GREAT İDEA
Banned
ÇaliŞmam GerektİĞİİnİ Bİlİyorum Ama İÇİmden Gelmİyo BÖle Bİrİsİ Kabaca Gaz Vermesİ Lazim O Gazi Beklİyorum GeÇ Olmadan
hayatinda biseyler yaparken herzaman biri sana gaz mi vermesi gerekiyor..GREAT İDEA' Alıntı:ÇaliŞmam GerektİĞİİnİ Bİlİyorum Ama İÇİmden Gelmİyo BÖle Bİrİsİ Kabaca Gaz Vermesİ Lazim O Gazi Beklİyorum GeÇ Olmadan
pasaklı ve kızıla sormus. konu baslıgını okudunmu cnmreact0r' Alıntı:bunu bizlere soruyor olman ilginç, eğer o kız için bu kdr yolu gözünü kırpmadan gidemiyorsan,kızı oyalama derim,kıza yazık
okdir cnm deiştirdimP@S@KLI_KIZ' Alıntı:BASLIGI degistirirz bizde![]()
kizilcim bi ara basliga el ativer![]()
yakınlarında cam varsa aç camı at kendini aşşaREDFOX' Alıntı:sevgili güzin abla;
iki gün önceydi pasaklımı pasaklı çirkinmi çirkin bi kız kestirdim gözüme fal baktırma ayağıyla gittim yanına. kız sanki bi alim herşeyi şıpdiye biliverdi!Amanın dedim bu ne gizem bu ne zerafet benim bu kızla hemen samimi arkadaş olmam gerek diye düşündüm amma velakin kız beni herfırsatta ekti küçücük bi msn adresini çok gördü!!!! SEVGİLİ GÜZİN ABLA SÖLE BANA NAPMAM LAZIM![]()
muhahhaha koptum yaREDFOX' Alıntı:sevgili güzin abla;
iki gün önceydi pasaklımı pasaklı çirkinmi çirkin bi kız kestirdim gözüme fal baktırma ayağıyla gittim yanına. kız sanki bi alim herşeyi şıpdiye biliverdi!Amanın dedim bu ne gizem bu ne zerafet benim bu kızla hemen samimi arkadaş olmam gerek diye düşündüm amma velakin kız beni herfırsatta ekti küçücük bi msn adresini çok gördü!!!! SEVGİLİ GÜZİN ABLA SÖLE BANA NAPMAM LAZIM![]()
cok iyidi cakalJ@CK@L' Alıntı:redfox dostum en azından şu avatarı 1-2 saatlıgıne değiştir yahuu![]()
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:muhahhaha koptum ya![]()
![]()
sen vazgec o kizdan
cok iyidi cakal![]()
yaaaaaaaREDFOX' Alıntı:O kadar kolaymı kalbim bir guş misali küt küt atıyo kendimi kaybettim ben çöllere düşüp mecnun olucam bu gidişle!!!!!!!Adultu bilem bırakacam senin için:angel:
heee birde kızılakrep yemezler o oyunu bende oynuyom![]()
![]()
istersen sen hülyanın filmini seyret![]()
huylu huyundan vazgecermi adultcu gelmissin oyle gidersin ..REDFOX' Alıntı:O kadar kolaymı kalbim bir guş misali küt küt atıyo kendimi kaybettim ben çöllere düşüp mecnun olucam bu gidişle!!!!!!!Adultu bilem bırakacam senin için:angel:
heee birde kızılakrep yemezler o oyunu bende oynuyom![]()
![]()
istersen sen hülyanın filmini seyret![]()