'Hepimiz Ermeniyiz' sloganına tepki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten adamların yapmak istedikleri şey Türkiye' yi bölmek. Ve bu durumda da milleti yine birbirine düşürdüler amaçlarıda buydu.

Media' Alıntı:
burda araştırmadan kimseye sormadan bana Nizam-ı Alem ve İlay-ı Kelimetullah'ın tanımını yaparmısın? Her Türk-İslam ülkücüsü bilir ki Allah'ın verdiği canı Allah alır,dini,dili,ırkı ne olursa olsun.Bugün kü sabah gazetesini okumanı ve tarafsız olarak düşünmeni isterim.80 yıllarında kardeşi kardeşe katlettirmelerine en fazla karşı çıkanlardan biri Muhsin Yazıcıoğlu'dur.o da gidişe ayak uydursaydı çok farklı bir hareket olurdu ve kayıp sayısı daha da yükselirdi.öncelikle bir eleştiri yaparken önyargılarınızdan kurtulun.karşı ideolojid eodugunuz insan sizin için hemen potansiyel suçlu konumuna düşüyor.Yazık diyorum sadece.bi haber oldugun "Alparslan Aslan'ı,Abdullah Aslan yazmandan belli.üzülüyorum şer güçlerin istediği kıvama gelmek üzeri olduğumuz için . Ey Türk titre ve kendine Dön :eek:
haklısın. bu kadar sözcük dökülüyor ve emin ol arkadaşım yine aynı cevabı verecek birileri neymiş (nato mermer nato kafa) hay Allah'ım sabır ver..

aşagıdaki yazı agos gazetesinin resmi sitesinden alınmıştır

yavaş yavaş yazılarını ortaya çıkmasında fayda var

sabiha gökcende ermeni çıktı

Öncelikle Hrant Dink’in “Çok olmasına” biraz açıklık getireyim. Dink zaten epeyi bir süredir dikkatlerini çekiyor, canlarını sıkıyordu. 1996 yılıyla birlikte, AGOS’u çıkardığından beri Ermeni toplumunun sorunlarını dile getirirken, haklarını talep ederken ya da tarihin konuşulmasına ilişkin Türk resmi tezinin hoşuna gitmeyen kendi duruşunu sergilerken, arada bir çizmeyi aştığı olmuyor değildi ancak asıl bardağı taşıran damla 6 Şubat 2004 tarihinde AGOS’ta yayınlanan “Sabiha Gökçen” haberi oldu. Dink imzasıyla ve “Sabiha-Hatun’un sırrı” başlığıyla verilen haberde Gökçen’in Ermenistanlı akrabaları konuşuyor ve Atatürk’ün manevi kızı Sabiha Gökçen’in aslında yetimhaneden alınmış bir Ermeni yetim olduğunu iddia ediyorlardı. Bu haber, Türkiye’nin en çok satan gazetesi Hürriyet’te 21 Şubat 2004 tarihinde AGOS’tan alıntılanarak manşetten verilince olanlar oldu ve Türkiye’de yer yerinden oynadı. 15 günü aşkın bir süre tüm köşe yazarları habere ilişkin olumlu, olumsuz yorumlarda bulundular, değişik kesimlerden değişik beyanatlar verildi. Tüm bunların içinde en önemlisi ise Genelkurmay Başkanlığı’nın yaptığı yazılı açıklama oldu. Genelkurmay bu haberi yapanlara karşı “Böyle bir sembolü amacı ne olursa olsun tartışmaya açmak, milli bütünlüğe ve toplumsal barışa karşı bir cürümdür” açıklamasıyla tepki koyuyordu. Onlara göre bu haberi yapanlar art niyetliydi, Türk kadınının miti ve sembolü haline dönüştürülmüş bir kişinin Türklüğünü birden bire onun üstünden çekerek o kimlikte deprem yaratmaya çalışıyorlardı. Kimdi bu densizler, kimdi bu Hrant Dink? Ona haddi bildirilmeliydi!

