Heeyy Millet Böyle Bir Durumda Olsaydınız??

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Yıllarca Hep O'nu beklediniz.
İçinizi yakacak, aklınızı başınızdan alacak olan hep o'nu.
Ama yıllar su gibi akıp gidiyor ve artık gelmeyeceğini yada öyle birinin hiç var olmadığını anlayıp biriyle evleniyorsunuz.
Ve Sonra 'O' gelip ansızın hayatınıza giriveriyor.
Tıpkı hep hayal ettiğiniz gibi. O'nu görünce tuhaflaşıyorsunuz , Kanınız kaynıyor, ayaklarınız yerden kesiliyor.

AMA EVLİSİN..!!!

Ne yaparsın ???

Buyrun yazın bakalım :)

...Bu soruyu başka bir forumda buldum çok düşündürücü değil mi? Kısacası ALINTI...

hmm, evlenmedim ama şöyle bir hayal ediyorum, doğru olan yönde giderim,mutlu olurum, doğru olan yönde hayallerimdeki bayandır tabiki.. 2 günlük dünya

ewlendım bırkez başka kapıya gitmesi lazım ...

Sonuçta evlilikte yanlış karar verilmezse böyle birşeyde
mümkün olmaz. Ama ortada bir yanlış karar sözkonusu
ise zaten bu evlilik yürümez ve o beklediğin senin olur...

ben herzaman hayallerin peşinden gidilmesi taraftarıyım yani hayalimdeki kadının peşinden giderdim sanırım...sonuçta aşk herşeyin önüne geçer...

:alkol: silahı çekerim hem ikisini öldürürm hem kendimi çünkü başka çaresi yok :alkol:

ewlenmişim artık,ztn ewlwndiim insanla da öölesine ewlwnmemişimdir heralde yane bişilri etkilemiştir adamın,o yzdn iş işten geçmiştir,sonuçta aşkı beklemişim ama zmnında gelmemiş o zmn hiç gelmesn!!!

karım benı benden cok sewıosa ewlı kalırım yoksa bosanırım

Yaw noluos çoğunuz boşadınız :)

peki evlendiğiniz eşiniz size böyle bişey yapsa nolur haliniz ?

valla bence eskide kalmış biri için (ne kadarda seviyorsun olsada soru)
öyle bişeyi aklımdan bile geçirmem

GEÇTİ BORUN PAZARI SÜR EŞEĞİNİ NİĞDEYE...

walla boşarım.. sadece bana değil evli olduğum bayana da yazıktır..

yahu iki karpuz bir elde taşınmaz ki zaten bu kadar yük ağır gelir be adama.Zaten sevmesem ve hoşlanmasam evlenmem 3 günlük dünya bu kendime iyi bakar çamaşır bulaşık ve benzeri şeyleri yine kendim yapar beklerim zaten bekliyoq daha nidek yorum yaaa.
Sabrın sonu selamet kardeşler.....

gehenna sen ne yapardın söle bakiim hepiniz bosadınız fılan dıosun senden alalım bı yorum :)

ya ewlıysen bıkez herhelde bosuna ewlenmemıssındr sende artıları wardrkı ewlenmıssındr...hayalının ne kadarı gerceklesebılırkı...bu zor bı karar ama sanırm kendı kurmus old.hayata dewam ederdm...bılemıorm yasamayan bılemes...

her şey yeri ve zamanı vardır acıda verse geçmiş geçmiştir ben onun oyuncağı değilim istediği zaman gelip istediği zaman giden bi yanlış anlama varsa ozaman fırsat verirse kazanır yada kaybeder.... hayatın yapıldığı madde zamandır ancak bugüne hakimiz yarın hayal.

EvLiLik bu öLe basit bişi değiL.''Tıpkı hep hayal ettiğiniz gibi. O'nu görünce tuhaflaşıyorsunuz , Kanınız kaynıyor, ayaklarınız yerden kesiliyor.''böLe birini buLdugunda ewLeniLir Laf oLsun die değiL..

giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir :) kurulu düzeni bozmanın anlamı yok. keyif için de ztn evlilik yapılmaz.

Leke Tertip' imsin Ama Benimki Tecilli Bende 85/4 gidecektim Seneye kaldı Güle Güle Gidip Güle Güle Gelirsin İşallah Allaha Emanet Ol Kardeş..!

Walla Şu Anda DüşünüyOrum 'da Öyle Bir Şey Nasıl Olur Die Eğer Çıkıp Gelen Hayallerimin Kadınıysa Hemen Boşanırım..!:)

Geri