biraz düşünün.

Bunlari Yazan ArkadaŞlar Sİze Verİlse Elektrİk Ya Da Sİzİn Bİr Tarafiniza Torpİl Koyup Patlatilsa Çok Mu GÜzel Olur???hayvanlarda Can TaŞiyor.bunlari Yapanlar ÖbÜr Tarafta Cezasini Fazlasiyla Ödeyecektİr Ödesİnde...bÖyle PaylaŞima TŞk Etmek Bana GÖre Deİl Kusura Bakma

konun basında nıe gulucuk var cok mu hosuna gıttı arkadasım!!!!pek komık bısı goremıorm da nese elıne saalık paylasım ıcın saol!

pek tasvih etmiyorum arkadaşlar olur ya bana denk gelirsiniz bunları yaparken karışmam valla hehehe

valla yakıştıramadım yok mu şöyle cüssene göre hayvan örneğin boğa, at,fil gergedan:) şaka yapıyorum be aman bu hayvanların g..tüne böyle şeyler deneme valla yazık olur sonra

iyiki ahiret var iyiki cehennem var...

bunları yapan warsa umarım aynı sekilde karsılıgını gorurler

Sonuçta onlarda canlı ayrıca bi ton günaha gircen bunları yaparsan....

Vay bee, küçükken ben de ufak tefek şeyler yapardım ama bu kadarı aklıma gelmezdi doğrusu...

Geri