hh denizLi

sauron

New member
Reaction score
0
hackheLL in denizLiden üyeLeri varsa bu topicte beLirtsinLer ki daha sonra denizLide qüzeL orqanizasyonLar düzenLeyebiLiriz.. :) denizLi benden soruLur..

valla ispiyoncu die bi arkadaş forumumuzda mod ben denizli ondan die sorulur biliorum ama o sabah kalkınca konuyu görünce yapar herhalde bisiler he bide yamakasi vardır o da sağlam adam denizliden oda mod du bıraktı :(

ehhehe :) denizLide çevrem qenishtir :) geLeLi 1.5 sene oLmasına rağmen. :) qörüsheLim ispiyoncu kardeşimizLe..

denizli dayanişmasii :D

denizLide qüseL orqanizasyonLar yapabiLiriz o bakımdan denizLiLi arkadaşLarımızın cwpLarını bekLiyoruz..

bizim buralara gelirseniz yaMaKaSi dedin mi herkes gösterir beni :):D

walla gençler işler çok yogun gerçekten ama ayarlayalım bişeyler görüşelim...

sizin oraLar nere mekan beLirt buqün qeLiyim baba çayını içmeye :) ve şaka yapmıyorum ciddiyim :)

vayyy denizlili genClik ;)

fazla hız yapmayın bizim akrabalar ceza yazmasınlar denizlide :D:D

acıpayam yoLunda 160 yaptım :D kimse de ceza fiLan yazmadı. mitnick senin akrabaLar iyi çaLışmıyo sanırım :D

bağbaşı mevkiii denizLiyi biLiyorsan şöyLe anLatayım soyLu sitesine doğru bağbaşı beLediyesinden sonra :)

slm denizlili kardeşlerim herhangi bi organizasyon olursa haber verinde gelelim hemen

haaa bu arada bende tavas yolunda 150 yapmıstım gecen sene...ehliyet falanda yoktu

bu arada benimde ehLiyet yok :D kim takar kuraLLarı kuraLLar çiğnenmek için değiLmi zaten :D

horozlara saygılar...:)
üü üürü üüü:p

bende LaZlardan böle bi teşkilat mı kursam kıskandım şindi baq:D

agır ol abi desinler.........

acıpayam yolunda 160 cok rahat yapıLır...

Geri