ne mutlu türküm diyene

osiris_cemo' Alıntı:
Merak etme böyle giderse 15-16 yıl sonra eline silahı tutuşturur "abileri"o da yeni bir Yasin Hayal,Ogün Samast,Abdullah Arslan olur çıkar.(Anlayana):vur :vur :vur
Cemo can önyargılı yaklaşıyorsun, ülkücü hareket kendini kırıp infazlara başlasaydı vurulacak çok hain var merak etme, yukarıda ismini zikrettiğin isimler sadece sempatizanlardır. Teşkilatla bir bağı yok.
Derin devletin derin bağlarını hiçbirimiz çözemeyiz bu istihbarata vakıf değiliz.
bu yüzden yakıştırmalarla tahminlerle de kimseyi suçlayamayız.
Türk milliyetçileri büyüyüp insan vurmak için yetiştirilmez. Allah'a layık bir kul, Dinine hizmet eden bir müslüman, toplumda örnek bir vatandaş, olmak için yetiştirilir. İnsan olmanında gereği bu değilmidir zaten.
Bizim milliyetçiliğimiz yabancılara düşmanlık besleyip şovenizm yapmak değil.
Hassas olduğumuz noktalar seninde takdir edeceğin gibi milli birlik ve beraberliğimizdir.
Tüm dünya üzerinde islam alemine reva görülen zulme, islam düşmanlığı yani otomatikman türk düşmanlığına, yenilenen kabuk değiştiren haçlı seferlerine, kültür emperyalizmine, yozlaşmaya, ülkemizdeki vurgun düzenine, bölücülüğe,
rant ve çıkar ilişkilerine, siyonizme ve masonluğa israil ve abd yanlısı yerli işbirlikçileri ve bunların maşalığını yapan malum medyaya dır bizim milliyetçi öfkemiz.
Bütün bunlar dururken hırant dink, türk milliyetçilerinin gündemi değildir olmamıştır.
ülkücü hareket eline silahı, ülkesini kızıl bayraklara yem yapmamak için aldı bedelinide beşbin şehid vererek ödedi. Ruslara karşı onurlu bir mücadele veren çeçen türkleri kardeşlerine yanlarında savaşarak destek oldu. Azerbaycanda dağlık karabağda ermenilere karşı bizzat savaşarak azeri türklerine destek olmak için aldı eline silahı, asalaya karşı pkk ya karşı aldı.
Ama ülkesini zor durumda bırakacak bir eyleme karışmak aklı başında teşkilatına bağlı bir türk milliyetçisinin bu günde yarında yapacağı iş değildir.
Türk milletinin istesekte istemesekte düşmanı çoktur. Hele türk milletinin derdiyle hercümerc olan ülkücü hareketin düşmanı daha çoktur.
Bunlar için MHP ve ülkü ocakları bir tehditti tavizler verdirerek veya başka yöntemlerle bağladılar sindirdiler. Talan düzenlerinin devamı için oyunlarını bozacak bir BBP ve Alperen ocakları kaldı.
Yıkmak sindirmek milletin gözünden düşürmek için bundan iyi fırsat olmazdı ve beklendiği gibide karalama kampanyası başladı. Ancak kampanyanın geri teptiğinide şu yazılan yorumlardan görebilmek mümkün.
Menfur saldırıyı kınıyorum.
Cenazeyi fırsat bilip türklüğe düşman olduğunu haykırma fırsatı bulan güruhuda kınıyorum.

türk ocağı' Alıntı:
Cemo can önyargılı yaklaşıyorsun, ülkücü hareket kendini kırıp infazlara başlasaydı vurulacak çok hain var merak etme, yukarıda ismini zikrettiğin isimler sadece sempatizanlardır. Teşkilatla bir bağı yok.
Derin devletin derin bağlarını hiçbirimiz çözemeyiz bu istihbarata vakıf değiliz.
bu yüzden yakıştırmalarla tahminlerle de kimseyi suçlayamayız.
Türk milliyetçileri büyüyüp insan vurmak için yetiştirilmez. Allah'a layık bir kul, Dinine hizmet eden bir müslüman, toplumda örnek bir vatandaş, olmak için yetiştirilir. İnsan olmanında gereği bu değilmidir zaten.
Bizim milliyetçiliğimiz yabancılara düşmanlık besleyip şovenizm yapmak değil.
Hassas olduğumuz noktalar seninde takdir edeceğin gibi milli birlik ve beraberliğimizdir.
Tüm dünya üzerinde islam alemine reva görülen zulme, islam düşmanlığı yani otomatikman türk düşmanlığına, yenilenen kabuk değiştiren haçlı seferlerine, kültür emperyalizmine, yozlaşmaya, ülkemizdeki vurgun düzenine, bölücülüğe,
rant ve çıkar ilişkilerine, siyonizme ve masonluğa israil ve abd yanlısı yerli işbirlikçileri ve bunların maşalığını yapan malum medyaya dır bizim milliyetçi öfkemiz.
Bütün bunlar dururken hırant dink, türk milliyetçilerinin gündemi değildir olmamıştır.
ülkücü hareket eline silahı, ülkesini kızıl bayraklara yem yapmamak için aldı bedelinide beşbin şehid vererek ödedi. Ruslara karşı onurlu bir mücadele veren çeçen türkleri kardeşlerine yanlarında savaşarak destek oldu. Azerbaycanda dağlık karabağda ermenilere karşı bizzat savaşarak azeri türklerine destek olmak için aldı eline silahı, asalaya karşı pkk ya karşı aldı.
Ama ülkesini zor durumda bırakacak bir eyleme karışmak aklı başında teşkilatına bağlı bir türk milliyetçisinin bu günde yarında yapacağı iş değildir.
Türk milletinin istesekte istemesekte düşmanı çoktur. Hele türk milletinin derdiyle hercümerc olan ülkücü hareketin düşmanı daha çoktur.
Bunlar için MHP ve ülkü ocakları bir tehditti tavizler verdirerek veya başka yöntemlerle bağladılar sindirdiler. Talan düzenlerinin devamı için oyunlarını bozacak bir BBP ve Alperen ocakları kaldı.
Yıkmak sindirmek milletin gözünden düşürmek için bundan iyi fırsat olmazdı ve beklendiği gibide karalama kampanyası başladı. Ancak kampanyanın geri teptiğinide şu yazılan yorumlardan görebilmek mümkün.
Menfur saldırıyı kınıyorum.
Cenazeyi fırsat bilip türklüğe düşman olduğunu haykırma fırsatı bulan güruhuda kınıyorum.

