infatuate
İstirahatte
HH'nin ünlü albüm serisini yapan aynı zamanda sitemizin yöneticilerinden biri daha
hellboy726 .. hadi başlayalım tanımaya =)
infatuate:
slm hell =)
Hellboy726:
Merhaba infatuate =)
doğru yazdımmı nickini
infatuate:
kesinlikle =) nasılsın hayat nasıl ?
Hellboy726:
iyi işte ne olsun. Herşey bilindiği gibi
yada bilinmediği gibi desek daha doğru olur. Sayende bilinecek 
infatuate:
yaşını we ismini öğrenelim senden ?
Hellboy726:
Gerçek ismi : alican olan birisi'yim Üyeler beni eli kolu olmayan birine benzetiyorlar sanırım burdan sesleniyorum bende insanım . =)) 24 yaşındayım (en azından öyle bilinmesini isterim), hafif esmerim,spor yaparım.
Sanırım en kısa roportaj benimki olacak
başka sorabileceğin soru kalmadı sanırım =)
infatuate:
sen öle san =)) neler yaparsın peki alican ? günlerin nası geçer ?
Hellboy726:
Günüm genelde sabah saat 6:00 itibari ile başlar. okul sonrasında iş v.s. yi halletikten sonra 4-5 gibi işlerimi bitiririm. evde bulunduğum saat ortalama 6-7 arasıdır. Günün havasına ve morelime göre saat 9 'dan sonra dışarı çıkarım ,akibetinde eğlence arkadaş grubu ile takılırım v.s.
yani 7/24 pc başında bekliyen birisi değilim =)
infatuate:
hmm nerde okuosun ne iş yapıosun ?
Hellboy726:
Elektronik üzerine okuyorum, meslekte bu işe yönelik.
Bu soruları sanırım ben başka yerde görmüştüm =))
infatuate:
=)) warmı özel biri peki hayatında ?
Hellboy726:
evet var
Hellboy726:
'dı
Hellboy726:
demek daha doğru olur =) ordaki 'dı ekinin çıkmasını özenle istiyorum.
Kendime göre birini nedense bulamadım. çevredekiler hep "bencil" insanlar hep ben hep ben diyorlar.
infatuate:
peki =) hayırlısı olsun dielim bizde öyleyse =)
Hellboy726:
teşkkürler =))
infatuate:
nerelisin aslen kardeşlerin war mı ?
Hellboy726:
doğma büyüme istanbulluyum. Bura'da yaşadım ve burada yetişiyorum diyebiliriz =) 3 kardeşiz ve ben en büyükleriyim.HackheLL Kızlarına duyrulur 3 'ümüzde erkeyiz
infatuate:
ahah =) seni mutlu eden we sinirlendiren şeylere gelelim ?
Hellboy726:
Beni mutlu eden en önemli şey "dürüstlük ve dostluk" Karşındakinin sana herzaman gerçeyi söylediğini ve gerçeyi konuştuğunu bilmek isterim.
En çok sinirlendiğim konular arasında Birilerinden birşeyler öğrenen daha sonrada öğrendiği kişiye saygısızlık edenler geliyor. Yani yemek yediği kaba s..çanlar.diyebiliriz. bu beni kızdıran şeyler arasında.
hatta beni kızdıranlara bir şiirim dahi var Burada : http://www.hell-world.org/html/
infatuate:
=)) hayatını hangi yöne doğru takip ediosun ? zirwende ne war ?
Hellboy726:
aslınca çok büyük hedeflerim yok. Herkez gibi biryerlere gelebilmek iyi bir iş ,iyi bir meslek sahibi olmak en başta gelen'ler arasında. Kısacası zirvemde; büyük adam olmak var
infatuate:
umarım dilediğin gibi olur =) pekii kırmızı we beyaz sana neleri çağrıştırıo ?
Hellboy726:
kırmızı ;Canlılığın rengidir bence. Mutluluğu temsil ettiğine inanırım.
Beyaz ise; Saflık,temizlik,doğruluk olarak özetleyebiliriz.
infatuate:
sıra hackhell'de nası tanıştın anlatırmısın bize biras ?
Hellboy726:
HackheLL 'ile tanışmam gerçekten tesadüfler üzerine kurulu oldu. Ne birisi önerdi nede biryerden duydum. hayel meyal hatırlıyorum 2005 yılının temmuz ayın'da googleden fake mail dediğimiz içeriyi arıyordum. birde Baktım HackheLL Diye bir site karşıma çıktı benimde nickim hellboy726 dedim bir uyum var burda girmeliyim. Hatta ilk açtığım konu buydu theozy kapatmıştı çok iyi hatırlıyorum =) Daha sonrası görüldüğü üzre apaçık ortada girdik ve çıkamadık
=))
infatuate:
=)) peki sitede hoşuna giden we seni huzursuz eden şeyler nelerdir ?
