hh ' cılar arası basket maçı istiyoruuuz !!!

»» dαкi ««

PsychostyLa
HH Üyesi
Reaction score
0
merhaba . benim bir önerim var . hani nasıl hh arasında futbol maçları yapılıyor ??
biz de basket maçı istiyoruz . ewt kardeşim . ben futbol dan fazla anlamam ama basket iyi oynarım diyen herkesin beni mesajlarıyla desteklemesini istiyorum ...
hadi arkadaşlar bu ay bir basket maçı çevirelim .
düşündüm de sanki bayaaa bi katılım olacak gibi gözüküyor . o yüzden kişi sayısını fazla önemsemeyelim bence .
isteyen herkes gelsin. 5-10 dk. oynayıp gidecek halimiz yok ya ...
olmadı 5 er li takımlar haline bölerek , kendi aramızda da bi tunuva yapabilirz ...
eğer maç kesinleşirse mod. arkadaşlar ile yer - saat kararlaştırıp açıklamayı düsünüorum ...
( mod. arkadaşlarımız da maça ilgisini beklioruz !! )
meajlarınızı bekliyorum .

Ya çok Iyi Olur Valla Daki çok Güzel Bi Fikir Sonuna Kadar Destekçinim

Her Destek, Tam Destek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

__ daki __' Alıntı:
eğer bu site de eşitlik var ise , bu önerimiz de kabul edileceğinden hiç şüphem yok ...

Sizin Organize Edeceğiniz Basketbol Maçıyla SİTENİN EŞİTLİĞİ ne alaka ben çözemedim, Organizasyonunuzu iyi yaparsanız neden olmasın

fofer' Alıntı:
Sizin Organize Edeceğiniz Basketbol Maçıyla SİTENİN EŞİTLİĞİ ne alaka ben çözemedim, Organizasyonunuzu iyi yaparsanız neden olmasın

ya arkadaşım benim kötü bir niyetim yok tu hani futbol maçları yapılıo ya , ben de dedim basket maçı için de eşitlik istioruz . yanlış bi şey söyledim isem özür dilerim . şimdi edit liorm

bende varım arkdaşlar...inşallah iyi bir organizasyon olurda oynarız

Beni De Yaz Listeye Yaaa

şu ana kdar kaç kişi var?

Bilader,basket oynuyorum die elinde top tutamayan adam gelmesin..kendine güvenen ve hırslı adam isterim karşımda..

odyyseus' Alıntı:
Bilader,basket oynuyorum die elinde top tutamayan adam gelmesin..kendine güvenen ve hırslı adam isterim karşımda..

o konuda bi şüpen olmasın:)

kiwi varsa sonuna kadar varım :D ist içi olursa gelirim. yer zaman belirlensin daha sonra NbaHell Yapalım :D:p

kiwi ve LoNeLy varsa bende varım tabii ki benide listeye dahil edin.:cool:

beyler daha liste oluşturmadım su ana kadar ama ben dahil 6 kişi var lionking24 sende gelirsen 7 oluoo . bi de arkadaşın dediği gibi elinde top tutuo die kendini basketçi zannedenler gelmesin ... oyunu cıvıtmayacak , basketten anlayanlar gelsin
hala mod. arkadşlar bi ilgi göremedik !!!

ya basketçilerden iyi kaleci olur pazar gunku maça kalecı olarak gelecek varmı :) maksat tanışmak yawsss!!!!

beyler adam eksik olabilirse bende gelebilrim
(bu arada yaş 16):p -ona göre alın kadroya derim-

malesef sosyal etkinliğim 0 dır ne maç yaparım nede top oynarım :cool:

Ama gel NBa yabalım de bana uyar :cool:

ANTU' Alıntı:
ya basketçilerden iyi kaleci olur pazar gunku maça kalecı olarak gelecek varmı :) maksat tanışmak yawsss!!!!

ya abi ben maça da geliorum ama seyirci olarak :D

LaZiSH' Alıntı:
beyler adam eksik olabilirse bende gelebilrim
(bu arada yaş 16):p -ona göre alın kadroya derim-

ewt kardeşim şu an senle beraber 8 kişi oldu sanırım yer var daha rahat olun ;)

hellboy726' Alıntı:
malesef sosyal etkinliğim 0 dır ne maç yaparım nede top oynarım :cool:

Ama gel NBa yabalım de bana uyar :cool:

ya abi sen yeter ki gel ya ... sana VIP den bile ayırttım ben :D

hee beyler maç tabi ki ist. da olucak BSY17 zaten ilk listeye seni aldım ;)
şu an 8 kişi we 10 kişi olduktan sonra yer we zaman ayarlamaya çalışıcağız ...
bu arada yaş sınırlaması yok :D >>> maksat tanışmak we kaynaşmak <<<

ANTU' Alıntı:
Antu hala kaleci bulamadıysaniz ben gelirim fena kalecii diilimdir beni buradan haberdar edersen sevinirim.

Geri