Dostum çok güzel yazmışsın hatta altına imzamı bile atabilirim.Ama içlerinden 1-2 kanıbozuk çıkıp ne yazıkki ülkemizi töhmet altında bırakacak işler yapıyorlar ben buna karşıyım.

Beni yanlış anlamışsın.

Bu yazında tek karşı çıktığım aralarında bağlantı yok sözüdür.Bu camianın içinden gelipte o camiaya yakışmayacak hareketler içerisinde bulunanlar o camianın tümünü lekelemez yada töhmet altında bırakmaz fakat aralarında bir bağ olduğu gerçeğinide sırf mensubu yada sempatizanı olduğun için inkar etmen yanlış.Ben ne nizam-ı alem ocaklarına ne de ülkücü harekete karşı değilim bilakis benimde kalbim o ocaklarla ortak düşüncelerde atıyor.

Saygılar...

[ RigaL ]' Alıntı:
Bakın canım ırkcı kardeşlerim.. sözün özünü yanlış anladığınızı görmüyorsunuz. Biraz daha derin düşünün..bu sözde sizin ırkçı düşüncenizi rahatsız edecek bir durum yok be kardeşim...

siz bir türk evladı olarak "büyüklük" yapıyorsunuz.
Ülkenizde yaşayan, size ve devletinin yasalarına sığınmış olan bir milleti kendi varlığınızla koruyorsunuz.. onlar, senin benim ismini almak, başka bir isimle yaşamak zorunda kaldılar yıllarca.. geçmişten kalan nedenlerden dolayı hep ezildiler.. ama birileri bu söylemle, bu cenazeyle efsane yarattılar.. ve sevinin diye söylüyorum, bu yapılan hareket türk ırkı ile beraber anılacak ileride... yani sizin evlatlarınız, torunlarınız bizler zamanında yurdumuzda yasayan bir ermeninin öldürülmesi sonucu "hepimiz ermeniyiz" diye sokaklara döküldük diye anlatacak...

siz kendi kafanıza göre türk ırkını, türk kimliğini koruma sevdasına girmiş olabilirsiniz, eywallah, bunlara zaten bir şey demiyorum. ama güzel kardeşlerim. bi dinleyin ya, bi görün, bu slogan ile türk kimliğinin çarpışması arasında bir bağ yok, bir ilişki yok. o çok sevdiğiniz kara murat serisinde, kara muratı korumak için "ben de , ben de" diyen ırkdaşlarınızın yaptığından bir farkı yok bu davranışınızın.. kimse türk kimliğini reddetmiyor ki? biz artık bundan sonra ermeni olalım, türk olmak çok kötü bir şey demiyor, güçsüz durumda olan insanlara yardım elini uzatıyor... ah be ırkcı kardeşlerim, bi anlasanız.. az biraz derin düşünseniz farkına varıcaksınız nasıl saçmaladığınızın.. "ben de ermeniyim o zaman" dediğiniz zaman ırkınıza nasıl güzel bir renk kattığını bir algılayabilseniz...