Hellboy726:
Üstlerde'de belirttiğim gibi Sadakatsizlik diyebiliriz. Kimse buna önem vermiyor ,vermek istemiyor. Bu tipleri sevmiyorum hatta muhatap almıyorum =)
infatuate:
peki son olarak bana we hhye sölemek istediğin bişeler war mı alican ?
Hellboy726:
Öncelikle özel olarak sana Dark ile mutluluklar dilediğimi birkez daha dile getirmek istiyorum.
HackheLL 'e ise her geçen gün bize destek olan,azim kazandıran 250,000 üyemize teşkkürlerimi sunuyorum...
infatuate:
bende dileklerin we bize ayırdığın wakit için tşk ederim, görüşmek üzere =)
Hellboy726:
bende teşekkür ederim =)
edit : hellboy'dan enteresan bi anı dinleyelimmi =))
Hellboy726:
Anı anı anı.. evet birtane anlatmam gerekiyor.infatuate 'nin yoğun baskıları sonucu birtane hatırlamaya çalışıyorum.
Benim gibi adamdan aksiyonlu birşey dinleyemezsiniz. en iyisi ilk comadore 64 'ümden başlıyayım =P Bir pazar akşamıydı. iLk bilgisayar ile tanışmışlığım bu zamandı. Tabi buna bilgisayar denilebilirse. aylar geçti amigam oldu v.s. şimdi burada ilgiçlik nerde diyiceksiniz.Ben özel hayatımı anlatmayı seven birisi değilim yaza yaza comadoremi yazıyorum =P evet nerde kalmıştık . Neyse ilk 95 maaceram ile konuyu kapatmak üzre devam edelim. ilk windows 95 işletim sistemimi kullandığım anda (dostan kurtulmuş bir şekilde) ilgimi çeken ilk şey yanda duran başlat yazısı olmuştu. masa üstünden bir simgeye tıklar daha sonra başlata basardımki açılsın diye =p v.s. v.s. sıkmadan konuyu kapatıyorum. Saat 11 oldu müşterim bekliyor infatuate bağrıyor =p
hellboy726 .. hadi başlayalım tanımaya =)

infatuate:
slm hell =)
Hellboy726:
Merhaba infatuate =)
doğru yazdımmı nickini
infatuate:
kesinlikle =) nasılsın hayat nasıl ?
Hellboy726:
iyi işte ne olsun. Herşey bilindiği gibi
infatuate:
yaşını we ismini öğrenelim senden ?
Hellboy726:
Gerçek ismi : alican olan birisi'yim Üyeler beni eli kolu olmayan birine benzetiyorlar sanırım burdan sesleniyorum bende insanım . =)) 24 yaşındayım (en azından öyle bilinmesini isterim), hafif esmerim,spor yaparım.
Sanırım en kısa roportaj benimki olacak
infatuate:
sen öle san =)) neler yaparsın peki alican ? günlerin nası geçer ?
Hellboy726:
Günüm genelde sabah saat 6:00 itibari ile başlar. okul sonrasında iş v.s. yi halletikten sonra 4-5 gibi işlerimi bitiririm. evde bulunduğum saat ortalama 6-7 arasıdır. Günün havasına ve morelime göre saat 9 'dan sonra dışarı çıkarım ,akibetinde eğlence arkadaş grubu ile takılırım v.s.
yani 7/24 pc başında bekliyen birisi değilim =)
infatuate:
hmm nerde okuosun ne iş yapıosun ?
Hellboy726:
Elektronik üzerine okuyorum, meslekte bu işe yönelik.
Bu soruları sanırım ben başka yerde görmüştüm =))
infatuate:
=)) warmı özel biri peki hayatında ?
Hellboy726:
evet var
Hellboy726:
'dı
Hellboy726:
demek daha doğru olur =) ordaki 'dı ekinin çıkmasını özenle istiyorum.
Kendime göre birini nedense bulamadım. çevredekiler hep "bencil" insanlar hep ben hep ben diyorlar.
infatuate:
peki =) hayırlısı olsun dielim bizde öyleyse =)
Hellboy726:
teşkkürler =))
infatuate:
nerelisin aslen kardeşlerin war mı ?
