HH ailesi hepbirlikte dertlerinizi dinliyo:)))))))))))

pasaklı

New member
Reaction score
0
sizlerin dertlerinizi ve SIKINTILARINIZI dinlemeye geldik..
kizil ve ben sorunlariniz dinliyorduk artık bütün aile hizmetinizde sorunlarınızı söleyin cozum bulucas hepberaber insallah (kelin merhemi olsa kendi kafasina surer:D)

evet arkadaşlar derdinisi sölein derman olalım :cool: sorunlu arkadaş kalsın istemioruz :D

aylin sıkıntım aylin tek derdim aylin hersey aylin hade cozun sorunumu :cool:

iSpiYonCu' Alıntı:
aylin sıkıntım aylin tek derdim aylin hersey aylin hade cozun sorunumu :cool:
daha oncede konustuk seninle bu aylin meslesini gidip kizla konusucaksin baska yolu yok ispik :(

Benım Derdıme Care varmı..??

dayımın almanya'dan hasta dememi kullanarak getirdigi afet arabayı kullanabilmem için dedemin veleti olmam gerekiyormus naapalım :)

Not:Dedenin nüfusuna geç falan demeyin kabul etmiyoruz :)

PcHacker' Alıntı:
Benım Derdıme Care varmı..??
senin derdin falan yok ki asiksin karsindaki kiside sana asik Allah kurtarsin ne diyim :lol:

KaZaX' Alıntı:
dayımın almanya'dan hasta dememi kullanarak getirdigi afet arabayı kullanabilmem için dedemin veleti olmam gerekiyormus naapalım :)

seni kizilakrepe havale ediyorum : )

emakin' Alıntı:
Bu konuyu ben açsaydım banlanırdım :(
simdiye kadar actigin konularla banlanmadin bu konuyu acmis olsan yine banlanmazdin emin ol

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
senin derdin falan yok ki asiksin karsindaki kiside sana asik Allah kurtarsin ne diyim :lol:

Ben asıqım ama O asıq mı?
Neden benı bu kadar bekletıyor?
Daha ne yapmam lasım onun ıcın?
Hala bana karsı bı guven duyamıyormu ?

Bunun gibi 21654665 tane Soru var aklımda bunları Dusunmeqten aLqolıq oldum:D

ben bunu istiyorum arkadaslar ismi kristina :) nası yacez bu isi yaw :) asık oldum yaaws :)

PcHacker' Alıntı:
Ben asıqım ama O asıq mı?
Neden benı bu kadar bekletıyor?
Daha ne yapmam lasım onun ıcın?
Hala bana karsı bı guven duyamıyormu ?

Bunun gibi 21654665 tane Soru var aklımda bunları Dusunmeqten aLqolıq oldum:D
ya bak snein olay karisik onun (kiz kardesi )
sana guvenmesi biraz zaman alicak
ama sana karsi biseyler hissetmeseydi seninle saatlerce telde konusmazdi
sadece surundurmek istiyo tipik bi kiz taktigi iste kacan kovalair misali
sabret bekle bakalim

Sevgili Pasaklı ablacığğımmmm
Ben yasında etine dolgun, uzun boylu, yakısıklı bir gencım
Benım derdım askere gıdecem sevgılımden ayrılcam, Ali samiyene gidemıycem, maclara gidemıycem, hackhell a gırıp daha kımseyle konusmuycam ben neyapcam ablacığımmmmm :p

kız arkadaşıma karşı hiçbir yamuum olmadı hep ne derse oldu hep saygılı ve düzeyli bir ilişki sürdü verebildiim tüm sevgiyi verdim 2 hafta önce beni aldattıını örendim tam iki haftada değil 13 gün 9 saat kadar oluyor tabi ayrıldık hadi buna bir derman olunda görim :)

naser' Alıntı:
Sevgili Pasaklı ablacığğımmmm
Ben yasında etine dolgun, uzun boylu, yakısıklı bir gencım
Benım derdım askere gıdecem sevgılımden ayrılcam, Ali samiyene gidemıycem, maclara gidemıycem, hackhell a gırıp daha kımseyle konusmuycam ben neyapcam ablacığımmmmm :p
hergencin basina gelir uzulme evladim : )
askerlik bu ya en kutsal seylerden biri
bu gorevi eninde sonunda yerine getiriceksin kacis yok
sen askerligini yap gel biz burda seni bekliyo olucas :lol:

X™' Alıntı:
kız arkadaşıma karşı hiçbir yamuum olmadı hep ne derse oldu hep saygılı ve düzeyli bir ilişki sürdü verebildiim tüm sevgiyi verdim 2 hafta önce beni aldattıını örendim tam iki haftada değil 13 gün 9 saat kadar oluyor tabi ayrıldık hadi buna bir derman olunda görim :)
e hata sende 4/4 luk bi sevgili olmussun
aman sakin uzulme aldattiysa o kaybetti sana kiz mi yok
el birligiyle en guzelini buluruz sana :lol:

KaZaX' Alıntı:

ozaman salla ya bunumu dert ediosun :D arasıra çalarsın :p sen hukuk bölümünü bitir daha neler neler alırsın :D

Geri