Help...

samimi23

New member
Reaction score
0
Başlat çubuğunda son kullanılan öğeler sağ tıklama menüsünde son kullanılan öğeler klasörünü boşalt kayboldu nasıl geri getirebilirim. hadi bakalım forumun uzman kişileri bu konuda bana yadımcı olun.

sorunu tam olarak anlayamadım açıkçası

başlat menüsü özeliklere bir bak istersen kayıp olan bir şey varsa orada vardır

sorununu açıklayıcı bir şekilde anlatırmısın tekrar ..resimide tekrar upload edersen daha çok yardımcı olabilriz ..

30 Kişinin içinde bende varım. Yazını ondan fazla keredir okudum, bazı yerlere virgül, nokta koydum, kelime ekledim yinede bişey anlayamadım. Resimi masaüstüne kopyaladım, daha iyi büyütüp görebilmek için; onda da birşey anlayamadım.. Soru olamayınca , cevapta olamıyor , üzgünüm.

Arkadaşlar daha açıklayıcı bir biçimde açıklayayım başlat menüsünde son kullanılan öğeler bölümü var Windows 7 de daha önceden burda sağ tıklayınca son kullanılan öğeler klasörünü boşalt çıkıyordu şu anda çıkmıyor sağ tıklayınca bunu nasıl geri getirebilirim.

başlat menüsüne sag tikla ozellikler :)

makina ingilizce Customize start menu(başlat menüsü özelleştirmek) burda son kullanilan ogeler isaretlimi bak bakalim

Özelliklerde işaretli olmasa zaten başlat menüsünde gözükmezdi değil mi? yok mu yardım edecek sistem geri yükleme de kapalı

o özeliği aç kapat yani sık kulanılanlar menüsünü kaldır sonra yine ekle belki düzelir

SEYDİALİ herşeyi denedim fakat bir türlü çözemedim bunun reg kaydı galiba regeditten silindi yabancı forumlarda bile aradım ama galiba çözümü yok son kullanılan öğelere son kullanılan öğeler listesini temizleme reg dosyası yapabilir misin?

anladım sana tavsiyem belki çok işine yarıyordur ama yinede sık kullanılanlar sekmesini kaldır çunku gereksiz bir sey :) bu sayede listeyı temizlemezsin : ) dosyayı yazmak öyle basit bir sey değil

Sık kullanılanlar menüsü zaten kapalı sorunum son kullanılan öğeler menüsüyle ilgili ayrıca dosya veya program yazmaktan bahsetmiyorum sana reg kaydı oluşturucaksın başlat menüsünu regedit yoluyla tekrar düzenlemek yani anladınmı

Divinetr arkadaşım zaten CCleaner zaten kurulu bende büyük ihtimallede tarama yaparken yanlışlıkla regeditten veya sistemden bazı dosyaları sildi ondan sonrada bu sorun oluştu saol yinede koskoca hackhell de yokmu yardım edecek o kadar bilgisayar uzmanı var ama cevap veren yok valla

Geri