Herkese Karşı Tek Başına (+16 gibi)

icemen

New member
Reaction score
0
'telefonun'' dedim,''hı?ne''dedi.telefonun dedim ..telefonun çalıyor,bakmayacak mısın?''amaaan boşver çalsın..diyerek umursamadı..eee ne yaptın bugün diye sordu nne yapayım evde oturdum sonrada geldim diye cevap verdim..kısa bir sessizlik oldu sen ne yaptın diye bu sefer ben sordum.hani geçen gün bahsetmiştim o beğendiğim badi vardı ya onu almak için kuzenle cevahire gittik.o badiden kalmamış.nasıl üzüldüm bi bilsen sonra yemek yedik üstkatında kuzenin sevgilisi bora geldi.arabasıyla bizi kanyona götürdü o.orda biraz oturduk.offff umut ne güzel badiydi yaa önünde taşları vardı çok şıktı.bak yine aklıma geldi çok üzüldüm diye o anlatadursun telefonu hala çalıyordu.arada iki tanede mesaj gelmişti.sonra çalmaya yine dewam etti.ikinci buluşmamız olduğu için bi hesap sorma aşamasına girememiştik..tüm modernliğimi takınarak celal yazısının yanıp söndüğünü gösterip arkadaşın belki önemli bişey söyleyecektir dedim
amaaaaaaaaaaaaan bu da durmadan arıyo öfff yetti be diyerek telefonu çantasına koydu.eski çıktığıymış bittiğini anlamıyormuş.kafasından silmiş ama o peşini bırakmıyormuş,diretiyormuş..celalin bu ısrarcı tutumu onun celale olan saygısını bitiriyormuş.ama celal bittiğini anlamıyormuş.
ne diyeceğimi bilemedim..e rahatsız ediyorsa istersen ebn konuşayım diye bir öneride bulundum.
aman umut hiç bulaşma mafya gibi birşey bunlar sülalesi çok geniş bir telefonla kamyonla adam toplar senin kemiklerini kırdırır dedi koluma kafasını dayayarak.
mafyada neymiş ki.iki çağdaş erkek gibi konuşuruz .öğrenelim neymiş derdi diyerek saçlarını okşadım.umut mafya bu adam diyorum sana ..öyle anlaşacak bir tip diil..dedi ama telefonu almak için çantasına uzandı.
ya bizimde arkamız sağlamdır korkma ..gerçi durum o haddeye gelirse çok analar ağlar diye mırıldandım.
o anda size yemin ederim içimden saf ve katıksız Umut' un çıkıp yan masaya oturduğunu gördüm.y..rrrağımı arkan sağlam .memur sülalen mafyaya karşımı gelecek lan .topukla oğlum topukla.bela geliyor dedi bana alt benliğim..telefonu elime aldığım anda abi yapacak bişey yok geri adım atamam diye fısıldadım ve yes tuşuna bastım.
kimsin lan sen diye gürledi bana celal
ben umut arkadaşım sen kimsin dedim
bi sürü küfretti bana

bak arkadaşım adam gibi konuşacaksan konuşalım bozma ağzını diye uyardım
dinlemedi ve godoş gibi bir sürü ithamlarda bulundu
bak arkadaşım kim olduğunu bilmiyorum ama --ki biliyordum celaldi o..dimagıma işlemişti bu isim celalllllllll..--rahatsız etme bir daha dedim kararlılıkla
ama bir güç celalin suratına telefonu kapatmamı engelliyordu
alt benliğim boyuna kapat kapat diye yan masadan hareket çekiyordu bana
ver lan adresini önce seni sonra o kaltağı skcem diye tehdit etti celal
o an tepem attı gel ulan sarıyere erkeksen gel çok celal skti bu sokaklar ..sarıyer merkez kafasına göre herkez diye haykırdım.

altbenlik yan masadan ne yaptın abi sen hareketi yaptı.
sende siktir git lan diyerek kovdum onuda..
telefonu kapadım..sinirlerim bozulmuştu..
umut naaptın sen ya döverse seni dedi
sinirden elim ayağıma dolaştı çayı döktüm.ittim hatunu ya kalkıp gidelim bu skndirik cafeden dedim..sahilde yürüdük..bi paket sigara içtim
onu vapura bindirip eve geldim.başım fena beladaydı galiba..annem kızlar adamın başını belaya sokar demişti.doğruydu.
tek istediğim biraz dötünü ellemekti lan diye gözyaşımı sildim.
keşke eskiden mahalleliyle aramı iyi tutsaydım diye geçirdim içimden.çevrem olurdu.mafyayla tek başıma mücadele edecektim.uzun saç gücü alır diye koştum berbere saçları kestirdim.çevrem olsun diye berberle muhabbet etmeye çalıştım etmedi.sallamadı beni.eve koşarak geri döndüm.eski karakuşak dergilerini çıkardım resimlere bakarak kata felan çizdim.sonra mahallleye yazlığa gittiğimiz yalanını yaydım.celal gelirse beni bulamasın diye.

panik halinde kıvranıyordum.bir hafta evden çıkmadım.dayaktan değil bıçaklanmaktan korkuyordum.yüzümde tikler oluşmaya başlamıştı.sanırım korkudan ...hamı g.tü kaybediyordum.gözlerim kaymış bayılmıştım.iki gün nöbetler içinde yattım.
bi ahfta sona sevgilim umut niye hiç aramıyorsun diye aradı beni.
ya sorma biz evi taşıdık..artık zeytinburnunda oturuyoruz dedim
celal hala seni arıyormu dedim.beni sorarsa sarıyerde bekliyorum g.tü yiyosa gelsin dersin dedim.
yok aramıyor.bakma sen ona sinirlidir felan ama iyi çocuktur dedi.sevdiğinden yapıyor o aylılıkları dedi.
celal bir hafta sonra ayı olmaktan çıktı eşek oldu.iki gün sonra haylaz üçüncü günde çılgın oldu.günden güne celal övüldü ben yere batırıldım..sonra beni bırakıp celale gitti.ama bu olayda Mahallede deli çevre yaptım..
sarıyer merkez kafasına göre herkez

Umut Sarıkaya Helâl et hakkını

Geri