hh cıların rüya gibi tatili

ĦĄЯĄMÍ

" hayal taciri "
Reaction score
0
uzun bir ara vermiştik hh la ve hikayelere
dönüşümüz bu güzel serüvenle olsun bakalım =)

hackhell uçağı ıssız adaya düştü. üyeler adada mahsur kaldı
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=193019

hackhell ciler uzay yolunda
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=197806

.........::hackhell ciler ve korku şato'su::........
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=204630

hackhell ciler ve tutankamon'unu laneti =)
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=222605

ve yeni maceramız hh cıların rüya gibi tatili sizlerle :slap

hh cıların rüya gibi tatili bölüm 1

jewel: ya farkındamısın kırmızı uzun süredir macera aksiyon falan bi hareket yok yaa sıkıldık iice yazda geldi

kırmızıkız: valla yaa karpuz kabuğu plaja düştü çürüdü bile bence bi tatil olayına girelim

jewel: bende onu diyorum zaten tatil lazım bize

kırmızıkız: hayır canım sen öle demedin sıkıldığını söyledin ben tatil dedim

jewel: kırmızı uzatma ben tatil demedim ama ima ettim

kırmızıkız: asıl sen uzatma imalı imalı konuşma yolarım saçını akıma kapılmış tavus kuşu gibi kalırsın haa

jewel: sen banamı dedin tavus kuşu die senin dişlerini dökerim ben beaa aaaayyyyyhhhhh parçalarım senii

jewel ve kırmızıkız birbirlerine girerler saç baş tekme tokat yumruklar havada uçuşur

jewel: ilkerrr düzgün yaz şunu beaa

harami: tamam be tamam

jewel gördüğü bu rüyanın verdiği sıkıntı ile yatağından düşerek uyanır. kafasını makyaj masasına vurmuştur ama problem yoktur. hahaha neyse hemen telefona sarılır ve kırmızıkızı arar ve rüyasını anlatır.

yer: kırmızıkızın evi saat: karga kahvaltısını çıkarmak üzereyken

telefon: zırrrrrrrrr belkide lilililili olabilir nasıl çaldığı muamma

kırmızıkız uykulu bir şekilde elini sağ tarafta duran telefona uzatır ve cevap verir

kırmızıkız: efendim kimsin bu saatte yaa aloo cvp versene yaaa alooo

senarist: ablacım o cep tlfnu yaa seni evden arıyorlar evdev ev çepten çep aranır öğrenin artık şunu yaaa ( türk telekom )

kırmızıkız: bu neydi şimdi yaa

senarist: hikayeye reklam aldım noolcak hadi aç şu teli

kırmızıkız: prontoo

jewel: pronto ne yaa

kırmızıkız: ayh pardon canım yaa italyadan tel bekliodumda senmiydin. noldu bebiştom bu saatte acil bir durum yok dimi tontiştom

jewel: yok caniştom bir rüya gördümde çok etkisinde kalmışım bi arim dedi gülüştom yada caniştom

neyse jewel ve kırmızı kızın bu niştomları bitmez. jewel kırmızkız a rüyasını anlatır kırmızı kız okadar şaşırmış üzülmüştürki sapsarı kesilmiştir o artık sarı kızdır hahaha neyse efem ogünün öğlen saati buluşmak için sözleşir ve telefonu kapatırlar kırmızı kız yarım kalan uykusuna devam eder ama jewel rahat durmaz telefon elde liste önde herkese rüyasını anlatır. ve ikinci kurban infatuate dir.

yer: infatuate nin evi saat: karga kahvaltısını çıkarmış henüz dumanı tüterken

telefon: lülülülü yada bilibilibili

infatuate: alooo ayh kimsin yaa

jewel: canım benim yaa bi rüya gördümde

infatuate: normal normal bende görürüm rüya hadi bişe olmaz

jewel: ya öyle değil bea kabus gördüm nese yaa bugün kırmızı kız ile buluşcaz sende gel dicektim bu rüyalar falan baya kastı ve sıkıldık gelde şöle bi liste yapıp tatil olayına girelim

infatuate: tamam gelirim horrrrr horrrrrrrrrrr

jewel: bari teli kapatıp öle horlasaydın yaaa

infatuate yide arayan jewel 3. kurbanı seçmektedir. ve bu tatil olayını en güzel harami organize eder die düşünür.

yer: harami nin evi saat: karga kahvaltısını içerken ( karga ishaldir dolayısı ile kahvaltısını içmek zorunda kalır )

telefon: yavriiii yavriiiiiiiiii huma guşu yükseğlerdennn sisleeeeniiiirrrr

harami: aloo

jewel: harami benim jewel

harami: aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin

jewel: ya bide açık olsun şu telin yaa

harami: hahahaha kapatma saf açık tel dalga geçiom söle noldu

jewel: tüüü... yaa biz bi tatil düşündük te sen bi organizasyon yapsana dicektim.

harami: tamam bi ara de ozaman hahaha ya dicektim neymiş dedin işte tamam hallederiz. siz kaç kişi gelecek belirleyin sonra beni arayın

jewel: ok

der ve tlf kapatır bu telfon muhabbeti çok uzamıştır

madnes: bencede yaa bizim replikler nerde halla hallaaaa

der fırçayı yiğen senarist uzatmadan olaya girer yalnız madnese kıl olmuştur hikayede madnesi ii şeyler beklememektedir. :p jewel kırmızı ve infa buluşup tatile gideceklerin listesini yaparlar. ve haramiyi arayıp sayıyı verirler oda köprülü kanyonu teklif eder rafting falan ekşın olur der. tarih saat ayarlanıp buluşma yeri belirlenir ve macera başlar

yer: atatürk hava limanı saat karga kahvaltısından zehirlenmiş defnedilirken

infatuate: herkes geldimi bakalım

fyonb: bakalımm bakıyooruuzz gelmişler =)

