hemenpaylaş.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat335

New member
Reaction score
0
SqlConnection con=new SqlConnection("data source="
arkadaşlar bir mahsuru yoksa acaba verilen paylaşımların rapidshare yerine genelde hemenpaylas.com dan verilirse bence daha iyi olur hem belli bir kota olmaz beklemeyez hem daha hızlı upload ve indirme işlemi yaparız teşekkürler

dowland hızlı olabilir..
ama uplatta bazen sorun çıkıyor :D

herqesin kendi isteği kimi rapid veriri kimi hemen paylaş verir ...ben beklemeyi severim şahsen ;) .ama hemenpaylaş turk işi severim ...kısacası peeeeh gereksiz konu ;)

evet katılıyorum ben genelde oraya veririm....

olabilir... hemenpaylas.com un bi özelliğini seviyorum kaç mb dosya indirdiğimizi yazıor..;)

ya olur da kimi ordan indiremiyo...

Ben Aynı Bunun Gİbi Oneriler Ve Şikayetler Bolumune Bi Konu Acmıstım Ama Kimse İlgilenmedi Aynı HemenPaylas Yada Rapidshare Gibi Dosya Depolama Bolumu Acalım Demiştim HackHell Adına Millet Baska Yerde Ugrasmaz Hemde Reklam OLmaz Site Hiti Artmaz Demiştim Ama OLmadı :(

BeNCeDe RaPİDDe FLaSH GeT Le İNMİŞYoRRRR

abi tamam rapid saatlik 100 hemenpaylaş 250 mb alan veriyor ama ben rapid den 30 dakika da çektiğim dosyayı hemenpaylaşta 1.30 saatte ancak çekiyorum onun için rapid i tercih ediyorum

Bende Rapidi Sevmiyorum Milli Egitim Yasaklamıs Okuldan Acamıyom RapidShare i HackHeLL Yada Baska Yerden Bİşey İndircem İndiremiyom Biz Napcaz ?

isteyen istediği yere atar.. bu konu daha önce tartışıldı.. locked..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri