Hepimiz Hristiyaniz DIye Yuruduler

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
'Hepimiz Hristiyanız’ sloganıyla yürüdüler

Detaylı Resim için tıklayınız
Kısa sürede pankart yaptıran 150 kişilik bir grup, saldırıdan 5 saat sonra Taksim'de olayı protesto etti

19.04.2007

Malatya’daki kanlı saldırıdan 5-6 saat sonra Taksim’de toplanan 150 kişilik bir grup “Hepimiz Hristiyanız” sloganlarıyla olayı protesto etti.

YİNE DÜNYANIN GÜNDEMİNDEYİZ
Yabancı ajanslar haberi “Papa’yı vuran Ağca’nın
memleketinde vahşet” diye duyurdu. İşte yorumlar:

Hıristiyan misyonerler düşman olarak görülüyor
Reuters geçen yıl Trabzon’da Hristiyan papazın öldürülmesi olayını hatırlattıktan sonra Hrant Dink’in Malatya doğumlu olduğunu belirten ajans şu ifadelere yer verdi: “Çoğunluğu Müslüman olan Türkiye devleti yöneticileri geçmişte buradaki Hıristiyan misyonerlik çalışmalarını eleştirmişti. Türkiye’nin katılmayı umduğu AB ise Hıristiyan azınlık için daha fazla özgürlük çağrısı yapmıştı. Bazı Türk milliyetçileri Hristiyan misyonerleri, Türkiye’nin politik ve dini kuruluşlarını zayıflatmaya çalışan düşmanlar olarak görüyor.”

Papa’yı vuran Ağca’nın memleketi
AP ise Malatya’yı Mehmet Ali Ağca’nın memleketi ve milliyetçilerin merkezi olarak tanımladı. Trabzon’daki rahip olayını da hatırlatan ajans “Onbinlerce kişi geçtiğimiz yıl Papa 16. Benedict’in Türkiye ziyaretini protesto etmişti” dedi. Haberde şöyle dendi: “Türkiye’nin Hıristiyan azınlığına karşı saldırılar sıklaşmaya başladı. Bununla birlikte gayri-müslimlere karşı düşmanlığın ve milliyetçiliğin arttığına dair endişeler büyüyor.”

Almanya da saldırıyı kınadı
Almanya Dışişleri Bakanlığı, cinayetleri kınadığını açıkladı. Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz ise “Kurbanlar arasında bir de Alman vatandaşı olması beni şoke etti. Cinayetin tam koşulları henüz bilinmese de bu vahşi saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi.

http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=haberdetay&tarih=19.04.2007&Newsid=116539&Categoryid=1

Bazı Türk milliyetçileri Hristiyan misyonerleri, Türkiye’nin politik ve dini kuruluşlarını zayıflatmaya çalışan düşmanlar olarak görüyor.”

hemen yapıştırmışlar zaten ne dıyebılırız kı.....

hayır bu aralar yaygınlastı bız suyuz bız buyuz dıye yurumeler....
genelev e de saldırı duzenlense hepimiz 0**** dıye yuruceklermı ? töbe töbe

Bu hepimiz olayı artık abartılmaya başladi yaw herşeyde hepimiz olmaya başladi hepimiz hristiyanız demek dinden cıkmak demektir arkadaslara yeni dinlerinde kolay gelsin

neccko' Alıntı:
Bu hepimiz olayı artık abartılmaya başladi yaw herşeyde hepimiz olmaya başladi hepimiz hristiyanız demek dinden cıkmak demektir arkadaslara yeni dinlerinde kolay gelsin

Aynen katılıyorum sana.
Bu işin sloganı olmaz felan olmaz.
dünyanın çeşitli yerlerinde hergün yüzlerce müslüman katlediliyor.
adamlar bırak hepimiz müslümanız diye bağırmayı tınlamıyor bile.
bizim "akıllı" vatandaşlarımızda hepimiz hristiyanız diye bağırıyorlar:vur
Evet saldırıyı bizde kınıyoruz terörün hertürlüsüne geçit yok.
ama hristiyanız diye bağırmak çok büyük bir talihsizlik olmuş.

