Hem Komik Hem Gurur Verici :)))

adamların beyninde iyi yer etmişiz, eee biz böyleyiz .....

müthiş çalışma olmuş
bize bunları yaşatan futbolcularımıza sonsuz teşekkürler

İlginç bir biçimde kazanıyorlar. Hem kaliteleri var hem de başka birşey var. O yalnızca Türkler'de var onun ne olduğunu tarif edemiyorum, anlayamıyorum

Türkiye Sen Bizim Her şeyimizsin Yürüyün Beee Ne Hırwatlar Ne çekler Tutar Bizi Ha Ha Ha

içim hala kıpır kıpır...
1-0 olduğu an bitti herşey
nasip değilmiş dedim
sipikerin sesi düştü
ve o koşuyordu
semih...
semih semih değildi bir hışım ve gol
göremedim bile
algılarım kapanmış şaka gibi bişey
ve inşallah böyle bi yenilgiyi asla biz yaşamayız
karşı taraf için berbat bişey
bu şekilde yenilmektense
ilk yarıda 5-0 yenilmeyi tercih ederdim ben...
ooooooooooooooooTÜRK O.............

ne yalan söyliim ben herşeyden vazgeçmişim küfrediyordum ağzıma ne gelirse sinirden sayıp söverken bi anda noldu anlamadım sonrasını zaten hatırlamıyorum :)))) :D

adamlar ne güzel yorumlamış biz bu kadar güzel anlatamayız gerçekten hayatları boyunca unutamazlar 119 dakika da 1-0 öne geç maçı kaybet yok böyle bir maç tam gitti deyip gözlerim dolmuşken golun nasıl atıldığını bile anlamadık adamlar sevinirken spikerin sesi geldii 10-0 yensek bu kadar zevkli olmazdı

resimler herşeyi anlatıyor tşk.

böyle bir maç tarihte bir kere olur :D:D:D:D

inat ve azimle birazda şansımız böyle giderse ki çok sanşsız zamanlarımız da oldu kupa bizim

TÜRKİYE

biraz sonra almanlar ağlıcak gülen, sevinen yine biz olcaz inş. :)

Futbolun Yeni Tanımı ::::

''Futbol 22 kişinin 90 dk sahada mücadele ettiği,Türklerle oynayanların 89. dk'ya kadar maçı kazandıklarını sandıkları ancak hakem son düdüğü çaldığında daima Türklerin kazandığı bir oyundur.''

Ağzın bal yesin dostum daha güzel tanımlanmazdı inan....:clap:clap:clap:clap:clap

biliç in tarif edemem dediği güç bizim inanç gücümüz.inanıyoruz. oyuncuların hepsi inanıyor. Almanya maçında da inandık.almanyaya sevinme arkadaş dur bakalım dedik dk86 da. kim ne derse desin biz rakiplerimizin gözünde bile gönüllerin şampiyonuyuz.

acı ama gerçek şu ki hakem çok yanlı bir oyun yönetti. sınırlı kadro ile oynayıp, böyle bir oyunu dünyanın hiçbir ülkesi oynayamaz...

kupa size feda olsun milliler....

Adamın Bulmadıgı şey Dua Iman Gücü

Geri