Her zaman site yavaş diye şikayet edenler nerde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solariz

Administration
Reaction score
0
her zaman site yavaş şudur budur diyenler çalışma oldugun öle ufak tefek yavaşlıkta konu açanlar neden şimdi hızlı çok iyi allah bozmasın nazardan saklasın diye konu açmıyo =) yoksa sadece bendemi bu yapmış oldugumuz uygulamalar güzel çalışıyo ? nerde bu şikayetci tayfası :saskin

onlar uğramaslar ne de olsa site hızlı:eek:ut:

ama site gerçekten çok hızlı oldu, gayet memnunum ben elinize sağlk..

bi de hhdivx ile ilgili duyuruyu yapsanız:melek

walla elinize sağlık
site gerçekten de hızda baya farketti

Millet Nerde Bişi Bulsakta Şikayet Konusu Açsak Diye Bekliyor Böyle İyi Olayları Fazla Ciddiye Almıyolar Özellikle Sömürücü Teamdeki Çoğunluk...

O zaman Özel Günler Tebriklere bi konu'mu açsam :p
Bayağı hızlandı cidden site son zamanda =)
ama şu cs işinide tam rayına oturtsanız tam süper olacak =)

sitenin hızı çok iyi şu anda
emeğie geçen adminlerimiz Dark ve Solariz'e teş.

ben hiçbir zaman şikayet etmedim siteden hep mennundum hız konusunda:D

Bence sitenin bu hitine rağmen acilis hizi asiri hizli !!!

Işık Hızı Gibi Ma$aLLah =)

Allah Nazardan Saklasın :)

her zaman site yavaş şudur budur diyenler çalışma oldugun öle ufak tefek yavaşlıkta konu açanlar neden şimdi hızlı çok iyi allah bozmasın nazardan saklasın diye konu açmıyo =) yoksa sadece bendemi bu yapmış oldugumuz uygulamalar güzel çalışıyo ? nerde bu şikayetci tayfası :saskin

İYİ DE GÜZEL ABİM NİYE PİSİKOPATA BAĞLIYORSUN SİTEDE BİR PROBLEM VARSA ELBETTEKİ KULLANICI ŞİKAYET EDER

SİTENİN HIZLI KULLANIŞLI VS. OLMASI NEDEN BİR ARTI TEŞEKKÜR UNSURU OLSUN ZATEN ÜYE OLARAK VE SİTEYE BAĞLANARAK TEŞEKKÜR ETMİŞ SAYILMIYOR MU ?

SÖMÜRÜCÜ TAYFA HERYERDE VAR

BU ARADA HAFTASONU NEREDEYSE HİÇ BAĞLANAMADIM SİTEYE PAZAR GÜNÜYDÜ GALİBA ANASAYFADA ÇALIŞMA OLDUĞU YAZIYORDU NEYSE BEKLEDİK AÇILDI ŞİMDİ ESKİSİNDEN DAHA HIZLI VE ZATEN OLMASI GEREKEN DE BU BENCE

HACKHELL İN BİR MİSYONU VAR VE BAZEN AKSAKLIKLAR OLSADA BUNU BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

FORUM KOCAMAN OLUNCA OLUYOR BÖYLE ŞEYLER ZAMANLA :)

BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER :goz:

SÜLÜKLERİ KAFAYA TAKARSAK ŞEKER HASTASI OLURUZ:biggrin

İYİ DE GÜZEL ABİM NİYE PİSİKOPATA BAĞLIYORSUN SİTEDE BİR PROBLEM VARSA ELBETTEKİ KULLANICI ŞİKAYET EDER

SİTENİN HIZLI KULLANIŞLI VS. OLMASI NEDEN BİR ARTI TEŞEKKÜR UNSURU OLSUN ZATEN ÜYE OLARAK VE SİTEYE BAĞLANARAK TEŞEKKÜR ETMİŞ SAYILMIYOR MU ?

SÖMÜRÜCÜ TAYFA HERYERDE VAR

BU ARADA HAFTASONU NEREDEYSE HİÇ BAĞLANAMADIM SİTEYE PAZAR GÜNÜYDÜ GALİBA ANASAYFADA ÇALIŞMA OLDUĞU YAZIYORDU NEYSE BEKLEDİK AÇILDI ŞİMDİ ESKİSİNDEN DAHA HIZLI VE ZATEN OLMASI GEREKEN DE BU BENCE

HACKHELL İN BİR MİSYONU VAR VE BAZEN AKSAKLIKLAR OLSADA BUNU BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

FORUM KOCAMAN OLUNCA OLUYOR BÖYLE ŞEYLER ZAMANLA :)

BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER :goz:

SÜLÜKLERİ KAFAYA TAKARSAK ŞEKER HASTASI OLURUZ:biggrin

kimsenin piskopat bagladı falan yok bu bi espiriydi ama sen öbürtürlü anlamışsın =) sorun degil
hackhell e girerek teşekkür ettigini düşünüyorsan brovo sana derim.. hackhell girmen teşekkür ettigi anlamına gelmez teşekkür buttonu var etmek istersen edebilirsin
faydalıda olıyım bi baltaya sap olıyımda dersen arama buttonu var gereken bilgiler mevcut duyurularda :saskin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri