Helal Olsun Infa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sugadudes

Banned
Reaction score
0
yani TORPİL diz boyu ARKADAŞ Bİ kendini beyenmiş kızın foyasını meydana çıkarıo ama nafile forumun yengesi + feryalın halası olaya el atıo ve faryalı kurtarıo şok şok şok

Feryal mıdır nedir kuzenin olduğunu bilmiyordum pardon anca acizlerin işi boş işlerle ugraşmayın diyip konuyu kitlemek

banlarsınız şimdi UTANMADAN

neden Söz hakkımız yok biyerleri kalkmış feryall mıdır ne mal mal msj atıyor bişey yok bize gelince BANNNNNNNNNN

NEDEN ÇÜNKİ MSJ SAYIM AZ TORPİL YOK DARK BENM AMCAMIN OĞLU OLSAYDI BİŞE OLMAZDI TÜH ŞANS İŞTE

HADİ EYVALLAH

senin Kuyruguna Kim ßastı Dost :hhmanD

yani TORPİL diz boyu ARKADAŞ Bİ kendini beyenmiş kızın foyasını meydana çıkarıo ama nafile forumun yengesi + feryalın halası olaya el atıo ve faryalı kurtarıo şok şok şok

Feryal mıdır nedir kuzenin olduğunu bilmiyordum pardon anca acizlerin işi boş işlerle ugraşmayın diyip konuyu kitlemek

banlarsınız şimdi UTANMADAN

neden Söz hakkımız yok biyerleri kalkmış feryall mıdır ne mal mal msj atıyor bişey yok bize gelince BANNNNNNNNNN

NEDEN ÇÜNKİ MSJ SAYIM AZ TORPİL YOK DARK BENM AMCAMIN OĞLU OLSAYDI BİŞE OLMAZDI TÜH ŞANS İŞTE

HADİ EYVALLAH

Agzından cıkanı kulaqın duyuyormu senin sen kimLe asık attıgını zannediyorsunki...Bu aiLede öyLe ayrımcılık felan olmaz. Adam akıllı konusucaksan konus konusmicaksanda Kapa ceneni otur yerine ... !! anLasıLmıstır umarım..Bidaha biLmeden etmeden kimseye Laf etme Rica ediyorum !!!

biraz daha yağ ÇEKİN DARK SİZE MADALYA TAKACAK :biggrin:durdurun:clap:clap

üstüne yaGI Döker senin patates gißi Kızartirim Leyn simdi ßişi derdim ya senin gißi seviyesizLik etmim. Yürü La Ötede ßayiL ßaşimiza KaLICan senin iÇin ceza yatMayaLım ßide töße töße ya :victory

Sevdim seni :hhmanD MazLum :aşk

Hayret forumda benden daha torpillilerde varmış :melek

senin Kuyruguna Kim ßastı Dost :hhmanD

Agzından cıkanı kulaqın duyuyormu senin sen kimLe asık attıgını zannediyorsunki...Bu aiLede öyLe ayrımcılık felan olmaz. Adam akıllı konusucaksan konus konusmicaksanda Kapa ceneni otur yerine ... !! anLasıLmıstır umarım..Bidaha biLmeden etmeden kimseye Laf etme Rica ediyorum !!!

şşşş sende sus boş konuşma

ay ölcem gülmekten, feryal mi benim halamın kızıymış :durdurun

tabi tüm sülalem burda benim, aşiret kurdum :durdurun

hadi git başka oyuncaklar bul kendine :sigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri