Hesabı öderken anladınki cüzdan yok =)

Cüzdanı unutmuşsun =)

• Arkama bile bakmadan kızı alır kaçardm

Kullanılan: 4 3.9%
  • Kasadakiyle anlaşır, daha sonra ödeyeceğimi söylerim

Kullanılan: 54 52.9%
  • Kız arkadaşımdan ödemesini isterim

Kullanılan: 44 43.1%

• Kullanılan toplam oy
    102
Tabiki kasayla anlasırdım

Tanrım Nesıl Korkunc Birşey :D:D:D Aklıma Geldikçe Çıldırıyorum Allah Kimsenin Başına Vermesin

söyleyecem ya ne yapacam başka ??? Cüzdan düştü diye bi de naz mı yapacak bana ??? Hakikaten anlayışlı bir bayansa parasını öder bende telafi ederim başka bi zaman. Ama yok, naz falan yapacaksa hadi canım hadi yoluna derim

Ülkeyi terk ederdim heralde

kız arkadasıma ödetirim cunku insanlık hali kız ödeyince nolcakki bi kereligine hem esit haklar istiyolar :)

ηαχiѕα;2908426' Alıntı:
yapçak bişi yok vala napçan.. :D hıı belki şöyle olabilir.. wc ye gidersin bi arkadaşını ararsın cafeye öölesine gelmiş gibi yapmasını istersin ve orda karşılaşmışız gibi bir hava verirsin çaktırmadan parayı alırsın ehuehe :D

aynen katılıyorum:victory

ne rezil olcam yaa herkesin başına gelebilir

Kız arkadaşıma söylerim, madem kadın ve erkek eşit oluyor, her konuda eşit olmalı :D

kız ödesin ya noolcak sanki hep erkek ödeyecek degilya....hani hayat müşterekti..!!!!!!

Hesabı kıza odetırdım en mantıklısı bu :_D

tlf ederim birisine getiri para oda olmadı kıza sen öde derim...ki cüzdan unutma gibi bi durumum olamaz...

kasadaki adama telefonu kıza çaktırmadan telefonu rehin verirdim ödemek şartıyla

Geri