Arada bikaç kişide çıkmış “kimse Mehmetçik için slogan atmadı, hanginiz şehitlerimiz için yürüdü” falan fesmekan saymış bişeyler..
Ya benim ırkcı kardeşlerim yapmayın böyle.. Mehmetçik dediğimiz kahraman askerler de büyük fedakarlık yapıp canları pahasına hizmet ettiler bu topraklara... kimse bunu inkar etmiyor zaten.. ama bir kıyaslamaya girme .. bu bir ilk anla bunu.. yarın öbür gün elli tane ermeni bu şekilde öldürüldüğünde böyle bir fırtına kopmayacak.. ülkemizde asker, şehit, pkk yıllardır gündemden hiç düşmüyor zaten... kimse bu konuda duyarsız değil.. şimdi zıtlaşıp iki tarafı düşman ilan etmemelisin.
bu ölen hrant dink de "mehmetcik " olup görevini yaptı zamanında... kim bilir ki, askerlik görevinde vurulup ölen ermeniler bile vardır belki.. nerden bilebiliriz ve bu konuyla ilgisi nedir? her insan askere gidiyor görevini yapıyor.. yalniz bu adam , askere gitmeyi bi kenara bırak, kimliği yüzünden hor görüldüğü yetmezmiş gibi kimlik takıntılı insanlar tarafından güpegündüz sokak ortasında kurşunlanıyor...
ama bu arada bi çıkıp msj atan ırkçı kardeşlerimiz öyle bi bahsediyorlar ki, sanki ben, sen o askere gitmemişiz , bu ermeniler askerlik görevlerini yapmamış de yan gelip yatmış... öyle değil. Bunlarda da asker oldular, üstelik er olmadan başka bir konuma gelmelerine müsaade edilmeyerek.. demem o ki ırkcı arkadaşlarım, az biraz ırkınızı seviyorsanız; dur artik yahu.
Bi sloganla kafayı bozup da asaladan girip Mehmetçikten çıkmayın. asala yüzünden kendini yakan ermeni asıllı vatandaşımız var..
(bkz: http://www.youtube.com/watch?v=4hNdAZ9nzus)
bunları unutmayın. Saçmalamayı bırakın.. insanlığı filan geçtim, ırkımıza zarar veriyorsunuz. Kimliğimize... türk'e..

yani benim güzel ırkdaşlarım.... o sevdiğiniz ırkını lekelemeyin, ilerde pişman olacağın şeyler yapmayın, saçmalamayın benim güzel ırkçılarım..

ırkçısınız anladım.. ama hrant dink ırklara ait en ufak bir olumsuz düşünce sergilemedi. Adam gayet aklı başında yazılar yazdı.ama sonunda ne oldu.. aynen bugün forumda çoğu arkadaşın yaptığı gibi, neyin ne olduğunu anlamaya çalışmadan ırkları adına birileri saçmaladı.. Irkımıza tabiki sahip çıkmalıyız her şeyden üstün tutmalıyız ama bir insanın insan olduğunu unutacak kadar değil. Ama siz böyle demiyorsunuz..siz ayrı bişeysiniz..siz başka bi Türksünüz.. tek başınıza dünyaya bedel birisiniz.. çok yücesiniz.. türk olduğunuz için çoğu insanda olmayan mükemmel özellikleriniz var..
ve ben tüm kalbimle inanıyorum ki bu özelliklerin içinde şu yazdıklarımı anlayabilcek bir özelliğinizde var..

bir kez daha söyleyim ırkdaşlarım;

"hepimiz ermeniyiz” sloganında türk ırkına bir hakaret yoktur.."

bir daha tartışmamak, bu vb. konuların hiçbir alanında karşılaşmamak dileğiyle;

bu tarz tartışmaları takmayan, gülüp geçen kardeşiniz..

ANLAMINI BİLMEDİĞİN KELİMELERİ KİMSEYE SARF ETME IRKÇILIĞIN NE OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNDA KULLANİYORSUN O KELİMEYİ..?:angry BİZ PİS KANSIZ FRANSA DEĞİLİZ İNSAN TİCARETİ YAPALIM..BİZ AMERİKA DEĞİLİZ ZENCİLERE 3.SINIF İNSAN MUAMELESİ YAPALIM (PASCAL NOUMA) HRANT DA DEĞİLİM ERMENİDE BEN TÜRKÜM ÖLEN ÖLDÜ KALAN KALDI Bİ SON VERİN ARTIK BU TÜR OLAYLARA..BENİM TAVSİYEM ARTIK HRANT DİNKLE İLGİLİ KONULARIN FORUMDA AÇILMAMASI YÖNÜNDE..İNSANLAR BİRBİRİNE HAKARET ETMEYE BAŞLADI..YETER ARTIK..

allah yardımcımız olsun bu şerefsizlerre karşı bunların hepsi ancak havasını alır

evet bi yerden sonra bitirmek lazım kendi kendimize uzatıyoruz ; =)

iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri