hh buyuyormu kanmı kaybedıyor

kırgınhhci

New member
Reaction score
0

arkadaslar ben hh de uzun suredır aktıf olarak bulunan bır userım.emınım bır cogunuz benı tanıyor ama bu dusuncelerımı soylemek ıcın nıck ımı degıstırdım sebebını bıradan anlayacaksınız...
eskı bır hh uyesı olarak belırtmelıyımkı hh artık eskı hh degıl...
reklamlardan bahsetmıyorum benım bahsettıgım hh bır forum sıtesı olmaktan gıttıkce uzaklasıyor forum demek tartısmak fıkır alısverısı demek fakat burda acılan konuda kı tartısma bıraz uzasa hemen bır locked yazısı .bunun adı saygısızlık degılmıdır.sadece modların ıstedıgı bır konuda tartısmak zorundamıyız.halbukı bır sorun gormuslerse once konuya mesaj atarak bır uyarı yapılamazmı...oyle bır tavırla cok uzadı locked yazısını gorunce acaip sinirlenıyorum.uye coklugunun getırdıgı bır rahatlıkmıdır sebebı bılmıyorum ama en ufak bır ıtırazda veya elestrıde hemen ban yıyıverıyorsunuz.zaten nıckmı degıstırmemın sebebı de bu o ana yapmıyorlarsada ılk fırsatta banlıyorlar...benım bıldıgım bır forum sıtesınde mod ların userler yardım etmesı ve yonlerdırmesı ılk gorevıdır.halbukı burada bır cogu zorakı saygı beklıyor.bır usere gosterecegım saygının fazlasını gostermessem ban yemelımıyım...eskıden ne modlar ne userler vardı bır a r e s suq maver blade kady vs vs bunlar gıbısı bır daha gelırmı hh ye.bılıyorsunuz bır rakıp gelıyor ve bunların cogu oraya gectı neden dıye hıc dusunuluyormu. bır konuda okudum 90.000 uyemız var 5000 i gıtse ne olurkı gıbılerınden aptalca bır ıfade vardı.arkadaslar 90 100.000 uyenın kacı onlıne oluyor en fazla 3000 i .asıl aktıf uye sayısı bu eger bunlar kacacak olursa ozaman kotu olur.yonetımden rıca edıyorum bıraz daha dusunsunler.daha sevecen ve yardımcı modlar emınımkı bır cok arkadasımızı daha mutlu edecektır.belkıde sımdı bana kufur edcek olanlar cıkabılır etmesınler ben sadece dusuncelerımı belırttım.buyuyoruz derken kan kaybetmıyelım ve lutfen ufacık vay be mod oldum havalarındakı cocukları basımıza getırmeyın

SAYGILARIMLA....

güzel kardeşim ilk önce nickini belirtmeliydin bu eleştirinden dolayı banlanmazsın ve kimse sana saygısızlık yapmaz ve yapamaz.
şunu belirteyim sen uzun süredir forumdasın madem söyle hangi modumuz gereksiz,çok uzadı vs. sebeplerle konu kilitlemiştir.Forum kurallarına aykırı birtek konu kilitlemiştir bunu ispat et bu şekilde yazdıkların havada kalmaktadır.bunun haricinde mod oldum havasında bi tek insan göster bana.......a r e s suq maver blade kady onlara gelince onlar hakkında yorum yapmak istemiyorum.Senin bu yazdıklarını gören yeni kullanıcılarımız gerçekten büyük önyargıya düşebilirler lütfen dikkat edelim ispatsız yorumlar yapmayalım iyi forumlar ;)

keşke herkes senin gibi yumuşak görüşlü,anlayışlı ve olgun olsa o zaman hiç bir konuya kilit vurulmazdı ama malasef bazı insanlar warki kilit üstüne kilit getirtmek zorunda bırakıyorlar bizleri...

bana kalırsa fikirlerini gerçek nickin ile belirtmelisin...banlanma pahasına olsa bile sana katılmıyor değil...bak belirttim... ama banlamazlar heralde :)