Hrant Dink cinayetinden hemen kısa bir süre sonra herkezin elinde siyah zemine ''hepimiz ermeniyiz'' sloganı verildi.Bunu hala kimin yaptığı bilinmiyor.Bu işte bi iş var ama çıkacak bakalım.

ARKADAŞLAR İŞİN ASIL NEDENİNİ SORGULAMAMIZ LAZIM BU KİŞİLERİN ARKASINDAKİLER KİMDİR ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ KARANLIKLARA İTMEK İÇİN BUNLARIN GERİSİNDE MUTLAKA BİRİLERİ VAR ÖNDEKİLER KANDIRILMIŞ ZAVALLILAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

birileri parmakladıkça hoşuna giden bir kesim var ve olaylara aklı sıra yön vermeye çalışıyorlar.
siyasi olarak bir kısımda kısmen buna alet ediliyor, işin içine din sokularak diğer kısım içeri çekiliyor. orada uzakta birkaç densiz gülüyor

ben MÜSLÜMANIM, MÜSLÜMANDA KALICAM bu iki üç tane çapulcu ortalığı karıştırmak istiyo bes belli:hhsopa:hhsopa:hhsopa:hhsopa

evet çok şükür bende müslümanım allahıma ne kadar şükretsem azdır beni müslüman olarak dünyaya getirdiği için

bu gün güncele bu konu ile ilgili önemli bir yazı yazdım(bu olayın bilinmeyen yüzü ve bu derneğin faliyetleri) "GİZLİ SERVİSLERÜLKEMİZDE VE MALATYA OLAYININ GERÇEK YÜZÜ" baslıklı habere bakarsanız sevinirim.

iSpiK' Alıntı:
Bazı Türk milliyetçileri Hristiyan misyonerleri, Türkiye’nin politik ve dini kuruluşlarını zayıflatmaya çalışan düşmanlar olarak görüyor.”

hemen yapıştırmışlar zaten ne dıyebılırız kı.....

hayır bu aralar yaygınlastı bız suyuz bız buyuz dıye yurumeler....
genelev e de saldırı duzenlense hepimiz 0**** dıye yuruceklermı ? töbe töbe

Ha Ha Ha Örnek Süperdi Valla...:D

iyice zıvanadan çıktı bu olaylar. Hrant olayıda çok abartılmıştı. yenilemeli insanalar
kendilerini. tamam malatyadaki gerçekten büyük bir vahşet. Bu olayı yapanları tutup
asacaksın sorgusuz sualsiz. İnsan canı alıosun sen. Ama daha zekice şeylerle bu olay kınanmalı..!

Yok daha neler şerefsizler adamı hasta ediyorlar . Misyonerler ölüyor gizli güçler yüzünden.
Birkaç kişide meydana çıkıp bizde hristıyanız diye bağırıyor .
Allah şükürler olsun Müslümanım .
Kim hangi dinden olursa olsun saygım sonsuz ama bu mitinglere çıkıp hepimiz ermeniyiz den sonra hepimiz hristıyanız saçmalığı midemi bulandırdı .
T.C'ni karıştırmak isteyenlere malzeme olan ahmaklar sürüsü diyorum ben bunlara .

"hepimiz b.kunu çıkarıdık" aferdersiniz ama bir ara travestinin biri öldürülmştü ve "hepimiz cansuyuz" hepimiz i.neyiz" diye bir geyik çıktı. yeter yani... tamam Allah rahmet eylesin. yapılan olay çok gaddarca ve vahşicedir.

Hrand Dink ile ortalığı karıştıramadılar şimdi bununla yapmaya çalışıyorlar.

Arkadaşlar müslüman olan bunları demez zaten bence..

Ben bunları biliyorum bu serefsızler ajdar dayak yedıgınde HEPIMIZ AJDAR ız dıyede yurumuslerdi yni anlayacagınız.. bunlar parayla satın alabılecegımız tıpten ınsanlar filistinde gunde kac tane musluman kardesım oluyor ama bunu bılen duyan gozlerını acıpta bunlar neıcın oluyor demıyor......

Saçma bir slogan olmuş.

Ancak yapılan bu vahşetin kınanması yerinde bir eylem.

ne kadar garip insanlarımız var.
ne dediklerinin farkında değillerdir bence.

Geri