herkez askerlik maceralarını anlatsın

tffincan

New member
Reaction score
0
askerlik çok kolaydı zorlandığım tek iş helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmekti :) :) :) sizde devam edin

bende bi yazıcı hatası yaptıgım için bi osmanlı tokatı yedim başçavuştan bide dolaptan yediydim hiç unutmam.... :p

ben daha gidemedim :D

oscars' Alıntı:
ehe.. acemilikte hasta olduum için başçavuşum tokatladıydı benide..
- 20 yaşında adam hasta mı olurmuş lan? çaaat..
- iyi de komtanım ben 25 yaşındayım !?!
- çaaat !

off çok yazık öle komutanmı olur yaw :)

vuahahaha koptum heaa :D

bende daha gitmedim... yakaladıklarında anlatırım :D

bide bu var.. kuzenim anlattıydı...

bi pazar günü bomboş olan bölükte (doğuda, komando bölüü) 3 kafadar tertip kafa çekmeye karar veriyolar.. ortam müsait... başlıyolar muhabbete... kafalar iice güzelleşiyo bunların.. derken ani bi operasyon emri geliyo, komtanlar felan hepsi toplanıyo..helikopter bunları alıp operasyon bölgesine götürücek.. yanlız kafadarlardan birisi zum olmuş.. çakılcak durum.. buna yalvarıyolar gelme, hastayım de ölüyom de diye..

- yoğk.. gelejem...
bunun kafayı suya sokuyolar.. poğça falan yediriyolar ayılsın diye... ama adam iice kopmuş...
neyse helikopter kalkıcak artık.. herkes toplanmış bi bunlar var katılmayan.. bizim zum eleman en son geliyo.. operasyon için kuşanmış, silahı el bombaları herşey tam.. ama kamuflajın altını giymeyi unutmuş bu kahraman mehmetçik.. :D
ilk diyalogta komutanları anlıyo bu adamın zum olduunu..

- sen kal olum...
- yoğk gelejem ben komtanım..
- olm kızdırma git doğru koğuşa..
- komutan ben geljem...
- ulan senin.. bam güm (ağız burun dümdüz..)(zaten komutan gergin, çatışmaya gidicek)

bi güzel dayağı yiyen zum mehmetçik alkolün ve dayağın etkisiyle kusar bi güzel.. az önce ayılsın diye yedirdikleri poğaçayı olduu gibi çıkartır (adam bütünmü yutmuş nedir).. e kanla karışmış ve mide sıvılarıyla karışmış poğaça tıpkı bir iç organa benzemiştir.. bunu gören diğer kafa dengi arkadaş bombayı patlatır..

- AHA!! ADAMIN CİĞERİ DÜŞTÜ LA !!! :)D)

komtan panikler, başka bi helikopter çağırılıp zum mehmetçik hastaneye kaldırılır.. hastanede turp gibi olduğu anlaşılsada bu bana ilk anlatıldığından beri çok güldüğüm bi askerlik hikayesidir... :)

oscars' Alıntı:

bi pazar günü bomboş olan bölükte (doğuda, komando bölüü) 3 kafadar tertip kafa çekmeye karar veriyolar.. ortam müsait... başlıyolar muhabbete... kafalar iice güzelleşiyo bunların.. derken ani bi operasyon emri geliyo, komtanlar felan hepsi toplanıyo..helikopter bunları alıp operasyon bölgesine götürücek.. yanlız kafadarlardan birisi zum olmuş.. çakılcak durum.. buna yalvarıyolar gelme, hastayım de ölüyom de diye..

- yoğk.. gelejem...
bunun kafayı suya sokuyolar.. poğça falan yediriyolar ayılsın diye... ama adam iice kopmuş...
neyse helikopter kalkıcak artık.. herkes toplanmış bi bunlar var katılmayan.. bizim zum eleman en son geliyo.. operasyon için kuşanmış, silahı el bombaları herşey tam.. ama kamuflajın altını giymeyi unutmuş bu kahraman mehmetçik.. :D

- sen kal olum...
- komutan ben geljem...
- ulan senin.. bam güm (ağız burun dümdüz..)(zaten komutan gergin, çatışmaya gidicek)

bi güzel dayağı yiyen zum mehmetçik alkolün ve dayağın etkisiyle kusar bi güzel.. az önce ayılsın diye yedirdikleri poğaçayı olduu gibi çıkartır (adam bütünmü yutmuş nedir).. e kanla karışmış ve mide sıvılarıyla karışmış poğaça tıpkı bir iç organa benzemiştir.. bunu gören diğer kafa dengi arkadaş bombayı patlatır..

komtan panikler, başka bi helikopter çağırılıp zum mehmetçik hastaneye kaldırılır.. hastanede turp gibi olduğu anlaşılsada bu bana ilk anlatıldığından beri çok güldüğüm bi askerlik hikayesidir... :)

off süpeermiş ya harbi koptum valla :D

abi daha 17 yiz gidersem anlatırım

eheuhehehe :D emek verrip bizle paylaşmımşsın eyw. kardeşim

oscars' Alıntı:

- yoğk.. gelejem...

- sen kal olum...
- komutan ben geljem...

Paylasıtgın için saolasın dostum koptum gercekten
Ben daha gitmedim askere gidince anlatırız elbet bişiler ;)

Leke nerdesin bak konu tam senlik :D

valla ben 18 gün askerlik yaptım.Onun için anlatacak anım yok ühühü.
(Sakın zengin p.ç demeyin öğretmen askerim şuan mardindeyim.)

tffincan dostum banada cok zor gelmişti helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmek .
ama usta birliğinde ucaktan ucaka atalarken kamuflaj elbiselerini giymeyi başladık.
bi defasında yine f16 dan f21 e atlarken giyim değiştiriyoz.
Namussuz ucak vites değiştirirken bi vuruntu yaptı . zaten ruzgarda var agzımdaki sigara rüzgardan uçup arkadasın montunu yakmıstı :( :D:D:D

ulugbey' Alıntı:
tffincan dostum banada cok zor gelmişti helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmek .
ama usta birliğinde ucaktan ucaka atalarken kamuflaj elbiselerini giymeyi başladık.
Namussuz ucak vites değiştirirken bi vuruntu yaptı . zaten ruzgarda var agzımdaki sigara rüzgardan uçup arkadasın montunu yakmıstı :( :D:D:D

bilirim bu tür şeyleri

ulugbey' Alıntı:
Benim anlamadıgım askerlik yapmadım bilmiorum
ama f16 tek kişilik bir ucak deil midir nasıl f21ye atlanıo onu anlamadım :(

yana cekiyon f21 i:D frenliyon az. kanat kanata geliyon.
f16 nın sol camı acıyon. ordan f21'in arka koltuka hop.
f16 yı otomatik pilota takmayı unutursan ucak duser.
bizim bi arkadas otomatik pilota takmamıs şimdi her ay 20 milyon taksitle f16 nın parasını ödüyo.

askere gidip gelenlere sorun inanmazsanız ,helikopterden helikoptere atlıyanlar,su altından 10 km nefes almadan yuzenler falan coktur:)

oscar o neydi be:D
adamın cigeri haaa...wahh wahh komutana:D

ben şu an askerim ve hala komutanımın bana acemi birliginde soledıgı bir söze takıldım unutamıyom .:)) sen artık bir malsın dedi askeriyenin bir malisin dedi!!

ben hiç askeree gitmeyecem çünk zaten askerim

sene 2002 yılbaşına zerhoş girdim askeriyede .........hala ressimlerim varrr askerlik askerlik bitmeseydi meslek serhoş olcaktııı:))) hiç unutmamm

Geri