Helal Bisiklet Y.Özdil

love_bout

New member
Reaction score
0
62842_149965401703181_2901749_n.jpg

Hapisteyken, Amerikan Cerrahlar Koleji tarafından “seçkin cerrah-onursal üye” seçilen ve bu unvana sahip tek Türk olan Profesör Haberal…
Uluslararası Yanık Derneği tarafından “ömür boyu onur üyeliği”ne layık görüldü. Harvard Üniversitesi’nden Profesör Ronald Tompkins, onur üyeliği plaketini, Haberal’ın rektörlüğünü yaptığı Başkent Üniversitesi’ne takdim etti.
*
Unesco’nun “yüksek öğrenime dünya çapında katkı yapanlar listesi”ne, Obama, Tony Blair, Kofi Annan gibi isimlerle birlikte girmeyi başaran Profesör Kemal Gürüz, hapisteyken… Harvard Üniversitesi’nin seçkin bilim insanlarına ev sahipliği yapan Uluslararası İlişkiler Merkezi’ne resmi yazıyla öğretim üyesi olarak davet edildi.
*
ABD’de Teksas Üniversitesi’nde, İtalya’da Cagliari Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapan, uluslararası saygın ödüllere sahip olan… Şizofreni tedavisinde çığır açarak, geliştirdiği ilaç formülüne patent alan… Milyar dolarlarla ölçülen formülü “milli kalsın” diye, yabancı şirketlerin astronomik tekliflerini elinin tersiyle iten, parayı Türkiye kazansın diye, Tübitak’la sözleşme imzalayan… Gülhane Askeri Tıp Akademisi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Profesör Eczacı Albay Tayfun Uzbay… “Casus” diye doooğru içeri!
*
Ki, aynı memlekette… “Teknoloji” konulu “beyin fırtınası”nın açılış konuşmasını yapan “sosyal bilimler” Profesörü Alparslan Açıkgenç “İslami bisiklet” üretilebileceğini izah etti.
*
E beş yaşında okula…
Sömestrde umre’ye gönderdiğimiz çocukların karne hediyesi hazır gari.

yılmaz özdil yazılarında ironik eleştirel bir üslup kullandığı için okuduğunu anlayamayanlarda ve eğitim seviyesi düşük olanlarda haliyle özdilin yazıları anlaşılamayıp saçma sapan gelmektedir. insanlar okuduğundan bir şey anlamıyorsa okuduğunun saçma sapan gelmesi normaldir.

eğitimde hayatı algılayabilen, özgürce düşünebilen bireyler yetiştirileceğine ne dediğini anlamadığı saçma sapan yabancı sözler ile özlellikle de arapça ezberletilip beyni sulandırılıp embesilleştirilen kullar/ampulcükler yetiştirilmektedir. haliyle embesillerin etken olduğu bir ülkede islami pisıklat procesi yüzyılın dehasıymış gibi beyin fırtınası olarak alkışlanır, şizofrene çare bulup ilacı milletimize kazandıran ise vatan haini olarak içeri tıkılı kalır...

Hapisteyken, Amerikan Cerrahlar Koleji tarafından “seçkin cerrah-onursal üye” seçilen ve bu unvana sahip tek Türk olan Profesör Haberal…
Uluslararası Yanık Derneği tarafından “ömür boyu onur üyeliği”ne layık görüldü. Harvard Üniversitesi’nden Profesör Ronald Tompkins, onur üyeliği plaketini, Haberal’ın rektörlüğünü yaptığı Başkent Üniversitesi’ne takdim etti.
*
E beş yaşında okula…
Sömestrde umre’ye gönderdiğimiz çocukların karne hediyesi hazır gari.

Topu topu 3 paragraflık yazının başı ayrı telden çalıyor kıçı ayrı telden. Böyle bir saçmalığıda anca yozdilli birisi başarabilir di. "Madem yüzme bilmiyordun niye çıktın kavağa" tarzında bir yazı

İşte bu yazıya saçma dediğim için (delismen im ifadesiyle )bizim amigolara bir hal oldu.

Bu amigolara kalsa son yılın en iyi 3 pragraflık yazısı diye çerçeveletip duvarlarına aralar;)

Sondaki iki cümleciği saymazsak yazı dediğin topu topu 3 paragraf. Bu üç paragraflık yazının çeyreği ne kadar ediyor söyle de yazalım ;)

Sen 66 aylıkken mi başladın okula ? Çeyreğin ne olduğunu bilmiyorsan bilgisayar başında işin ne ?

Topu topu 3 paragraflık yazının başı ayrı telden çalıyor kıçı ayrı telden. Böyle bir saçmalığıda anca yozdilli birisi başarabilir di. "Madem yüzme bilmiyordun niye çıktın kavağa" tarzında bir yazı

İşte bu yazıya saçma dediğim için (delismen im ifadesiyle )bizim amigolara bir hal oldu.

Bu amigolara kalsa son yılın en iyi 3 pragraflık yazısı diye çerçeveletip duvarlarına aralar;)

Bence duvarlarına asmayıp direk boyunlarına assınlar eminim ki çok yakışır bu amigolara

anlamayan arladaşlarıma ilkokul düzeyi çeviri:dünyanın saydığı ve ödüllendirdiği bilim adamları hapiste.dışarıda akademik kariyerine devam eden bilim adamlarımız ise bisiklet selesi ile,bisiklete binen ve binildiğini gören kişilerin tahrik seviyesi arasındaki ilişkiyi araştırarak kainat nobeli almıştır.

