Hesabı öderken anladınki cüzdan yok =)

Cüzdanı unutmuşsun =)

• Arkama bile bakmadan kızı alır kaçardm

Kullanılan: 4 3.9%
  • Kasadakiyle anlaşır, daha sonra ödeyeceğimi söylerim

Kullanılan: 54 52.9%
  • Kız arkadaşımdan ödemesini isterim

Kullanılan: 44 43.1%

• Kullanılan toplam oy
    102

Silverday

Altın Üye
Reaction score
0
kız arkadaşınızla bi cafeye falan gittiniz.Tam hesabı ödeyecekken elinizi cebinize attınız cüzdan yok.
Ve kız ile de yeni birliktesiniz, çok utanıyorsunuz =)
ne yapardınız ?
:vur:vur:vur

napcam rezil olurum yüzüm kızarır derim cüzdanı unutmusm die :D

yapçak bişi yok vala napçan.. :D hıı belki şöyle olabilir.. wc ye gidersin bi arkadaşını ararsın cafeye öölesine gelmiş gibi yapmasını istersin ve orda karşılaşmışız gibi bir hava verirsin çaktırmadan parayı alırsın ehuehe :D

kasiyerle anlaşma en iyisi:D

ya ben hiç yanımda cüzdan taşımadığıum için kasiyerler ve restoranlar beni tanır problem yok..

aa şey tabi bu kendi mekanım içindi kapsamı genişletmek lazım.. şey ederdim ilk kasiyere gidip anlaşır kimliğimi bırakıp mekandan çıkar daha sora ( ertesi gün ) gider veya bir başkasını yollar hesabı ödetirtim..

yanımdaki kişiyle yemek yiyecek kadar yakınsam elbette ondan isterim ödemesini

vakti zamanında erkek arkadaşımla buna benzer bişi yaşamıştım ve ben ödemiştim hesabı ...

Kızıda alıp kaçarımmm :biggrin

kızın odemesi cok anormal bi durummuş gibi.nolcak ki kız odesin..bu kalplaşmış fikirleri aşmak lazım ;)

kız arkadaşınızla bi cafeye falan gittiniz.Tam hesabı ödeyecekken elinizi cebinize attınız cüzdan yok.
Ve kız ile de yeni birliktesiniz, çok utanıyorsunuz =)
ne yapardınız ?
:vur:vur:vur
bn bı tuvalete gıdım askım gelıorum..Yapjaq bska bıse yoqq hesabı sen ode dıyemessn herall:D:D

Bende doğruyu söyleyip kız arkadışım ödemesini isterdim.bnede onun erkek arkadaşıyım sonuçta.Bir yakınlık var yani

İLk buLu$mada isteyemem $ahsen.ßen kasadakiyLe anLa$ırım Nüfus cüzdanı mı hatta TeLefonu mu bırakmayı kabuL ederim :) OnLarı güvence oLarak veririm ona sonra ödemek için ... =)

Geri