Herkes Okusun

SevencLoves

Altın Üye
Reaction score
0
Sevgili Arkadaşlar Bugunlerde Maalesef Forum da Tekrar Alevlenen bir siyasi Ateşlenme olmakta buda çoğu insanın kırılmasına ve çoğu insanın yanlış anlaşılmasına sebeb oluyor yakın bir zamana kadar Sabit olarak Theozy in yazdığı duyuruda bu konu hakkındaki hasasiyetlerimiz ifade edilmişti ama maalesef son günlerde Nabızın tekrar yükseldiğine dikkat çekerim..

Burada ifade etmek istediğim Kesinlikle ve kesinlikle siyasi Nitelikte başlık açan o başlığa olumsuz mesaj yazan ve devamını getiren herkesin ceza alacağını bildirmemdir istinasız...

hem siyasi başlık açılmayacak diyorsunuz hemde başlığa cevap vermeyeceksiniz diyorsunuz. Yani birileri bizim hayat felsefemize ters bir konu açarsa ona cevap vermeyeceğiz ve siz anında o konuyu kilitleyeceksiniz öyle mi ?

ama şuna aklım ermedi : Dikkat ettim bu foruma karıştıran iki şey var biri ülkücülerin açtığı konular biri de kürtlük ile açılan konular. Forumdaki bu iki terimdeki herşey silinmeli ve bunlarla ilgili konu açanın üyelği banlanmalı ki huzurumuz sağlansın

serhat' Alıntı:
hem siyasi balık açılmayacak diyorsunuz hemde başlığa cevap vermeyeceksiniz diyorsunuz. Yani birileri bizim hayat felsefemize ters bir konu açarsa ona cevap vermeyeceğiz ve siz anında o konuyu kilitleyeceksiniz öyle mi ?

ama şuna aklım ermedi : Dikkat ettim bu foruma karıştıran iki şey var biri ülkücülerin açtığı konular biri de kürtlük ile açılan konular. Forumdaki bu iki terimdeki herşey silinmeli ve bunlarla ilgili konu açanın üyelği banlanmalı ki huzurumuz sağlansın

Konuyu açan kişiye ceza uygulanacak eğer o konuya cevap yazmışsanız sizde ceza alacaksınız

GeReKeN ßir uYGuLaMa..FaRKiNa VaRMaNiZ GüZeL.

seven abime teşekkür ederim. doğru olanı budur.
forumdaki ülkücü ve kürt kardeşlerim kavgaya gerek yok hepimiz din kardeşiyiz.
Peygamberimiz (s.a.v.) din kardeşliğin önemini çok iyi vurgulamıştır. Hepimizde aynı devletin insanlarıyız.

seven abi beni mahcup ettin abi. Teşekküre ne gerek vardı abi

evet asında tolumumuzu yakından ilgilendren bu siyasi olayları tartısmak hos ve guzeldir tabiki seviyeli bir sekilde bunu gerceklestirirsek ama biz trk gencleri olarık yasama sartarmızdan sa gerek sinirli sitresli gunler gecirdigimiz icin bir turl seiyeli olmayı dusenmiyoruz bu neden den dolayı 'SevencLoves' arkadasımızın almıs oldugu karara uymamız daha ii olur..

böyle bi karar çok iii ama bence uygulama lazım sözüm yönetime deil yanlış anlamayın. başta bizlerin yani üyelerin siyasi içerikli başlık atmamaları gerek beni anlıyorsanız ne ala

Arkadaşlar birimiz hepimiz hepimiz birimiz için.... Başka lafa gerek yok.

SİTEMİZİN İÇERİĞİNİ BEĞENMEYEN DAHA DOĞRUSU BÖYLE KONULARA GİRMEK İSTEYENLER BAŞKA KAPIYA....

BURASI PAYLAŞIM DÜNYASI KAFA ŞİŞİRMECE VE KAVGA MEYDANI DEĞİL...

gerek yok ğaylaşım yapıyoruz burda ne gerek var siyasete :D

siyasetin karıstıgı heryer ayvayı yiyor zaten..bu millet yıllardır boş siyasi laflardan dolayı kotu durumlara dusmedi mi ? siyaset deil cozum lazım..o yuzden burda ki ve hayatımızdaki siyasi tartısmalar ureticilikten cok yerinde saymacılık oldugundan naşi boş işler bunlar arkadaslar..en iyisi olmus walla..madem siyaset tartısmak istiyonuz..ona gore bir forum bulun kendinize..:)

neyse hadi kolay gelsin...

oo sevencıgımcım olaya el atmıs ayıodor sorması sevencıgımcım bu sıyahı konular nerde ya ben nıye goremıyom ınsan su formu azcık kucuk yapar demı bı oyunlara takıldım 1 ay surdu fılmlere takıldım 1 ay suruyo sımdı lınuxsa takıldım e oda 1 ay surcek ben en ıyısı kumda oynayım kale yapayım yaw sıyasete hayır paylasıma devam nolcak bu memleketın halı yaw :p

Gerekli

Öncelikle Bu konu çok hassas bir konu insanların çeşitli nedenlerden Ve Bence burası zaten siyasi hayatın yeri değil burda konuşulmaması gereken bir olay hassasiyetiniz için ayrıca Teşk ederim :clap:

eyvallla çok iyi yaptın bıraz geçde sayılsa saol :D

sonuna kadar katılıyorum burada gereksiz tartışmalar olmasın.....................

Forum budur arkadaşlar. HACKHELL demek paylaşım demekse burada siyasetin yeri olamaz olmamalıda.seven en doğrusunu yaparsın

seven duyurun için sağol öncelikle

siyasi görüş belirtip banlandıktan sonra siteye banlanmış olan hesaptan girenlerin olduğunu gördüm(yani banları açılmış) buna izin verilmemesi gerekir :eek:

o tarz formla mevcut gereken tartışmaları orada ve derinlemesine yapabilirsiniz..

burası cok farklı burada insanlara nasıl yardım edebilirim nasıl bilgi edinebilirim gibi amaç ve hizmetleriniz olması gerektiğini düşünüyorum..

haklısın böyle bir uygulama gerekli bence

Geri