İslamic bisikletten sonra müslüman çaydanlığını dört gözle bekliyorum.

Sen 66 aylıkken mi başladın okula ? Çeyreğin ne olduğunu bilmiyorsan bilgisayar başında işin ne ?

"Benim mi Allahım bu çizgili yüz? " mısrasın da şair kendi yüzünü tanımadığı için mi bu bu soru kipini kullanmış.

Şimdi kalkıpta söz sanatlarını kullanarak karşındakinin zekasıyla alay edilebildiğini ve bunun edebiyatta da ve günlük yaşam da çok sık kullanıldığını anlatmayacağım çünkü sen 9 yaşında okula başladığın için kesin bilisin.

Kaldı ki benim "Bu üç paragraflık yazının çeyreği ne kadar ediyor " diye sormam da sanatın S si bile yok direk zekayla ve kapasiteyle alay var ;)

İslami bisiklet nasıl birşey olabilir ki, düşünüyorum da canlandırma yapamadım. Montaj sırasında abdestli mi olunacak veya kıbleyimi gösterecek. Teknik bilgisi olan arkadaşlardan açıklama bekliyorum.

bazı insanların beyinleri AZ gelişir.Yılmaz Bey'e kaç defa mail attık,bu az gelişmiş beyinlerin algılayabileceği yazılar yazın diye !!!

İslami bisiklet nasıl birşey olabilir ki, düşünüyorum da canlandırma yapamadım. Montaj sırasında abdestli mi olunacak veya kıbleyimi gösterecek. Teknik bilgisi olan arkadaşlardan açıklama bekliyorum.

sanırım bu iş oturduğu yer ile ilgilidir ve bisikletten inince gusul gerekmesin diye mini bir duş eklemişlerdir :)

"Benim mi Allahım bu çizgili yüz? " mısrasın da şair kendi yüzünü tanımadığı için mi bu bu soru kipini kullanmış.

Şimdi kalkıpta söz sanatlarını kullanarak karşındakinin zekasıyla alay edilebildiğini ve bunun edebiyatta da ve günlük yaşam da çok sık kullanıldığını anlatmayacağım çünkü sen 9 yaşında okula başladığın için kesin bilisin.

Kaldı ki benim "Bu üç paragraflık yazının çeyreği ne kadar ediyor " diye sormam da sanatın S si bile yok direk zekayla ve kapasiteyle alay var ;)

Çok çok zeki arkadaşım , yazının çeyreğini yaz derken kaliteyi kastetmiştim aslında..Ama sen çok zeki olduğun için, kelimeyi direk gerçek anlamıyla değerlendirdin .Başkasının zekasını boşverde kendi zekan için birşeyler dene durum çok vahim çünkü:help .Bundan sonra söz zorlanabileceğin mecaz veya yan anlamlı kelimeler kullanmıycam ,söylemek istediklerimi direk yazıcam sana.

yeter kardeşim ne bu böyle çeyrek yarım ondalıklı zeka tartışması.konuya saygı gösterin.serdengeçti ve delişmen kasıtlı tahrikte bulunuyor.sizin buçırpınışlarınızı görüp eğleniyor.akıllı başlı olmayan yorumlarına cevap dahi vermeyin.

:)) hakkaten yaaa islami pisığlat nasıl bir şey olabilir buna biraz kafa yoralım: zannımca allahın izni kilidi olacaktır bu kilit açılmadan tekerler dönmeyecektir yani tekerler allahın izniyle dönecektir, her 33 metrede bir süpaneke üç kulfü okunması için alarm veren bir sistem olur herhalde kıbleyi gösteren birde posola olur işte sana yüzyılın dehası islami pisığlat.

adam şizofrene çare buluyor patentini amerikalılara satmayıp milletimize bağışlıyor ve bu adam vatan haini olarak hapisanede çürütülüyor amma koskoca tübitak bilim araştırma kurumu islami pisiiklat projesi ile uğraşıyor , bu ne yozluk bu ne çürümüşlük bu ne akıl tutulması böyle ?????????

yılmaz özdil yazılarında ironik eleştirel bir üslup kullandığı için okuduğunu anlayamayanlarda ve eğitim seviyesi düşük olanlarda haliyle özdilin yazıları anlaşılamayıp saçma sapan gelmektedir. insanlar okuduğundan bir şey anlamıyorsa okuduğunun saçma sapan gelmesi normaldir.

eğitimde hayatı algılayabilen, özgürce düşünebilen bireyler yetiştirileceğine ne dediğini anlamadığı saçma sapan yabancı sözler ile özlellikle de arapça ezberletilip beyni sulandırılıp embesilleştirilen kullar/ampulcükler yetiştirilmektedir. haliyle embesillerin etken olduğu bir ülkede islami pisıklat procesi yüzyılın dehasıymış gibi beyin fırtınası olarak alkışlanır, şizofrene çare bulup ilacı milletimize kazandıran ise vatan haini olarak içeri tıkılı kalır...

Ancak bu kadar güzel cevap verilebilirdi , bu yazıyı anlayamadıgı için anlamsız boş yorumlar yazan beyni pas tutmuşlara :wink:

Geri