Hem Laik, hem feminist, hem başörtüLüyüm

Ulen Götünüzü Kurtaran recep tayyip erdoğan değil ATAM.......!

Laik değilseniz siktirin gidin ırakta yaşayın.

şimdi görüş ayrılığında olanlar bile yani tartışma içerisinde olanlar bile birbirlerine böyle bir dayatma yapmazken sen kimsinki böyle bir şey söylüyosun ben her yorumumun sonunda hep saygılarımla diye bitirmiş bi insanım ama şimdi senin düşüncene karşılık bende sana desem laik olarak yaşayacaksan siktirgit amerikada yaşa bu ülkenin %90 ı müslüman desem bana ne diyebilirsin ama senin seviyene inmeyecem

bu ülkeyi recep tayyip erdoğan kurtarmadı diyosun daha öncede yazdım yine yazayım hiçbir partiyi desteklemiyorum

saygılarımla diyebilmek için karşınızdaki insanın bunu haketmesi gerekir düşüncesi ile olumlu veya olumsuz hiç önemli değil ama karşınızdakine hakaret ederek saygınlık kazanamazsınız

NOT: Ne Kadar Bilirseniz Bilin Bildikleriniz Karşınızdakinin Anlayabildiği Kadardır

şimdi görüş ayrılığında olanlar bile yani tartışma içerisinde olanlar bile birbirlerine böyle bir dayatma yapmazken sen kimsinki böyle bir şey söylüyosun ben her yorumumun sonunda hep saygılarımla diye bitirmiş bi insanım ama şimdi senin düşüncene karşılık bende sana desem laik olarak yaşayacaksan siktirgit amerikada yaşa bu ülkenin %90 ı müslüman desem bana ne diyebilirsin ama senin seviyene inmeyecem

bu ülkeyi recep tayyip erdoğan kurtarmadı diyosun daha öncede yazdım yine yazayım hiçbir partiyi desteklemiyorum

saygılarımla diyebilmek için karşınızdaki insanın bunu haketmesi gerekir düşüncesi ile olumlu veya olumsuz hiç önemli değil ama karşınızdakine hakaret ederek saygınlık kazanamazsınız

NOT: Ne Kadar Bilirseniz Bilin Bildikleriniz Karşınızdakinin Anlayabildiği Kadardır

Sana ne mi derim? Ben Hristiyan değilim. Müslümanım. Laik'im. Ülkemde Müslüman ve Laik bir ülke. Sizin amacınız ne? Ülkeyi imamlarınmı yönetmesini istiyosunuz? bu nasıl bir geri zekalılık? ibadetinizi yapın size karışan mı var? yok müslümanım laik olamam falan. BEN NASIL OLUYORUM?

Sana ne mi derim? Ben Hristiyan değilim. Müslümanım. Laik'im. Ülkemde Müslüman ve Laik bir ülke. Sizin amacınız ne? Ülkeyi imamlarınmı yönetmesini istiyosunuz? bu nasıl bir geri zekalılık? ibadetinizi yapın size karışan mı var? yok müslümanım laik olamam falan. BEN NASIL OLUYORUM?

bakın eğer yorumumu anladıysanız eğer sizin müslüman ve laik olmanızla ilgili yani inancınızla ilgili bir yorum yapmadım sadece uslubunuza ben yorum yaptım imamlarmı yönetsin diyosunuz burda kimin yönetmesi gerektiğini konuşmuyorum senin uslubuna konuşuyorum (siktiringidin-geri zekalı) bu şekilde konuşarak bir sonuç elde edemezsin

senin inancın sana benim inancım bana sen allahın varlığına inanmıyorum desende yine normal karşılarım kimseyi zorla müslüman yapamazsınız herkesin inancı kendine

benimde o laflarım sana değildi ki v_k ya söyledim. sen neden alındın üstüne?

yahu ne anlamaz ne edepsiz ne terbiyesiz insanlarsınız , bir insan hem laik hem de inançlı olamaz , herkes benim gibi düşünse çoktan gitmiştik ırak a ve kovmuştuk coniyi ama içimizdeki coniler başa bela...

Gerizekalı işte...Bi defa insanlar laik olamaz,devletler laik olur!