Hellboy726:
doğma büyüme istanbulluyum. Bura'da yaşadım ve burada yetişiyorum diyebiliriz =) 3 kardeşiz ve ben en büyükleriyim.HackheLL Kızlarına duyrulur 3 'ümüzde erkeyiz
infatuate:
ahah =) seni mutlu eden we sinirlendiren şeylere gelelim ?
Hellboy726:
Beni mutlu eden en önemli şey "dürüstlük ve dostluk" Karşındakinin sana herzaman gerçeyi söylediğini ve gerçeyi konuştuğunu bilmek isterim.
En çok sinirlendiğim konular arasında Birilerinden birşeyler öğrenen daha sonrada öğrendiği kişiye saygısızlık edenler geliyor. Yani yemek yediği kaba s..çanlar.diyebiliriz. bu beni kızdıran şeyler arasında.
hatta beni kızdıranlara bir şiirim dahi var Burada : http://www.hell-world.org/html/
infatuate:
=)) hayatını hangi yöne doğru takip ediosun ? zirwende ne war ?
Hellboy726:
aslınca çok büyük hedeflerim yok. Herkez gibi biryerlere gelebilmek iyi bir iş ,iyi bir meslek sahibi olmak en başta gelen'ler arasında. Kısacası zirvemde; büyük adam olmak var
infatuate:
umarım dilediğin gibi olur =) pekii kırmızı we beyaz sana neleri çağrıştırıo ?
Hellboy726:
kırmızı ;Canlılığın rengidir bence. Mutluluğu temsil ettiğine inanırım.
Beyaz ise; Saflık,temizlik,doğruluk olarak özetleyebiliriz.
infatuate:
sıra hackhell'de nası tanıştın anlatırmısın bize biras ?
Hellboy726:
HackheLL 'ile tanışmam gerçekten tesadüfler üzerine kurulu oldu. Ne birisi önerdi nede biryerden duydum. hayel meyal hatırlıyorum 2005 yılının temmuz ayın'da googleden fake mail dediğimiz içeriyi arıyordum. birde Baktım HackheLL Diye bir site karşıma çıktı benimde nickim hellboy726 dedim bir uyum var burda girmeliyim. Hatta ilk açtığım konu buydu theozy kapatmıştı çok iyi hatırlıyorum =) Daha sonrası görüldüğü üzre apaçık ortada girdik ve çıkamadık
infatuate:
=)) peki sitede hoşuna giden we seni huzursuz eden şeyler nelerdir ?
Hellboy726:
Üstlerde'de belirttiğim gibi Sadakatsizlik diyebiliriz. Kimse buna önem vermiyor ,vermek istemiyor. Bu tipleri sevmiyorum hatta muhatap almıyorum =)
infatuate:
peki son olarak bana we hhye sölemek istediğin bişeler war mı alican ?
Hellboy726:
Öncelikle özel olarak sana Dark ile mutluluklar dilediğimi birkez daha dile getirmek istiyorum.
HackheLL 'e ise her geçen gün bize destek olan,azim kazandıran 250,000 üyemize teşkkürlerimi sunuyorum...
infatuate:
bende dileklerin we bize ayırdığın wakit için tşk ederim, görüşmek üzere =)
Hellboy726:
bende teşekkür ederim =)
edit : hellboy'dan enteresan bi anı dinleyelimmi =))
Hellboy726:
Anı anı anı.. evet birtane anlatmam gerekiyor.infatuate 'nin yoğun baskıları sonucu birtane hatırlamaya çalışıyorum.
Benim gibi adamdan aksiyonlu birşey dinleyemezsiniz. en iyisi ilk comadore 64 'ümden başlıyayım =P Bir pazar akşamıydı. iLk bilgisayar ile tanışmışlığım bu zamandı. Tabi buna bilgisayar denilebilirse. aylar geçti amigam oldu v.s. şimdi burada ilgiçlik nerde diyiceksiniz.Ben özel hayatımı anlatmayı seven birisi değilim yaza yaza comadoremi yazıyorum =P evet nerde kalmıştık . Neyse ilk 95 maaceram ile konuyu kapatmak üzre devam edelim. ilk windows 95 işletim sistemimi kullandığım anda (dostan kurtulmuş bir şekilde) ilgimi çeken ilk şey yanda duran başlat yazısı olmuştu. masa üstünden bir simgeye tıklar daha sonra başlata basardımki açılsın diye =p v.s. v.s. sıkmadan konuyu kapatıyorum. Saat 11 oldu müşterim bekliyor infatuate bağrıyor =p
the end :clap