her telden bölümüne asistan mod adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aralık 2006 da üye olmuşsun.

bu kadar kısa sürede çoğu üyenin sevgisini kazanmışsın.

istatistiki verilerin analiz edildiğinde hızla yol alan bir yapın olduğu görünüyor.

olay kendini denemekse, benim oyum +1

denemekse dedim, ıspatlamaksa demedim. çünkü sen kendini ıspatlamışsın.

iyi paylaşımlar...

return of the king

palaşımların iyi. çalışkan bir üyesin. ve o bölüm çok aktif bir bölüm olmasına rağmen sadece bir kişi ilgileniyor.

benden +.

hayırlısı olsun kardeş, umarım istediğin olur.

infatuate' Alıntı:
herteldende paylaştığın konular gayet başarılı we oldukça aktifsin, we de gerçekten bana yardımcı olacak birine ihtiyacım war;
+1
umarım dilediğin olur black ..

bu acıklamadan sonra solenecek soz bulamıyorum . umarım hak ettıgın yere varırsın.

Erken Gibime geLdi BLack.. ßiraz Daha pi$meLisin ;) Ama Çok kaLiteLi çaLışıyosun bu senin için en büyük artı .. ßaşarıLarının devamı diLeğiyLe.. iLerde inş ;)

Henüz Erken OLduğunu Düşünüyorum
Ama ÇaLışmaLarına Devam Edersen
İLeride OLmamam Hiç bir neden yok....
---

erken aslında ama o bölümün modunun onay vermesi avantajdır senin için
istiyosan olursun umarım

Serüvenlerinde bana rol vermesende :) oyum (+) sana

blackarmy kardeşim
öncelikle o bölüme bi mod ihtiyacı olduğu kanısındayım
sen benden önce davrandın =)
neyse kardeşim
sen aday olduğuna göre, benim açmama gerek kalmadı :)
umarım olursun

eee gece sabaha kadar bekçiliğini yapıyosun gündüz akşama kadar
konu yazıyosun bence olmalısın :) +1907

mod olunca ne oluyo yani. onu anlamadım.
Şu anki halinden daha mı mutlu olacaksın?Mod olunca daha mı faydalı olucağına inanıyorsun?yoksa HH'de yönetici olmak bi ayrıcalık mı?Diğer üyelerden kendini daha mı üstün göreceksin?

Bütün bu soruları kendine sor. Cevabı sende kalsın. Eger hala istiyorsan ben sana
şimdilik olumsuz verıyorum. Ama gerçekden calısırısan kısa zaman içinde olabilirsin.

Hadi Kolay gele..

J@CK@L' Alıntı:
mod olunca ne oluyo yani. onu anlamadım.
Şu anki halinden daha mı mutlu olacaksın?Mod olunca daha mı faydalı olucağına inanıyorsun?yoksa HH'de yönetici olmak bi ayrıcalık mı?Diğer üyelerden kendini daha mı üstün göreceksin?

Bütün bu soruları kendine sor. Cevabı sende kalsın. Eger hala istiyorsan ben sana
şimdilik olumsuz verıyorum. Ama gerçekden calısırısan kısa zaman içinde olabilirsin.

Hadi Kolay gele..

yazdığında herhangi bi mantık bulamadım J@CK@L, elbetteki sitenin modlara ihtiyacı war, bunun mutlu olmakla yada daha geniş açılımıyla ego tatminiyle bi ilgisi yok, herteldene bi yardımcı gerekiyo we adaylığını koymuş bu kadar basit ..

infatuate kardeşime tamamen katılıyorum
Jackal kardeşim eğer ki yanlış araştırmadıysam
sende bir zamanlar bu sitede yöneticilik yapmış olan birisisin

infatuate' Alıntı:
yazdığında herhangi bi mantık bulamadım J@CK@L, elbetteki sitenin modlara ihtiyacı war, bunun mutlu olmakla yada daha geniş açılımıyla ego tatminiyle bi ilgisi yok, herteldene bi yardımcı gerekiyo we adaylığını koymuş bu kadar basit ..

Ben neden mod olmak istediğini neden adaylığını koyduğunu senden cok daha iyi biliyorum inan bana infatuate :)

Sadece bu mesajımda biraz daha gerçekçi yaklaşdım. ben ona mod olmak kötü
de demıyorum. Yada HH de ihtiyac da yok demıyorum. (ki bence HH de mod olmak ger5cekden bir ayrıcalıkdır) Ben 1 sene burda yöneticilkik yaptım. Neyin ne olduıgunu hemen hemen herkesden iyi bilirim.

O yüzden sende benim yorumuma yorum yapma ve saygı göster. benim için bu yeterli :)

burda seninle tartışmayı hiç istemem J@CK@L ama beni rahatsız eden msglarına tepki gösterdiğimde her seferinde ben neyin ne için olduğunu çok ii biliorum diosun bunuda anlamış değilim her neyse düşüncelerin benim için çokta önemli değil..
ben tekrar + 1000 weriorum ..

A S M E N' Alıntı:
eğer ki yanlış araştırmadıysam
sende bir zamanlar bu sitede yöneticilik yapmış olan birisisin
Evet Doğru Araştırmışsın :durdurun
Kaynak BeLirtirsen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri