Hd radeon 4830 driver yükledim ses gitti yardım lütfen.

halucard

New member
Reaction score
0
başlıkta olduğu gibi radeon hd 4830 ati ekran kartı yükledim ses gitti . donanimlara giriyorum ati nin ses dosyasını inaktif ediyorum yine olmuyor.başka sitelerdende baktım biraz ama yapamadim.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

işletim sisteminiz nedir ilk aşmada bunu sorıyım size arkadasım denetim masasından ses denetiminden sews aygıtından ses aygıtını değiştir
düzelicektir

Yukledigin driver icinde hd audio diye ekran karti uzerinde gelen ses driveri bulunmakta. ses kartinin driverini tekrar kurman gerekecek sesi calistirabilmen icin.

bu hd audio bozuyor yani ama eger once hd audio yu sonra ses kartini yuklersen problem cikmiyor.

formattan sonra aklinda bulunsun :)

Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle Windows XP SP3 kullanıyorum.
Bende 2 gün önce ati radeon 4830 ekran kartı aldım. Ekran kartı montajını yaptırdıktan sonra aynı şekilde problemi bende yaşamaktayım. Bahsetmiş olduğunuz denetim masasından ses aygıtları kısmında sadece ATI nin HD audio driver kısmını görebiliyorum.
Zeytin arkadaşın söylediğini birebir uyguladım fakat bir sonuç elde edemedim. Ses kartım onboard dır. ( Realtek )
Kullanmış olduğum işletim sisteminden dolayı yoksa başka bir nedenden dolayı mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Akşam da sıkıntımla alakalı resimde ekleyeceğim. Şimdiden teşekkürler.

arkadaşım driver cdsini cd surucusune tak sonra masaustunden bılgısayarımı sag tusla tıkla yonet e gır ordan aygıt yonetıcısındekı sarı soru ısaretlı kısmı ıkı kere tıkla sürücü güncelleştir de otomatıkı tıkla ılerı de sorunun ortadan kalkacakdır...

Arkadaşım dediğini yaptım ama donanım yüklenemiyor hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?

Geri