Arkadasim ilginc bi tespit yapmissin ,ben farkina varamamistim:sende kendince haklisindir sanirim yonetim dikkate alir yada sana uygun bi cevap yazan olur.Bu sitede kim niye sana kufur etsinki!Hem bak ne guzel konu olarak acmissin Bende bu diyardan giderim kalmam artik demektense... Iyi forumlar.

benide bir kücük tartismada hemen banlamislardi ve suclu degildim..buna karsi bende sikayet bölümünde sonra tavir almalarini istedim hemen onuda kapattilar..yok mod arkadas acarmis eger isterse beni banlayan mod arkadas yani..ne komik ne komik....cok ama cok tsk ederim assahtan cok iyi bir temaya deginmissin..benimde hosuma gitmiyor her kendi isteklerince olmasi hersey...yok tartisma olmayacakmis...herkes ayni düsünmüyorki tabii tartisma olacak...slmetle kuruntu

tabiki de büyüyoruz
locked yazısdını kimse kafasına göre
yapmıo ve saygısızlık diosun o locked
yazısı saygılı kalmak için userlerin çizmeyi
aşmamsı için konuyor bizim yönetim kdaromuzdan biri
bile benim kafama esti şu konuyu kapatım dememiştir ve
demeyecektiiiiiir yönetim de herkes görevini layıkıyla görevini
yerine getirdiğini düşünüyorum gereken cvp az sonra da başkları
tarafından da alacaksındır

zaten burası site hakkındaki oneri ve şikayet kısmı ve dusunceni olgun bir bicimde belirtmişin herhangi bi asagılamada yok keske kendi nickin uzerinden belirtseydin...

kuruntu' Alıntı:
benide bir kücük tartismada hemen banlamislardi ve suclu degildim..buna karsi bende sikayet bölümünde sonra tavir almalarini istedim hemen onuda kapattilar..yok mod arkadas acarmis eger isterse beni banlayan mod arkadas yani..ne komik ne komik....cok ama cok tsk ederim assahtan cok iyi bir temaya deginmissin..benimde hosuma gitmiyor her kendi isteklerince olmasi hersey...yok tartisma olmayacakmis...herkes ayni düsünmüyorki tabii tartisma olacak...slmetle kuruntu

kimse kimseyi suçsuz yere
banlamaz arkadaşlar hiç
bir zaman kendimiz suçlu
olmayız zaten

iş yoğunluğundan dolayı pek takılılamıyorum hhye ama dikkatimi çeken şeyler den biride bu hh 1000 üyesi varken daha eğlenceli bir yerdi . Herkez birbirini tanıyor eğlenceli vakit geçiriyordu. Eğitici paylaşımlar yapılıyordu. HHden bir çok şey öğrenmişimdir. Ama büyüdükçe ne oldu anlamadım ama eski tadı kalmadı. Eskisi gibi yararlı paylaşımlara şimdi pek rastlıyamıyorum. İlk günlerde forum için gerçekten çalışan bir çok kişi gitti bunlar hakkında yorum yapmak istemiyorum ama gidenlerin yerine iyi paylaşımcı arkadaşlar gelse iyi olurdu ama şuan bunu göremiyorum forumda. Yararlı paylaşımlarla artık ilgilenilmiyor . geyiğe sarmış biraz forum. İşlerimi yoluna koyduktan sonra tekrar paylaşıma başlıyacağım inş. Elimden geldiğince bildiklerimi ve yararlı olduğunu düşündüğüm bilgileri paylaşmaya çalışıcam. Umarım o zamanda hayal kırıklığına uğramam :=)

bende tartışmadan dolayı banlananlardanım. Ama suç Şahsıma aitti. Hiç bir şekilde mod arkadaşları suçlamadım. Sorun bizde arkadaşlar en ufak konudan bie tartışma yaratıyoruz ve tartışmayı bilmiyoruz direk küfürler tehtitler havada uçuşuyor. Mod arkadaşlar konunun oraya geldiğini hissettikleri anda locked :D ben ce hoj . Bunu hackhell modlarına mal etmeden iğneyi kendimize batıralım. Bak ben batırdım haksızım. Bu yüzden tartışmayı öğrenene kadar ne etliye nede sütlüye karışıyorum. olgunlaşmak lazım....

