HH Ankara Team Yine BuLustu...

Arkadaşlar çok güzel bi buluşma olmuş ben de katılmayı çok isterdim ama o şahin yok mu yan konşusunu bile çağırmamış inşallah ben de bi dahaki sefere aranızda olsurum!!!
hepinizi selamlıyorum
*-*ASKER*-*

ya olum walla fırsat olmadı işlerim wardı oraya ben bile geç gittim sonradan katıldım.

HaLa YaLan Mı diyor yaa Lem olum Arda Başa belasın lem sen
TaTLı BeLa ama :D ama sil o resmi Gerrçi Beni bilen Bilir Sitede :melek

erdem içip içip ardaya ne suç atıyon ben yoktum o aralar olayı bilmiyorum ama sana yakıştıramadım bi yeşil aycı olarak ben niye elime almıyorum senin içinde var:):):)

ya erdem sende ıcıon ıcıon yok ıcmedım dıyon sılah zoruyla verdık sankı elıne sıgarayı =)

kendı hür ıradenle sıgara ıstıyorum dedın bızde kardesımızı kıracagımıza kafamızı kırarız felsefesıyle yola cıktık sonuc bu resımler ıste=)

sen her zaman oldugu gıbı haticeye bakmayı tercıh edıyosun ama netıce daha onemlı :)

erdem içip içip ardaya ne suç atıyon ben yoktum o aralar olayı bilmiyorum ama sana yakıştıramadım bi yeşil aycı olarak ben niye elime almıyorum senin içinde var:):):)

ya erdem sende ıcıon ıcıon yok ıcmedım dıyon sılah zoruyla verdık sankı elıne sıgarayı =)

kendı hür ıradenle sıgara ıstıyorum dedın bızde kardesımızı kıracagımıza kafamızı kırarız felsefesıyle yola cıktık sonuc bu resımler ıste=)

sen her zaman oldugu gıbı haticeye bakmayı tercıh edıyosun ama netıce daha onemlı :)
Olum bir oldunuz Beni sitede Bu yeşil Aycı değil die Eylem yapmaya Başladınız aMa Olsun Ben Hakkımı MahKemelerde Arıyacağım sayın Hertelden Modları Duyun Sesimi Ve sigara OLan Resmimi Silin Yoksa Avukatlarımı Arayacağım :D

beyler ben yatar bb erdem sende keş gibi çektin yeme beni geçen günde nargile içmiştin :D

volkiye bak hertülü oyunu biliyo okey,tavla batak =)..

diyologlar güzel olmus ellerinize saglık

2vacsc3.jpg

kusura bakmayın konunuzu sabote etmek ıstemıyorum ama benı begenen ınsan toplulugu neden hep erkeklerden olusuo ? :saskin

la bunlar kıllı kıllı adamlar yazıklar olsun lea kay mıyım ben :hadiordan

volkiye bak hertülü oyunu biliyo okey,tavla batak =)..

diyologlar güzel olmus ellerinize saglık

zamanında ögrendik dai:) şimdi pek aram yok dermişim:)

ayrıca bilmem sadece öğretirim

kusura bakmayın konunuzu sabote etmek ıstemıyorum ama benı begenen ınsan toplulugu neden hep erkeklerden olusuo ? :saskin

la bunlar kıllı kıllı adamlar yazıklar olsun lea kay mıyım ben :hadiordan

sansına küs dai :D

güzel geçmiş gibi gününz daarısı basımıza

zamanında ögrendik dai:) şimdi pek aram yok dermişim:)

ayrıca bilmem sadece öğretirim

bana ögretmeni tavsiye etmem bi ögrenirsem..ögrenci durumuna düşersin :sigara:

atıyozmu la bu gec batak :durdurun

bana ögretmeni tavsiye etmem bi ögrenirsem..ögrenci durumuna düşersin :sigara:

atıyozmu la bu gec batak :durdurun

atalım dai ayıpsın gün gelecek koltuğumu sizin gibi gençlere bırakacam:):)

efferim La bu ankara tayfasında iş var hea
izmirLe ankara ruLLazz
istanbuLda uyusun ancak =)
geLecem ankara sıkı dur =)

Geri