Herkes avatarına bir şehit veya Türk Bayragı Resmi Koysun! TC Bir Bütündür Bölünemez!

Destek veriyoruz diyosunuz da avatarlar çeşit çeşit.Nerde türk bayrakları arkadaşlar.Böle destek mi olur,Kuru kuruya.

HEHEHEhehe yaptim ben hemde cok guseL oLdu :D

ben bu siteye geldiğimden bei destekliyorum ama ATATÜRK süz olmaz

hep destek tam destek vatan sana canım feda

Çalışan Türkiye Gözümün önünde
Atam sen rahat ol yerinde
Mehmetcik tepede bekler nöbette,
Türk bayrağı dalgalanır göklerde
Türkiye için ölürüm ben sözümde
Kimse duramaz Türk'ün önünde
Ben varsam bu dünya üzerinde
Kimse bölemez bu vatan göklerde
Her zaman ilerleme hedefimde
Sözünü tutan ve namusun peşinde
Bu vatanın üstünde herkes kardeştir
Bunu beynine iyi yerleştir.
---------------------------------------
Nefret-Vatan Şarkısından Alıntıdır...

:) :hhcool :)

!!!! hedef siteler !!!!!

yorum yok. herkes ne yapması gerektiğini biliyor.
....................................................
lütfen bu siteleri ana sayfalarına türk bayragı koyarak hackleyelim.
kolay gelsin

Bİz TÜrkÜz Soyumuz TÜrk Dİlİmİz TÜrk Dİnİmİz TÜrk GeÇmİŞte TÜrktÜk Şİmdİ TÜrkÜz Gelecektede TÜrk OlacaĞiz SÖzÜm Bİz Ermenİyİz Dİyenlere Bİr Ermenİ ÖldÜ TÜm TÜrkİye YÜrÜdÜ KaÇ Bİn MehmetÇİĞİmİz ÖldÜ KaÇ KİŞİ YÜrÜdÜ Şehİtler Ölmez Vatan BÖlÜnmez Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyene

beyler türk bayraı deil türkiye bayraı wardır ;) kolay gelsin

Böyle bir konu açtığın ve bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim...

and1' Alıntı:
beyler türk bayraı deil türkiye bayraı wardır ;) kolay gelsin

biz de TÜRK değil TÜRKİYELİ'yiz değil mi kanı sorunlu kardeşim?.. o bayraktaki

kızıllık da türk şehitlerimiz değil türkiyelilerin kanının rengi, öyle ya!.. öte tarafa

gitmeden şimdiden o şehitlerin ellerini gırtlağında hissetmeye başla sen en iyisi!!..

BU KAMPANYAYA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORZ ARKADAŞLAR

konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun..

bende katılıyom arkadaş güzel konu

bu kampanya başladığı için bende avatarımı değiştirdim

oldumu arkadaş

oldumu arkadaş

bu kampanya başladığı için bende avatarımı değiştirdim

Güzel de neyi ispatlayacağız bunu yapınca,bak sana bişey anlatacağım.geçen yıl babamı kalp krizinden dolayı bir hastaneye yatırdık,doğru dürüst ilgilenilmedi,doktorun özel muayenehanesine gitmemiz söylendi.Düştük ya mecburen gittik.200 ytl para bayıldık.İçeri girdik oda tamamen türk bayrakları ve hilallerle kaplı.Sağolsun parayı yiyince çok iyi ilgilendi hakkını yememek lazım.Daha sonra bypass filan ama her gidişimizde 200 ytl bayıldık tabiki.Türklüğüyle övünç duyan bir insanın başka bir türkü kazıklaması zoruma gitti.Yani kısacası bayrakla olmuyor bu işler.Yanlış anlama belki sen masumane bir şekilde istiyorsun bunu ama bu işler asıl davranışlarla hayatımızın her alanında dürüstlükle olur.Bende bir türküm elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum.Bence böyle daha etkili olur.Ülkesine sahip çıkan herkes hayatın her alanında dürüst saygılı milletini seven her milleti seven olmalı saygılar...

şehitlerimiz için

arkadaşlar bugun intenet ortamında haberleşerek taksimde bir grup şehitlerimizi anmak için biraraya gelmiş ve başka yerlerde de buna benzer protesto eylemleri düzenlenmiş bizde yönetimin belirleyecegi süre boyunca kullanıcı resimlerimizi protesto için degiştirelim Türklük ve şehit olma temalı resimler yükleyelim....

79609.jpg

ayyildizsevgi3pr7zy6vb.jpg

bayrak3.jpg

bayrak19rj4gy1bz2dk.gif

eeeee2je.jpg

TURKIYE.gif

Tuerkiye.gif

1167385366sehit14.jpg

asker.jpg

image48qy3.jpg

benden tam destek bana resim ayarlayın arkadaşlar haddini bilsin vatan hainleri

Geri