HerTeLdene A.Modluk TaLebi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ExpeRt`

Counter Strıke
Reaction score
0
Arkadaşlar herteldene a.modluk talebı ıstıyorum bi deneyin beğenmesseniz geri cıkartın modluktan...

görüşlerinizi - veya + olarak beklıorum....

mod olabilmen için öncelikle paylaşımınlarınla kendini kanıtlaman lazım
Ancak gördüğüm kadarıyla her telden bölümünde hiç de aktif değilsin
Benden sana -2008

böLümde aktif değiLsin bölüm modları orayı güzeL idare ediyorlar,kesinlikle [ - 1903]

Bölümde ve sitede kendini kanıtlaman, yöneticilere güven vermen gerekir. Şu an için erken.

Yha Mesajı Bİraz İyi Ama 1 Ay İçerisinde Baya bi Konu aÇmalısn DahA İi oLucaktır. Lµ¢K

Hemde HerTelden e kafayı mı yedin la :D

- (1905)

luck ve by_eror

ya clonsunuz yada akrabasınız bilemiyorum ama birbirinize teşekkür ve post kasarak yanlış iş yapıyorsunuz

oylamaya gelince tabiiki

-2008

uploader olmak istediğinde herkes karşı çıkmıştı hatırladığım kadarıyla

mod.luk u hiç düşünmeseydin keşke:melek

ayrıca sanırım 12 yaşındaydın

burada +20 yaşıdnaki insanlar hala ongun değil seni düşenmiyorum bile

kardesım ilk olarak mod olmak istedigin yerde kendini göstermen lazım konu acarak o bolumle ılgılenerek vb. ama görüyorum ki bölümle o kadar ilgilenmiosun ve bölümde 6 konun var 1 i kapalı bizim yerimizde sen olsan + mı verirdin - mi ????
-1923

luck ve by_eror

ya clonsunuz yada akrabasınız bilemiyorum ama birbirinize teşekkür ve post kasarak yanlış iş yapıyorsunuz

oylamaya gelince tabiiki

-2008

uploader olmak istediğinde herkes karşı çıkmıştı hatırladığım kadarıyla

mod.luk u hiç düşünmeseydin keşke:melek

ayrıca sanırım 12 yaşındaydın

burada +20 yaşıdnaki insanlar hala ongun değil seni düşenmiyorum bile

alakası yok bız onla akraba fln deılız...

c/p konuların son mesajları çok feci kirletmiş... şahsen rahatsız oldum, kuralları bilmeden amod olmayı bence üyeliği kapatmak lazım :)
-

Çok Erken -1

her telden isminden de belli olduğu üzere sitenin en karışık bölümü, bölümde paylaşımın olmadığı gibi bu karışıklık için yeterli olabileceğini de düşünmüorum açıkçası ..

önemli olan bir bölüme 1 ay içinde 100 konu kasıp ben hazırım deip başwurmak deil, bu bölümü hakkıyla idare edip edemeyeceğinizdir ..

üzgünüm ama senin için fazlasıyla erken ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri