Herşeyi Bilmekmi ? Zengin Olmakmı?

Herşeyi Bilmek or Zengin Olmak

• Zengin Olmak

Kullanılan: 12 33.3%
  • Herşeyi Bılmek

Kullanılan: 24 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    36

FreeZe

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Dün Uyurken Aklıma Geldi Dünyada herşeyi Bilmekmi Istersiniz Yoksa Dünyanın En Zengin Adamı Olmakmı?

herseyı bıldıkten sora ıs hayatında zaten senı havada kaparlar zengın olursun onun ıcın forever herseyı bılmek:hhcool

10 kişiden 2 kişi oy vermiş 1 kişide cevap atmış helal :) bencede herşeyi bilmek.yanlışlıkla zengin olmaya verdim oyu :D

kesinlikle herşeyi bilmek:aşk

zenginliği çöpe atarım ben:eek:ut: :sigara:

Elbette Herşeyi Bilmek...:goz:

bence para yani zengin olmak cok da önemli değil zengin olduğun zaman zenginliğini doğru kullanmak var birde her şeyi bilip bilgini doğru yönde kullanmak var yani bilgisayar konusunda herşeyi biliyorsun (ben buna emim) kesin bilgini kötü yönde kullanırsın ben oyumu herşeyi bilmek diye kullandım ama büyük kafanın büyük derdi olur yanlışmıyım arkadaşlar :eek:

HErşeyi bilirsem zaten hemen zengin olurum..
Eğer zenginsemde HErşeyi Bİlmesemde olur.Çünkü paramla herşeyi yaptırırırm..:D

HErseyi bilmek zaten en büyük zenginlik bence.. zenginlik derken.. sirf maddiyati degildir bence.. ondan daha önemli zenginlikler var;)

herseyi bilirsen zaten köse olursun :durdurun

sen ne kdr zengin olursan ol cahil olunca yada hiç bişey bilmezsen uyanıklar senden o varlığını allıcaktırlar
ama herşeyi bilirsen zengin olabilirsin o zekanla
bnce böyle

kafa çalışmadıktan sonra parayı ne yapcam iki günde kaybedersin zaten ama herşeyi bilince zengin olabilirsin

hem zengin olmak hem de herşeyi bilmek desem :)

arkadasım saten herseyi bilince zengin olursun:D

herseyi bilmek tabiiii ... salak salak zengin olsan ne olcak ... ben herseyi bilerek fakir olmayi bile isterim yani .,

Geri