Heroes of Might & Magic V: Hammers of Fate Expantion Pack [RS]

<<<DeFThELoG>>>

New member
Reaction score
0
Hayvanları Sevelim, Benim Gibisini Zor Görürsünüz
UoPkXl42M4.jpg

Heroes of Might and Magic V: Hammers of Fate
PC | English |Nival Interactive | 2006 | 1.57GB
Genres: Fantasy Turn-Based Strategy

Minimum System Requirements:
System: Pentium IV 1.5 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 2000 MB

heroes_of_might_and_magic_5_hammers_of_fate.jpg

5.jpg

Genelde güzel ve başarılı olan birçok yapımın ek görev paketi gelir arkasından. Bu paket bazı zamanlar iyi, bazı zamanlar kötüdür. Ama asıl amacı oyunun oynanabilirliğini devam ettirmek ve bazı yenilikleri katmaktır. Yenilik dediklerim ciddi anlamda kökten olan değişiklikler veya kalbur üstü birkaç özellik de olabilir. Burası aslında biraz yapımcılara kalıyor. Sonuçta başarılı eklenti paketlerini görebiliyoruz.

Heroes of Might and Magic efsanesi

Heroes of Might and Magic V başarılı bir oyundu. Efsaneyi harika bir şekilde devam ettiriyordu. Nival Interactive gayet güzel bir iş çıkartmıştı. Ama asıl olay, bir kişiyi saatlerce bilgisayar başında tutabilmesi ve bağılık yapması hastalığı. Şahsen saatler su olarak aktı gitti, ama ben halen HOMM V oynamaya devam ettim. Tabii ki oyunda hatalar vardı, bunlar çıkan yamalarla düzeltildi. Özellikle ilk yama kritik bir iki noktaya yaptığı müdahale ile önemliydi. Aradan geçen zaman içinde böylesi başarılı oyunlara yapılan klasik duyuru geldi. Nival Interactive, HOMM V için bir ek görev paketi açıklamasını yaptı. Hammers of Fate tamamlandı ve piyasaya sunuldu.

üstat saolasın favori listemdeki eksik halka tamamlandı...

Geri