Yukarıda Yazmış Olduğun Düşüncelerine Zerre Kadar Katılmıyorum Çünkü Herkes Görevini Yapıyor Sizleri Memnun Edebilmek İçin Kesintisiz Saatlerce Bilgisayar Başında Oturuyorlar...
Ve Şunada Emin Ol Art Niyetli Hiç Bir Modumuz Yok Artık Ya Biz Yolladık Yada Kendileri Çekip Gittiler ...
Bide Dikkatimi Başka Birşey Çekti Oraya Örnek Olarak Vermiş Olduğun Modların Hepsi Malum Siteye Geçen Arkadaşlar Düşündürücü Dorusu :?

arkadaşım burası buyuk bir forum gunluk acılan konu sayısı onlıne uye sayısı ve atılan mesajlara baktıgımız zaman elbettekı bazı yanlışlar hatalar olacaktır moderator dediğinde senin gibi benim gibi bir insan robot değil yani elbette hatalar olacak ama onemlı olan bu hataları pmden bıldırmek. bunlar aile içi ufak problemler. buyumek elbettekı sancılı olur. gidenler olur gelenler olur onemlı olan forumun butunlugu. dusuncelerıne saygı duyuyorum yalnız forumun kalıtesının dusmesı konusuna karsıyım. buyurken elbettekı değişimler olur olmak zorunda. userınden moderatorune webmasterınden tasarımcısına kadar herkes bu tasın altına elını koymus lutfen cekmeyın elınızı ve cektırtmeyın...

saydıklarından daha iileri
gelidiği ve geleceğinden emin ol

memoli50' Alıntı:
kimse kimseyi suçsuz yere
banlamaz arkadaşlar hiç
bir zaman kendimiz suçlu
olmayız zaten

onyargilarinda biraz daha dikkatli olsan iyi olur...tsk ederim..
ben sucsuzdum benim ne zaman suclu olup olmadigimi bilecek kadar kendimi tanimisligim,icgüdüm var ... bundan haric konuda ben tarafsizdim ... ordakiler degildi ve fikirlerim hosuna gitmediginden dolayi banlandim ... slmetle kuruntu

valla tartısmalar öyle bir boyuta geliyor ki neredeyse sen benim babamı biliyormusun gelir döver seni gibi basitleşiyor..insanların derdi ne anlamıyorum..hemen kavga cıksa da girsek diye hakaret ediyorlar karsısındaki insana..benim görüşümce daha fazla hır gür cıkmasın diye hemen kapatıyorlar konuyu..iyi de yapıyorlar valla:goz:

Taze 0 Rh (-) kan aranıyor bulanların yada görenlerin acilen Taksim İlkyardım Hastanesine ulaştırmaları rica olunur çok hayırlı bir işte kullanılacaktır... (Hükümsüzdür)

Tabi gelen gideni aratır forum çok değişmiş gibi geldi bana tabi fazla araştıramadım
ama forumun temel direkleri sağlam üzerindekiler değişse ne olur diyebiriliriz ama işte üzerindekilerininde emekleri var ama onlar gerek hayattaki işleri gerekse forumun için artık menfaatlerine aykırı bir tehdit oluşturduğu için forumu bırakmışlardır. Forum içerisinde tartışma mı ha o da olur burdaki görevliler (mod,smod...) onlarda insan bazen konu çok hararetli oluyor uzuyor çekilmez hal alıyor ve kapanması artık şart oluyor o yüzden kapanıyor konular tabi başka nedenleride var tekrar verilmesi, siyasi içerik vs. vs. bizde bu konuda neden görevlilerin işlerini kolaylaştırmıyoruz mesela tartışmalı konuda ber mesaj daha atıp
konuyu dahada kızıştıracağımıza sessiz kalıp görevlinin işini kolaylaştırabilirsiniz...
İyi forumlar...

Keşke kendi nickinle yapsaydın eleştirilerini inan daha samimi gelirdi herkese. En azından bana.
Eleştiriler tabiki dile getirilmeli ve tartışılmalı ki ortak sıkıntılara ortak çözümler bulunsun.