Edepsiz bir insansin. Sana ne denilebilir ki? Sana solenecek milyonlarca laf var aslinda ama ben sadece secmece bi tane buraya kapak niyetine koyayim. istersen alirsinnn istemezsen de senin bilecegin iş.. Senin tarzinla konusacak olursak alirsan al almazsan fifi...(Bunu da senin seviyene inebilmek için söyledim, yoksa anlamazsın sen)

Kor cehalet cirkeflestirir insanlari...
Suskunlugum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabim var...
Lakin bir lafa bakarim laf mi diye,
Bir de soyleyene bakarim adam mi diye...

Mevlana Muhammed Celaleddin Rumî

(simdi Mevlana' nin bilmediginden emin oldugum bir isminin de Muhammed oldugunu duyunca irtica var dersin allah bilir ya:) Son 10 yıl içerisinde bu gençlerin beyni ne kadar yıkandı yahu. Yazık çok yazık.)

Aslinda herkesin fikrini söyleyebilecegi,tartisilabilecek bir platform burasi da;niye birbirinize hakaret etme ihtiyaci duydugunuzu anlamadim:crying:

Edepsiz bir insansin. Sana ne denilebilir ki? Sana solenecek milyonlarca laf var aslinda ama ben sadece secmece bi tane buraya kapak niyetine koyayim. istersen alirsinnn istemezsen de senin bilecegin iş.. Senin tarzinla konusacak olursak alirsan al almazsan fifi...(Bunu da senin seviyene inebilmek için söyledim, yoksa anlamazsın sen)

Kor cehalet cirkeflestirir insanlari...
Suskunlugum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabim var...
Lakin bir lafa bakarim laf mi diye,
Bir de soyleyene bakarim adam mi diye...

Mevlana Muhammed Celaleddin Rumî

(simdi Mevlana' nin bilmediginden emin oldugum bir isminin de Muhammed oldugunu duyunca irtica var dersin allah bilir ya:) Son 10 yıl içerisinde bu gençlerin beyni ne kadar yıkandı yahu. Yazık çok yazık.)

Kendini bana anlattığının farkında değilsin sanırım. Yazık. Yarası olanlar nasıl da gocunuyor öyle değil mi? Beyni yıkananlar kim bunları gayet iyi biliyoruz. Mevlanayı da senden daha iyi bildiğime iddaaya girebilirim. Ayrıca konumuzun Mevlanayla ne alakası var onu da anlamış değilim. Madem ki öyle buyur bendende sana bi şiir.

BE HEY DÜRZÜ!

Ne arasın ALLAH ile aramda..
Sen kimsin ki orucumu sorarsın .?
Hakikaten gözün yoksa haramda...
Başı açığa niye türban sorarsın.?

Rakı şarap içiyorsam sana ne..
Yoksa kimseye bir zararım içerim.
İkimizde gelsek kıldan köprüye..
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim.

Esir iken mümkün müdür ibadet..?
Yatıp kalkıp ATATÜRK'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden..
Dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma..
ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın amma..
Baban kimdi bilemezdin Şerefsiz.

NEYZEN TEVFİK

Kimin getirdiği alfabeyi konuştuğunu,
Kimin getirdiği kılık kıyafeti kullandığını,
Kimin kurtardığı vatanda yaşadığını,
VE EN CAN ALICISI
Kimin getirdiği özgürlük sayesinde rahatça yaşadığını SAKIN UNUTMA..

Terbiyesizliğim Laiklik karşıtı insanlar içindir. Geri kalan herkesten özür dilerim.

Saygılarımla..

bi not daha : Kapak diye ben asıl buna derim. (Bildiğin damacana kapağı)

Aslinda herkesin fikrini söyleyebilecegi,tartisilabilecek bir platform burasi da;niye birbirinize hakaret etme ihtiyaci duydugunuzu anlamadim:crying:

Hakaretlerim ve terbiyesizliklerim SADECE anti laik ve Tabiri caizse fetocular içindir. Zaten bahsettiklerim hemen atlıyorlar farkındaysan :)

Hiçbirimiz Fransa'daki duruma hakim değiliz tabii ki ama benim düşüncem Türkiye'de olduğu gibi birileri dinle alakası olmayan kişilerin başına başörtü takıp meydana salıyor.

istersen taşa tap ama yeter ki kafama atma .
dinsizim

ama sen belki dindarsın

banane arkadaşım veya sanane

önce insansındır . her ne otamı tapıosun bokamı tapıosun kime ne.
bu işler eskiden yoktu türkiyede ama şimdi her zaman üst raflarda her şeye sansür koyarlar.

