Herkes avatarına bir şehit veya Türk Bayragı Resmi Koysun! TC Bir Bütündür Bölünemez!

ates dustugu yeri yakar

aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar

acıların analar dısında unutulduguna ınanıyorum

unutulmaması icin sehitler haftası tertip edilmesi ve sehitlik kavramının tum turkiye ye dogru anlatılmasından yanayım

televizyonda bir ekonomist soylemisti :

avrupa da toplumun emekli insanlara bakıs acısı sudur diye :

biz bu insanların yıllarca calısması neticesinde bugunku rahat kosullara sahibiz

ben de bugunku kosullara eskilerden bugune kadar sehit olan bu vatanı bize

emanet eden ve bu emaneti layıkıyla tasıyan bu guneydogu teror gazilerine borclu

oldugumuzu dusunuyorum

sehitlerimize sonsuz sukran ve saygılarımla

ruhları sad olsun

soborsak

aga bnm avatar zaten uygun yaa.
bu apo denilen bebek katili o**spu cocugu , p*ç , şeref denilen yüce duygudan yoksun,asılası köpek yuzunden aglıyo şehitlerimizin çocukları ve diğer askerlerimiz.
:mad: :mad: :mad:

destek veren tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.

abi şimdi gördüm konuyu hemen değiştiriyorum ve süper bi düşünce olmuş tebrik ederim. :hhman:

hackhell'e de bu yakışır tek yürek tek bilek

Tüm şehitlere Allah'tan ramhet dilerim. Geride kalanlar için çok zor. Onlarında başları sağolsun, Allah onlarada Peygamber sabır versin.

bu vatanın evladı olarak bende bu konuya destek veriyorum konuyu acana da ayrıca cok tesekkürler

Çok güzel bi düşünce bende destekliyorum....

evet vatan sana canım feda fakat buraya avatar koymakla birşeyler yapılmıyor! bende koyam bi tane

tüylerimi diken diken ediyonuz walla
helal olsun size

ne demek başımızla beraber bu fikri orataya atana teşekkürler

çok güzel konu açmıssın resim koycam bayrak

Tam destek veriyorum. Yanlız herkes bi resim kapışmış bana kalmadı. Ben de bordo bereli ve yanında Türk Bayrağı koyayım bari.

bencede harika..tam destek hep destek...

benimkinde hep var :D

evet bu konuya hep vatansever üyeler yazıyor

tam destek

şehitler ölmez vatan bölünmez..başka söze gerek yok.

Geri