Birde şöyle düşün , her üye banlanmayım diye hoşnut olmadığı bir konuyu farklı bir nickle yaparsa , konu yapıcı olmaktan çok yıkıcı olmaya başlar. Hem banlanmaktan bu kadar çekinmenin , farklı nickler altına saklanmanın da bir anlamı yok. Benim düşüncelerim bu doğrultuda.

Gelelim diğer konuya ;

Eğer forumu çok daha iyi yerlere gelmesini istiyorsak , paylaşımların daha fazla ve daha kaliteli olmasını istiyorsak , konuların kilitlenmesini istemiyorsak , bunları sağlamak için yeni userinden , site sahibine kadar herkes üstüne düşeni yapmalı. Bir konu hakkında yorum yazarken kelimeleri iyi seçmek sorundayız , burada kimsenin kimseyi küçük görme , aşağılama , horlama gibi bir lüksü olamaz , yokta zaten. Suçu sadece modlara yada yöneticilerle atmanında bir anlamı yok. Herkes üzerine düşeni yerine getirmeye çalışırsa sorunlarında en aza ineceği inancındayım. Bir konuşuyorsak iki susmasınıda bilmeliyiz kanımca.

Herkes hata yapabilir : Mod deyince , yönetici deyince hatasız olmaz diye bir şey yok , neticede onlarda user , onlarda insan. Esas olan birbirimize yapıcı eleştirilerde bulunmak , birbirimize yardımcı olmak. Kim hata yaparsa yapsın "Vurun abalıya" demek yerine , hataları en aza indirmek için çalışmalıyız hep beraber.

Eğer hepimiz taşın altına elimizi sokmayacaksak , her şey lafta kalacaksa burada bunları konuşmanında bir anlamı yok.

Herkese iyi forumlar.

bu konuya katılamıyorum çünkü:

Kanımca;
1-) Daha yaşı 14-19 arası olan (benim26) cahil diye tabir edilen üyeler muhakkak var,
2-) Daha neyi nerde, nasıl savunacağını bilmeyen üyeler var,
3-) Şahsen kimse kimseyi tanımıyor küfür bile etse en fazla ban yiyip yeni üye oluyor,
4-) Bazen üzücüdürkü bu tür tartışmalarda modlar bile birbirine giriyor,
5-) Kişilik hakları unutuluyor, tartışmadan çok hakaret dolu sözler sarfediliyor,
6-) Kimisi yazılan mesajları bile okumadan alakasız mesaj yazıyor
7-) Herkes kendi görüşünde hürdür ama bunu layıkıyla yapmalı laf olsun diye değil,
:cool: Birazda insana öz eleştiri yapmak düşüyor,
9-) Tartışılan konularda konuya hakim olunmalı sırf karşıdaki insana hakaret edip laf yetiştirme olmamalı,
10-) Kimse kimsenin hakaret dolu mesajlarını okumak zorunda değil...

arasıra şikayet/öneri ye verilen linklere bakın gerçekten hakedenler var
ben özellikle kilitli konulara bakıyorum bölümü ne olursa olsun arasıra sizde bakın. tabi kendinizede iyi bakın, üzmeye üzülmeye değmez bilmem kaçbin mesaj olmuş kaç tanesi aklımızda unutuldu gitti ben derim ki irdelemeyin şu an da burda yazılan mesajların çoğundan bile rahat bi tartışma çıkar belki benim mesajdan bile ama ne fayxda herkes söylediğiyle kalır. EN BÜYÜK KABADAYILIK EFENDİLİKTİR....

bunlar benim görüş/fikir/gözlemlerimdir.
Saygılar,

forumun bozulmasında en büyük etki geyik ve komedi bence, çünkü herkez paylaşım yapmakyan veya burdaki arkdaşların sorunlarını çözmekten uzaklaşmış,herkez için söylemiyorum ama % 85 'i böyle malesef..

bi geyiqtir komik resimdir dedikodudur gidiyo da nereye kadar,isminden de anlaşılacağı gibi site formatta hack sitesi ama dışardan tanımayan biri baktığında hack ten,programlamadan donanım dan eser görmüo,

bu benim şahsi fikrim,inş. ilerde yine eski HH deki tadı alırıs..

Geri