HH CS serverLarına admin oLmak istiyorum..! [hemde çok]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oFfSpR!nG

O şimdi ASKER!
Moderatör
Reaction score
0

sLm arkadaşlar, adminlerin şu anda yeterli olduklarını düşünüyor olabilirsiniz ama bence yeterli değil..

özellikle geceleri saatin geç olması sebebiyle (normal olarak) admin bulmak zorlaşıyor ve bende genelde geceleri online oluyorum..

uzun süre HH serverlarında takıldım böyle bir karar verdim..

ayrıca HH de görev almak uzun süredir istedğim birşeydi.. :aşk

birde (bunu yanlış anlamayın lütfen) birkaç headshot attıktan sonra [benim şansıma veya değil] anneme, aileme, sülaleme küfür edilmesinden bıktım artık..

tabi sadece bana değil, HH serverlarında kufur edilmesinden bıktım..! :vur

kafanızı dağıtmak için oyun oynayım diyorsunuz ama birileri küfür ediyor, oyunun ne tadı kalıyor ne heyecanı..

admin olmanın kolay bişey olmadığını biliyorum ama başaracağıma inanıyorum.. :melek

eğer CS 1.5 serveri açılırsa (inşallah açılır) sadece ona admin olabilirim.. :bow

yorumlarınızı bekliyorum..

teşekkürler..

saygılar... :cool:

C.S 1.5 ? Şuanda açık değil sanırım.. Yanlız şunuda söylemeliyim... 1.5 te ping olayı çok sık görüldüğü için Head Shot yeme şansınız o kadar yüksek oluyor.. Yani elinizde olan birşey değil.

Seni yeni yeni görmeye başladığımdan birşey söylemek istemiyorum ama en azından diğer arkadaşın adaylığı sonuçlanana kadar beklemeni tavsiye ederdim..

Şimdilik [-] ama ileride [+] olabilir..

oFfSpR!nG ile her gece takılıyoruz.. Bence kesinlikle Admin olması lazım... Her zaman görüyorum ...

+1

dostum ztn bnde 1.5 açılırsa diyorum..

bide sanırım yanlış anladn beni, o headshotları ben atınca bana küfür ediliyor, hile yapıyorum diye..

yorumun için teşekkür ederim kardeş.

O zaman 1.5 açılınca adaylığını koyman gerekirdi.. Ben genel olarak konuştum headshot yiyen herkes böyle söyler.. Kaçanaşık ile oynadığım ilk oyunda beni hep headshot la avlıyordu küfretmiştim sonra pingten olduğunu farkettim.. 1.5 te ping ten oyun oynanmıyor demek istedim..

İyi günler..

bencede çok sevdiğim bir adam admıno lmasını istiorum diğer admilerden kat kat daha fazla online :D

ben de cs de uzun bi sure online im ve offspringin de diger adminlere nazaran ozellikle 21.00=02.00 arasinda daha fazla online oldugunu soleyebilirim... bence de *****ARTI******

Online süren fazla olan birisin..

+ 1

şimdi doğruya doğru konuşmak gerekirse adam harbi oynuyor oyunu ve her bölümde

her grupta takır takır indiyorsun bnide en çok sen vuruyosun

hile yapıyomusun yapmıyormusun bilemiyorum ama dündü sanırım

counter 28
terorist 4 tü hatırladığıma göre

sen counterdın sonra baktın 7ye 4 durum

teroriste geçtin 5dk. ya oldu ya olmadı bi baktm durum 30-26 olmuş ve katkın büyüktü

admin liğe gelince 1.5 açılırsa olmanı isterim tabi hile yapmıyorsan neden olmasın

iyi oynaman admin olmanı gerektirmez dermişim :D benden de +1 kardeşim..

vetkam sen zaten hiç konuşma seni görmiyim karşı takımda

nereye dönsem pusudasın meydana çık meydana:D:D pusucu herif:D

şu sıralar admin sorunu pek olmuyor, 1.6 için (-)

-1 kesinlikle şu 1.5 2 haftadır geceleri admin olmayabilir nedenide benim sınav haftam olması.ama gelcek hafta çarşamba bitiyo.ondan sonra tam gaz devam

Marifet Oyun Deil Yonetme...

Ayrıca Dostum Yorumların Hepsıne Yorumlar Yapıldıktan sonra cvp verırsen daha ii olur...

1-5 Acılırsa +1905

1-6 İcin Henuz Erken Diyorum -1

PRotype' Alıntı:
O zaman 1.5 açılınca adaylığını koyman gerekirdi.. Ben genel olarak konuştum headshot yiyen herkes böyle söyler.. Kaçanaşık ile oynadığım ilk oyunda beni hep headshot la avlıyordu küfretmiştim sonra pingten olduğunu farkettim.. 1.5 te ping ten oyun oynanmıyor demek istedim..

İyi günler..

Katılıyorum Yani sanki 1.5 e admin olmak istiyorsun ama 1.5 yok bile sanki biraz gereksiz yere acılmış ama erken bence yani açılırsa inş admin olursun :melek

Ah Dark tatile çıkmasaydı ne güzel projeler vardı yattı neyse
güzel oynayan birisisin ama admin olmak için yeterli değil
ama yaparım diyorsan Cs oynayanların çoğunluğunun oyunu
alman gerekir...

ќαcαη αѕiќ' Alıntı:
Marifet Oyun Deil Yonetme...

Ayrıca Dostum Yorumların Hepsıne Yorumlar Yapıldıktan sonra cvp verırsen daha ii olur...

1-5 Acılırsa +1905

1-6 İcin Henuz Erken Diyorum -1

dostum haklısın yorumlar yapıldıktan sonra cevap wermem gerekirdi ama bi yanlış anlaşılma olmasından korktuğum için cevap vermek zorunda kaldım.. ):

AhenG' Alıntı:
Katılıyorum Yani sanki 1.5 e admin olmak istiyorsun ama 1.5 yok bile sanki biraz gereksiz yere acılmış ama erken bence yani açılırsa inş admin olursun :melek

kardeş ben 1.5 e admin olmak istiyorum demedim, 1.5 açılırsa admin olmak istiyorum dedim.. benim şu anki istediğim 1.6 ya admin olmak.. ama 1.5 açılırsa ona olmayı istiyorum..

yorumlarınız için herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar..

geceye admin $art bende cok online oluyorum (ACIyok) hic admin goremiyorum dandik maplerde oynamak zorunda kaliyoruz kimsede votemap e oy vermiyo mutlaka gece oynayan bi admin $art adminler sirf oglenleri online lar ,ayrica 1 admin daha olsa kotu mu olur iyi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri