herkes bir baksın lütfen!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

J@CK@L

[ υηƒσяgιν&#11
Reaction score
0
Acaba p2m(peer2mail) bölümü acılsa hackhell de daha ii olmaz mı????? bence film oyun program indirmenin en kolay ve en hızlı şekli. bu konuda düşüncelerinizi söylerseniz mutlu olacağım.bekliyorum......

vip açıldıktan sonra zaten hiç gerek kalmıcak
vip'yi bekleyin

inşallah şu VİP bölümü beklediğim gibi ii cıkar valla heyecanla beklıyorum. p2m'i aratmazzzz umarım

ben nerdeyse 6-7 aydır kullanıyorum 70 dan fazla film indirdim!1hiçbir problem yasamadım gercekden paylasım programlarından en güvenlisi!!! zaten e mail hesabı ile calısdıgı için bir tehlıkesi oldugunu düşünmüyorum...

ya vip açılıyo işte babalar gibi 10 numero daha ne istiyonuz :d
hem seven haklı güvenlik:D

bencede güvenlik kendi ağzınla diosun mail hesabıyla çalışıo die vip konusunda benimde güsel duyumlarım inş duyduklarım dorudur açın sizde şunu artık canım naz yapmayın:D:D:D

arkadaslar güvenli değil derken neye göre güvenli değil diyorlar?? p2m kullanan var mı acaba aranızda. bence bu emule imesh ares kaza e donkey v.b programların hepsınden daha güvenli

vip acildi bide kapandi
cakal ne sikayetci seysin sen oyle ya:p

pasaklı valla döverim seni haaaaa :G nerden buldun getırdın bu konuyu ben Eski 10-29-2005, 11:19 PM tarıhınde acmısım. güncellegi kayboldu.

konu locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri