Hepimiz Hristiyaniz DIye Yuruduler

alles4me_' Alıntı:
ben sadece yazik diyorum...
ben de Sadece yazık diyorum. Başka türlü tepki vermek bu olayı tezgahlayanların ekmeğine yağ sürmek olur çünkü.
Not: Ben hristiyan, ermeni veya başka bir şey değilim elhamdulillah Müslümanım
(Gene yorum yaptım yav. acaba ekmeklerine yağ sürmüş oldummuki?)

iSpiK' Alıntı:
hayır bu aralar yaygınlastı bız suyuz bız buyuz dıye yurumeler....
genelev e de saldırı duzenlense hepimiz 0**** dıye yuruceklermı ? töbe töbe

bu sloganı atanların zaten o genelev sakinlerinden farkları yok diye düşünüyorum.

elbette bu kabullenemez olay protesto edilmeli ama böyle ahmakça olmamalı. zaten bu olayı kınama değilde fırsatçılık gibi bişey olmuş. içinde hristiyanlık aşkı taşıyan 3-5 zibidi bir araya gelip kendi şovlarını yapmışlar.

işte görün müslümanlık adına bu vahşeti gerçekleştirenler hem ülkemize hemde dinimize nasıl büyük bir leke sürdüler. bu ülkede misyoner faliyetler yenimi başladı sanıyorsunuz yıllardır zaten içimizdeler. köpek gibi salyalar akıtarak hıristiyanlığı yaymaya çalışıyorlar. ama nerde başarılı olmuşlar. kaç kişiyi islamdan koparmışlar. bu köpeklerin cezasını vermek bizemi düştü. şimdiye kadar gelip giden misyonerleri öldürseydik burdan vatikan'a yol olurdu. ama bu müslüman adama yakışırmıydı. gayri müslim pislikler islam dinini terörizm olarak öğretiyor çocuklarına bu tarz eylemlerle bizlerde onların ekmeğine yağ sürüyoruz. bu katliyamcı, vahşi, yobaz zihniyetli ahmaklar akılları sıra islamı korumuşmu oldular şimdi. bizim dinimiz dayatma dini değil ağam paşam bizim dinimiz cehalet değil. efendimiz resulu ekrem ( sav ) hazretleri kaçtane müşrik'in boğazını kesti kaçtane kafire işkence zulum edip öldürdü. peygamberimiz bunu yapmazken bizler kimi örnek aldıkta böyle cinayetler işler olduk.
bu olay zaten yeterince utanç verici ve üzücü bide olay sonrası bu vahşeti savunanları görmek dahada üzücü. evet bu vahşeti savunuyorlar üstelik bu savunmayı yaperkende yine islamı ve müslümanlığı ağızlarına alıyorlar. yazıklar olsun size.
soruyorum, siz, gayri müslim oldukları halde, inançsız oldukları halde, küfre gircek kadar gözleri dönmüş oldukları halde onların rızıklarını bir tek gün bile kesmeyn ALLAH ( CC ) dan tövbe haşa dahamı büyüksünüzki onların cezasını vermeye kalkıyor ve bu vahşeti yapanları savunuyorsunuz. rabbim bukadar merhametli iken siz kimsinizde hesap sormaya kalkıyorsunuz.
bu vahşeti gerçekleştirenler ve bu vahşileri savunanlar benim gözümde o misyonerler kadar değersiz ve günahkardırlar.
allah hepimize müslüman olarak ölmeyi nasip etsin

zaten türkiyede hepimiz müslümanız desen irtica hortladı olur
ama hepimiz hristiyanız diye bağırınca laik oluyoruz :)

yapılan olayın da islamiyetle uzaktan yakından alakası yoktur.Sadece cahil birkaç gencin çeşitli çevrelerce kışkırtılmasıdır.

Bu adamların Hepsi Dış Güçler tarafından yönetilenler.. hatta içlerinde birisi 5 yıl önce misyonerlik yaptığını için operasyon düzenlemiş jandarma bir sürü cd kitap ile yakalanmış...

Geri