herkeze soruyorum hackhellden öncekive sonraki yaşamınızı söyleyebilirmisiniz???

-j_ahya_66-

New member
Reaction score
0
herkeSe soruyorum hackhellden öncekive sonraki yaşamınızı söyleyebilirmisiniz???

yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar :hhman:

i3593_welcome000004yd6jt.gif

ilk ben söyleyim ben internet aleminde uzun süredir bulunuyorum ve sıkılmıştım internetten sora hackhell çıktı karşıma ve bütün sıkıntılarım bitti diyebilirim artık hackhelle bagımlılık yaptım girmeden duramıyorum sizde böyle şeyler oluyo mu arkadaşlar ve bişey daha iyi ki varsın HACKHELL süpersin

Biz Alemin Kraliyizzzzz:d :d

ben konudan ayrı bi yorum yapmak istiyorum

YA ŞU HERKES YAZISINI DÜZHÜN YAZIN HERKEZ DEİL O HERKES OLACAK KELME HERKES

ya herkes onu ''herkez'' die yazıo ya delircem

kızdırmayın clipperrımı :D :D :D

konuyu değiştirmeyeliiiim :):) yorum bekliyorum arkadaşlarrrr
i3593_welcome000004yd6jt.gif

"... ben internet aleminde uzun süredir bulunuyorum ve sıkılmıştım internetten sora hackhell çıktı karşıma ve bütün sıkıntılarım bitti diyebilirim artık hackhelle bagımlılık yaptım girmeden duramıyorum... "
-j_ahya_66... benim düşüncelerimi sen özetlemişsin... eline sağlık.......

Aynen katılıyorum,bu hedefi 12den vuran tespitin için tebrikler,sonuna kadar katılmakla birlikte deil ve düzhün 'ün türkçe mealini bilen varsa söylesin Allah aşkına(clipper niyetim seni kızdırmak değil asla ama bizde şöyle bir söz vardır bilmem bilirmisin:dinime küfreden....olsa vs..gibi,valla tüm bunlar işin şakası ama lütfen hepimiz elimizden geldigince türkçemizi düzgün kullanmaya çalışalım,bu sizlerden nacizane bir ricam sadece:)

ne değişmesi gerekiyorki? hiçbirşey :) sadece daha fazla insan tanıdım ve mutlu oldum o kadder

Geri