Herkes avatarına bir şehit veya Türk Bayragı Resmi Koysun! TC Bir Bütündür Bölünemez!

Chevignon' Alıntı:
Arkadaşlar özür dilerim,sizlerin avatarına karışmak istemem ama sadece türk bayrağı gibi bişi olsa,ne dersiniz?Çünkü bazıları ağlayan insanları koyuyor.Tabut başında ağlayan insanlar,biliyorsunuz ki onları daha da sevindiriyor.Ya askerimizin yada sadece bir Türk bayrağı olsa olmazmı?Lütfen bir kere de olsa bu sölediğimi düşünün.Tekrar herkese bu duyarlılıklarından dolayı Teşekkürler.

kardeş sağol hatırlatma için herkesin duyarlılığına çok çok çok teşekkürler

tam destek sonuna kadar eyvallah millet

HEP DESTEK TAM DESTEK artık hep bu resim kalacak

Bir evladı, anasından babasından ayırmak kadar korkunç bir şey olamaz sanırım dünyada. Kendi de evlat sahibi olan arkadaşları katılmaya çağırıyorum.

Toprağa can verdik
Bayrağa kan verdik
Bu VATANı biz
Karşılıksız sevdik..

bayragın nedemeqh oldugunu bılmezler cunqhu bayraqhları yoqh pacavraları var. Sehıdın ne demeqh oldugunu bılmezler cunqhu sehıtlerı yoqh leshlerı war vatanın ne demeqh oldugunu bılmezler cunqhu watanları yoqh watansızlar. Aslında onların yatacaqh yerlerı yoqh...

Al qhanlarımızla sulanan bu watanda Ayyıldızlı bayraga ugrunda canlarını weren ama olmeyen sehıtlerımıze Allah'tan rahmet aılelerıne sabır dılıyor su mubareqh qhandıl gununde watansızlara hıdayet dılıyorum...

Bayraqh meshelesıne hep desteqh tam desteqh...

i116676_69577.jpg

i116677_346535559.jpg

i116678_avatar2868438.jpg

i116679_image101.jpg

i116691_dsfs.jpg

bunlarda biraz farklı olan avatarlar isteyen kullanabiLir..

Askerliği "Akan kan Bayrak için"lerle "Fatan sana canım feda"larla öğrendik canımız vardı verdik kanımız vardı akıttık. Her şehidimiz yüreğimizi yaktığı kadar göğsümüzü kabartıyor. İsyan ettiğimiz Mehmetçiğe uzanan ellere Şehidimize uzatılan dillere. Dünyanın çivisi çıktı Alem-i küffarda adalet tecelli etmiyo Huzuru ilah-i de sorulacak hesabımız var... Avatarla yazıyla madden dualarımızla da manen yanlarında olalım...Eyvallah

Şehitlerimizin hakkını ödemek asla mümkün değil

ama bu küçük jestle dahi olsa onları ve ailelerini desteklediğimizi gösterebiliriz

güzel bi öneri tesekkurler

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Edem gözelidi gıyıdan getmiş,
Sürek öküz gibi boynunu bükmüş,
Şu gevur dinsizi denklemiş atmış,
Acep babamoğlun yudular m'ola.
Yumadan gabire godular m'ola.

Senin yavrum beşik ile belede,
Yâdigarın galdı yavrum geride,
Bir gelin eğlenmez ıssız bir evde,
Yoksa yavrum seni vurdular m'ola,
Kefensiz gabire goydular m'ola.

Bir günüm doğarda bir günüm batmaz,
Şu ıssız evlerde bir gelin yatmaz,
Oğlumun yerini kimseler tutmaz,
Yoksa yavrum seni vurdular m'ola,
Kefensiz gabire goydular m'ola.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1 Türk neden dünyaya bedeldir hiç düşündünüz mü? Türklüğümle herzaman gurur duyuyorum, bu vatan için de şehit olacaksam gözümü kırpmam, eminim onlar da kırpmamıştı.

ya yine bir çatışmada bir askerimiz şehit birde yaralı varmış az önce haberlerde dinledim yeter ya dursun artık bu kan ya arkadaşlar bişeler yapılması gerek bu böyle gitmez şeytan diyo al keleşi eline bas inlerini eğerki izin versinler tek başıma girmessem emdiğim süt haram olsun yeter artık bu kadar olmaz:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

bir kez daha ne kadar duyarlı ve buyuk bir sitede
olduğumun farkına wardım...

ve eaglamour abicim; bu konuyu açtığın
için sana ayrıyaten binlerce Teşekkürler

Benim ilk ve tek Avatarim buydu zaten.

Ama bu Forumda Yemen'de Arabistanda Ingilizlerle isbirligi yaparak, icinde bizzat dedeleriminde oldugu binlerce askerimizi sehit eden, Suudi Ailesinin bayragini dalgalandiranlarin olmasi bana nasil dokunuyor bilemezsiniz.

Adamlar bize yillarca hainlik etsin, sen kalk bu Forumda onun bayragini dalgalandir. Hackhell gibi bir Türkiye'nin en cok ziyaret edilen bir sitede buna izin verilmesini de vahim olarak görüyorum.

Yanlis mi düsünüyorum ?

Belki de benim dedelerimi arkadan hancerledikleri icin bana dokunuyor.

Çok İyi Düşünmüşsünüz..
Şehitlerimizin Hakkı Ödenmez.. ;]

madem türksün göster bayrağı ürksün dimi ama :D

Civanim' Alıntı:
Benim ilk ve tek Avatarim buydu zaten.

Ama bu Forumda Yemen'de Arabistanda Ingilizlerle isbirligi yaparak, icinde bizzat dedeleriminde oldugu binlerce askerimizi sehit eden, Suudi Ailesinin bayragini dalgalandiranlarin olmasi bana nasil dokunuyor bilemezsiniz.

Adamlar bize yillarca hainlik etsin, sen kalk bu Forumda onun bayragini dalgalandir. Hackhell gibi bir Türkiye'nin en cok ziyaret edilen bir sitede buna izin verilmesini de vahim olarak görüyorum.

Yanlis mi düsünüyorum ?

Belki de benim dedelerimi arkadan hancerledikleri icin bana dokunuyor.

ne demek istedin anlayamadım dostum

:eek: :eek:

Geri