Hayvanlara Suikast...!:)

d0LpHiNs™

AzraiLin GözYa$LaRı
Reaction score
0
Nerde Oldugumu Bilmemeq Bat1yormu Sana...?
1.kirpiyi suyun içine koyucan sonrada kafasını çıkardığı anda kafasını kescen**
2.kaplumbağanın kabuğunun içine torpil koyup kaplumbağayı pırtlatacan
3.civcive ipi yuttur ip g..tün den çıkarken ipi çektiiiğinde bağırsakları çıkacak
4.sinekleri yakalayıp (at sineği yada b..k sineği tercihim)bacaklarını kopardıktan sonra geri kalanını yakacan..süper bi ses çıkıyo böle çatur çutur..
5.kediyi iple bağlayıp elektirik attcann
6.çocukların oynadıkları borularla güvercinlere kediye köpeğe iğne fırlatacan.
7.kurbağanın g..t üne pipet sokup şişirecen..
8.ewde beslediğimiz muhabbet kuşunun ağzına açık bi elektirik kablosunu deydirecen sonra oturup izleyecen..

Alıntıdır...!

Arqada$lar Bence Burası Yeri Çünqü Biraz Vah$et...:sigara:

Yöneticiler Yanlı$ yerde oldugunun kanısına varırlarsa Ta$ırlar İlgili Bölüme Saygıalrla...!:sigara:

aga bu ne ya ne yaptın sen :(

süper bise zaten ben kurbağa falan şişirip patlatırdım sinekleride aynı şekilde ama ben kedilere elektirik falan wermezdim kuyruğundan tutup en yükseğe kim fırlatcak die yarış yapardık genelde ewlerin balkonuna atmaya çalışırdık :mad:

masduh' Alıntı:
süper bise zaten ben kurbağa falan şişirip patlatırdım sinekleride aynı şekilde ama ben kedilere elektirik falan wermezdim kuyruğundan tutup en yükseğe kim fırlatcak die yarış yapardık genelde ewlerin balkonuna atmaya çalışırdık :mad:

puaha GüseL Fantezilerin Varmı$faqat Bu Benım Verdiqlerimde DahiL Hiçbirini Tasvip Etmiyorum...:mad:

bence cok sacma aynı seylerin sana yapıldıgını düsünsene,
hayvanda olsa onlar birer canlı müslümansan allah korkun varsa cana kıymazsın

sadistlik duygularım kabardı...!!!

tolgauyani' Alıntı:
bence cok sacma aynı seylerin sana yapıldıgını düsünsene,
hayvanda olsa onlar birer canlı müslümansan allah korkun varsa cana kıymazsın

sen hiç sinek falan öldürmedinmi:D geceleri siwrisinek falan kowalamadınmı:D

YAZANA 220 WOLT ELEKTİRİĞİ VERECEN SONRA GECİP KARŞISINA BAKACAN NASIL İYİ OLUR LEEE :d

Bu ne ya:Allah akil fikir versin

kusun eli olsaydı zor sokardınız o kabloyu ona,terside olurdu...

valla şu civciv olayında midem kaktı öff yazık ben katil ruhlu insanlar :S

biz bikere fareye torpil yutturduyduk soona onu metal konserve kutusuna koyduk fitili kapattık kapağı kapattık gömdük bi patladı kutunun içi fara püresiynen dolmuş bide okulda tepemizde vızıldayan sineği yakaladık arkadaşla pritt yapıştırıcıya buladık kanatlar bi yapıştı bi açıldı sooona çaprazımızda oyuran kıza dooru saldık uçtu uçtu kızın eline dooru düştü ve yapıştı kız dersin ortasında çığlığı bi bastı tabii biz gülmekten daarmadağı olduk yerlerde yatıyoz o anda tabii kimse bizim yaptığımızı anlamadı muhahahahahahaha puhahahahahah:D :D :D :D

bunu yapan insan olamaz , bir tanesi bile olsa..igrenc

masduh' Alıntı:
sen hiç sinek falan öldürmedinmi:D geceleri siwrisinek falan kowalamadınmı:D

arkadaşım sinek sivrisinekle,kurbağayı kaplumbağayı kediyi civcivi ayıramıorsan bi hayvanat bahçesi gezisine git bence düpedüz vahşet ve sadizm çocukluğuna dönmen lazım tabi bi terapist eşliinde ve inan bunları kızdıım için deil sana üzüldüüm için sölüyorum yani sana hakaret olsun die yazılmış bişi değil bu sakın ööle anlama ama yinede saçma bi konu ilk defa teşekkür yerine böyle bişey yazıorum sen düşün hayvanlarda canlı değilmi güzel kardeşim...

böyle saçma birşey olabilir mi hiç. bunun öbür dünyasıda var. Allahın yarattığı bu hayvanlara böyle davranma hakkını kimse vermez. veremezde. sanırım bunları şaka olarak söylüyorsun ama toplumumuzda o kadar insan var ki cahil bunu gerçek anlayabilirler. yinede emeğeni sağlık diyorum.

Geri