çamur: ya benim anlamadığım neden biz direk tatil bölgesine deilde sizin yanınıza gelip burdan gidiyoruz alla allaaa çift bilet parası veriyoruz

senarist: ya kardeşim hikayenin seyiri böyle ayrıca bu benim kurgum neee bilet parası verion yaa

harami: nese arkadaşlar herkes burda gibi buyrun uçağa binelim

erce: ya bende uçak fobisi var yaa ben uçağa binemem

fare07: ozaman sen otobüse biniyomuşuz gibi düşün sanki bu uçak değilde otobüş gibi haha

erce: bak ozaman binerim hahaha

üyeler uçağa binerler ve yolculuk başlar. kıpır kıpır bıcır bıcır moraller tavan yapmış ve hareketli şarkılara eşlik ederek keyiflenmek tabirene en yakışan triblere girerler =) az sonra birden uçak sarsılır ve sağ sol yapar

fare07: allahım bu düşüyormuyuz yhaaa

erce: yok farecim otobüsmüş gibi düşün hani bu otobüsmüşte kasisten geçmiş hahahah

pilot: leydiiyizzz end centilmen

dark_angel: bu neydi şimdi yaa

harami: kaptanın ingilizcesi kötü heralde

çamur: ne kötüsü yaaa resmen tarzan ingilizcesi bu hahahaha

hostes: kaptan pilotumuz tarzandır zaten

çamur: :s

pilot: abilerim ve ablalarım az önceki sarsıntıdan dolayı hepinizden özür diler gözlerinizden öperim ve birdaha olmayacak sizi temin ederim. kısa bir süreliğine hava boşluğuna girdik ama çıkmasınıda bildik. zaten çıkmasaydık yere çakılabilridik.

senarist: pilot uzatma abicim yaa

yolculuk kısa süren bu harektliliğin ardında sessiz bir şekilde devam eder. üyelerim kimisi uyur kimisi kitap okur kimiside uyur ve kitap okur taklidi yapar. az sonra bu sessiz, uykulu, okuyan, taklitçi ortamı üflenen mikrofon sesi bozar

hostes: piffff püffff huufffff ses kontrol ses konrol

sahranil: açık net ve anlaşılır devam edin hahaha

hostes: sayın konuklar firmamız yarım saat ihtiyaç molası vermiştir. çaylar şirketten olmadığı gibi bi mokada benzememektedir. ister için ister içmeyin bizi iplemez ama yolculuk esnasında kaptan moladaki çay beni bozdu 2 dk dur demeyin dinlemez hahah

cehennem_zebanisi: :S bu neydi şimdi yaaa uçak bu ne molası noluyo yaa

senarist: ya kardeşim erce uçmaktan korkuyomuş bizde ortama otobüs havası veriyuruz bi bozmayınn yaaa

harami: zaarrttttt zooorrttttt

dark_angel: yuh be birader yuhh yaaa yuhhh yani beaaa nekadar çok yuh kullandım yuh bana yaaa

harami: ya abicim otobüs havası dedi senarist bende yardımcı oldum otobüs böle güzel kokmazki yaa kendim için bişe değil hizmett yaa anlayış bu hizmet

dark_angel: hee hizmet boğdun milleti bee

madnes: ya bunları bırakında bu uçak muhabbeti fazla uzamadımı yaa hani bizim replikler

der ve senaristin gözüne birkez daha çarpar. yolculuk nihayet sona ermiştir. uçak yere inmiştir. ve senaristin 1. bölüme ayırdığı vakit bitmştir devamı 2 bölümde der okuyan gözleri öper okumayanlara kolonya döker yanmasını sağlarız 2. bölümüde kısa zamanda yazar merağınızı alırız :p

eLinize saĞLık efendim GüzeLdi :)

bu arada fare bensiz mi Çıkmış TaTiLeee =(

yakarım onuu :):):)

oo harami seni görmek güzel hoşgeldin.uğra arada bir böle.:melek

çok süper olmuş yine eline sağlık bayıldım:durdurun

GüzeL OLmu$ =)

madnes: ya bunları bırakında bu uçak muhabbeti fazla uzamadımı yaa hani bizim replikler

Bence paylaşımlar hep bu kadar güzel olsunda uzadığı kadar uzasın. Teşekkürler Harami...

ayh iğrençsin ilker karga kısımları :durdurun
furzz bile çok daha iyi, en azından kendime getiro beni :durdurun

hayal gücüne sağlık, super olmuş, dewamı çabuk gelsin :durdurun

ahahah kırmızıyı ben dövmüşümdür kesin onu da ekleseydin :hadiordan bu arada ucakta bile zartt zurtt yaptın yaa bravo :durdurun

süper olmuş yaa devamı gelsin hemen uzun sürmesin :melek

ahahah kırmızıyı ben dövmüşümdür kesin onu da ekleseydin :hadiordan bu arada ucakta bile zartt zurtt yaptın yaa bravo :durdurun

süper olmuş yaa devamı gelsin hemen uzun sürmesin :melek

sana şurda bi smile gönderiorum anladın sen onu :hadiordan

bu arada iğrençsin ilker o karga kısımlarından dolayı :durdurun

hadi devam devam :melek

tşkler ii olmus senarist kafası var sende =)

bi ara bunların flashtan çizgifilmini falan yapalım ya =)

yada çizgiroman falan =)

telefon: zırrrrrrrrr belkide lilililili olabilir nasıl çaldığı muamma

valla mükemmeldi üstad eline sağlık :) :) :):clap:clap:clap

evt 2. bölüm nerde ama :sigara:

jewel in saçlarını yoluşumu zevkle okumak istiorum :sigara:

Geri