önce tv lere sonra sokaklara sonra insanların içkilerine özgürlüklerine sevgililerine yaşam standartlarına.

bi ülke ne kadar çok salak varsa o kadar çok sansür vardır.

Türkiye deki gibi. yani sen gerizekalısın türk milleti çünkü hükümet veriyor senin hangi siteye girip giremeyeceğini bile. senin alkol içip içemeyeceğini bile veya hangi dine inanıp inanmayacağını bile , sen o kadar malsın ki Türk milleti senin adına başındaki kapitalist köpekler karar veriyor abd karar veriyor senin standartlarına, sen o kadar salaksın ki Türk milleti işte bu kadar koyunsun ve koyunlar artık birbirini kontrol ediyor. (Ve bunları göremeyenler ve sessiz kalan herkese kinim vardır ve tek gerçek sevgidir. birbirinizi sevin para veya mallarla veya dinleriyle değil, birbirinizi insan gibi sevin . hayvanları örnek alın doğaya bakında içgüdünüzü hatırlayın. köpekler) sistem insanları birbirine düşman ve kin besletiyor. eskiden reklamlarda alkol bizim türk malı olan efes reklamlarını izlerken çok mu sapıktır. esas şimdi sapık bir türkiye gençliği ve geleceği var.

saygılar.

istersen taşa tap ama yeter ki kafama atma .
dinsizim

ama sen belki dindarsın

banane arkadaşım veya sanane

önce insansındır . her ne otamı tapıosun bokamı tapıosun kime ne.
bu işler eskiden yoktu türkiyede ama şimdi her zaman üst raflarda her şeye sansür koyarlar.

önce tv lere sonra sokaklara sonra insanların içkilerine özgürlüklerine sevgililerine yaşam standartlarına.

bi ülke ne kadar çok salak varsa o kadar çok sansür vardır.

Türkiye deki gibi. yani sen gerizekalısın türk milleti çünkü hükümet veriyor senin hangi siteye girip giremeyeceğini bile. senin alkol içip içemeyeceğini bile veya hangi dine inanıp inanmayacağını bile , sen o kadar malsın ki Türk milleti senin adına başındaki kapitalist köpekler karar veriyor abd karar veriyor senin standartlarına, sen o kadar salaksın ki Türk milleti işte bu kadar koyunsun ve koyunlar artık birbirini kontrol ediyor. (Ve bunları göremeyenler ve sessiz kalan herkese kinim vardır ve tek gerçek sevgidir. birbirinizi sevin para veya mallarla veya dinleriyle değil, birbirinizi insan gibi sevin . hayvanları örnek alın doğaya bakında içgüdünüzü hatırlayın. köpekler) sistem insanları birbirine düşman ve kin besletiyor. eskiden reklamlarda alkol bizim türk malı olan efes reklamlarını izlerken çok mu sapıktır. esas şimdi sapık bir türkiye gençliği ve geleceği var.

saygılar.

bunlar senin küfür etmene etkenmidir bu yazını editle aksi halde siteden uzaklaştırılıcaksın. sorunlarını yada anlatmak istediklerini burda küfür etmeden anlatabilirsin çok zor degil.

Türkiye laik olmaya çalışan bir ülkedir. Kimse Türkiye laik demesin. Laik olması için önce Diyanet işlerini devletten ayırın. Ama Türkiye Laik olmaya çalıştığı gibi Müslüman bir devlet değildir. Çoğunluğu müslüman olsada Türkiye Müslüman bir devlet değildir. Müslüman olması için Kuran-ı Kerim nizamına göre yönetilmesi gerekir. Konuyu sakız gibi uzatmaya gerek yok...

türkiye laik olmaya çalışan bir ülkedir. Kimse türkiye laik demesin. Laik olması için önce diyanet işlerini devletten ayırın. Ama türkiye laik olmaya çalıştığı gibi müslüman bir devlet değildir. çoğunluğu müslüman olsada türkiye müslüman bir devlet değildir. Müslüman olması için kuran-ı kerim nizamına göre yönetilmesi gerekir. Konuyu sakız gibi uzatmaya gerek yok...

Türkiye Laiktir. Dili Türkçe, Dini İslamdır!

Geri