HH Öneri ve Şikayet Başlığı

Madness

Banned
Reaction score
0
DERBEDERİN : Neden üyelerin medeni durumunu gösteren bir işaret yok.Ne bilim, evli,bekar,ayrılmayı düşünüyor, eş arıyor gibilerinden.ayy böyle birşey olsa çok hoş olur. Bilginize

REAVENN : Bayan üyeleri neye göre belirliyorsunuz.bayan üye olmadığım halde neden pembe oldum.Öyle bir izlenimde bırakmadım ama Dalgamı geçiyosunuz insanlarla...

SAHRANİL : Yemek tarifleri bölümünde vermiş olduğunuz tarif yüzünden sinirim bozuldu.
KırmızıKız isimli kişi denemişmiş birde. Kekim kabarmadı sinirim kabardı.Rezil oldum komşularıma

1Sc0rP!tx : Daha çok Gemma Atkinson fotosu yayınlayın

FERYALL : Forumda Emolar var ona göre. Onlar varsa ben yokum…

1001 DESİGN : 100.000. üyeyim ama hiçbir özel muamele görmedim. Hoşgeldin konusu bile açmamışsınız.Üyeliğimi silin.

SİMATİC : Akşam eşimin ziyaret ettiği sitelere baktım.Hep bu forumda.Ne okuyor diye girdiği konulara baktım.Hep kadın dünyasında saçma saçma konular okumuş yorumlamış.Konulara bak:Kadının hakkı, Erkeği ele geçirme yolları,Kırbaçsız erkek dize getirme teknikleri,Ezik kadın olmayın hakkınızı savunun falanda filan... Sonra bunlardan dolayı tartışıyoruz. Karı koca arasına giriyosunuz. Çökerttirmeyin sitenizi...

İSPİK : Ya beniim konumu alıp aynen kopyalamışınız.Ha o dert değilde konunun altında ettiğim küfürde çıkmış.Puhahhaha haber vereyim dedim

BASİCLİFE : Ödev konusunda bana yardımcı olmadınız.Modlardan biri araştırıyorum dedi.uzun süre bekledim cevap yok .Sonra yine yazdım yine araştırıyorum dedi. yine bekledim cevab yok.Ödevimi yapamadım.Ertesi gün okulda hoca bana sıfırı çektiii. Bende bastım küfürü size madem yardım etmiyceksiniz niye edicek gibi davranıyorsunuz..Abim siteye saldırcak.Abim bilgisayar müendisi.Görceksiniz siz

JEWEL : Elmalı minitart tarifinizdeki şeker %25 fazla.Ayrıca Sosisli Milföy börek tarifinde eksikler var.Bilginize

İNFATUATE : Sigara içen similiyi çok kullanıyorsunuz. İnsanları sigara içmeye özendiyorusunuz.Geçen saydım bir günde 150 tane kullanılmış.Bilinçaltımızda yerleşiyor bunlar.Kaldırın o smiliyi….

KIRMIZIKIZ : Hayvanlar aleminde balığım 'camgöz'için Jewel'den aldığım tavsiyeden sonra camgöz'ün aile hayatı mahfoldu. Aile planlaması diye bir şey kalmadı artık. Yavru balıklarada Jewel bakar artık...

= ))) seviorum böle seyleri ; )

teşekkürler aßi :hhmanD Koptum ya :D

Kimi Sevdiğimi biLiyorsun Aferin =)

Gemma Atkinson olayı güzelmiş:hhmanD

süperdi ya.bayılıyorum böyle konulara ;)
eline sağlık ciciş:melek:durdurun

REAVENN : Bayan üyeleri neye göre belirliyorsunuz.bayan üye olmadığım halde neden pembe oldum.Öyle bir izlenimde bırakmadım ama Dalgamı geçiyosunuz insanlarla...
:):):):):):)

İNFATUATE : Sigara içen similiyi çok kullanıyorsunuz. İnsanları sigara içmeye özendiyorusunuz.Geçen saydım bir günde 150 tane kullanılmış.Bilinçaltımızda yerleşiyor bunlar.Kaldırın o smiliyi….

benim en iyi dostum içtiğim sigaram o da terkederdi olmasa param :sigara:

heuheuh Eline SağLıq Daı :D yanLız benim kız kesin o konulara bakardı yani baya derin bi konu :D Sık sık tartışırdık denk gelmiş ehueheuh

beni araya sıkıştıramamış bile.. :(

küstüm. gidiorum + ayrıca hiç güzel olmamış :hadiordan

:) süper olmuş hakan abi elerine sağlık

SİZ GÖRECENİZ SALDIRCAM SİZİN SİTEYE :)

Geri