Herkes baksın full msn checker sniffer

selam. bu program wireless kullananlarda etkili olmuyor. Bir de siz deneyin isterseniz..

teşekkür ama malesef program full değil paylaşım için sağol genede

10 günlük demo versiyon. dostum niçin full diyorsunki?

arkadaslar yukarda yazmis yinede b' deneyeyim eline saglik

evet yanlış okumadınız agdaki tum konuşmaları izleyebilen program key girmenize gerek yok full sürüm deneyin memnun kalacaksınız
Lütfen bir teşekkürü çok gören indirmesin

http://rapidshare.com/files/124942417/pharmax_msncheckerfull.rar

ede harika bi program ama ben sürekli download yaptıgım için bu program İnternet hızını minimuma indiriyo Hatta 0 kb/sn :D:D Ama gerçekten güzel bi program herkeze tavisye ederim program içinde teşekkürler

yaf bırakın bu hack işlerini milletin özeline girmeye çok mu meraklı sınız:D

Msn hacklemenin cezaları

Okuyunuz.Ve alıcağınız cezaları görünüz.

Mail/msn hackleme durumunda, öncelikle Yeni Türk Ceza Kanunu�nun 243. maddesi kapsamında ele alınarak iki yıla kadar hapis veya adli para cezası istemiyle karşı karşıya kalınması mümkündür. Mail hackleme sonucunda maili hacklenen kimsenin bilgilerinde bir değişiklik veya eksiklik meydana geldiğinde bu ceza iki yıldan dört yıla kadar hapis cezasına dönüşür. (m.243/III) Yani para cezası imkanı da kalmaz.

Öte yandan, msn hackleme hacklenen kişiyi belli bir davranışı yerine getirme, zorlama veya tehdit amacıyla yapıldığı takdirde yine TCK. 107 gereğince bir yıldan üç yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezası ile karşılaşılır. (Önceki cezaya ek olarak.)

Mail hackleme şayet bu amaçlarla değil de sırf o kişide sıkıntı meydana getirmek, o kişiyi rahatsız etmek gibi amaçlarla yapılıyorsa (genelde bu amaçla yapılıyor zaten) bu durumda TCK. 123 gereğince faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir (Önceki cezalara ek olarak.)

Maili hacklenen kişi bir kamu kuruluşunda çalışıyor ve bu mail adresini kurum gereği kullanıyor ve bu mailinde işini sürdürmesi için gerekli birtakım belgeler bulunduruyorsa, bu durumda TCK. 113 gereğince bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. (Önceki cezalara ek olarak.)

sayın editör bu konuyu lütfen kapatınız aksi halde yargı yoluna müracaat edeceğim.

iş yerinde işe yarar :D kim ne konuşuyor acep hakkımda bu programın full versiyonu nasıl bulacam :D

cok quzel ama bnım pc laptop ne iş yha olmuor bnde ama bnde willes war kardesq[/
PHP:
:clap:cl:hhsopaap:victory
FONT]

ben daha full surumune rastlayamadım arkadasların yorumlarına bakıncada full olmadıgını anladım saol almiyim ben saten onun yerine net support school kullanıyorum sadece msn yazıları deil ekranlarınıda gorebiliyorum ve gerekirse denetimi elime alıyorum is yerindeki arkadaslara uzaktan yardim prograımı die yutturdum clientleri hehe

hack bence gereksiz birşey.. Milletin izinsiz herşeyine bakmak bence gereksiz bişey bizene milletin özelinden dimi yani :) ama hack bilipte yapmamak ve sadece kendini korumak amacıyla kullanan kişiler en iyisini yapıylardır.. =)

Geri