HH Futbol Maçı

KillaFlex

Altın Üye
Reaction score
0
HH Futbol Maçı
HackHeLL a ve b futbol takımı kurulup maçlar oynanacaktır..
takımları kimin kurulacağı tartışılıodur..

yaramaz:ben çok ii top oynarım ben kuracam.
fortmin0r:hadi len ordan sen daha yürüyemiyosun.:saskin
neron:bi susun lan siz de kimsiniz ben varken.
Mythical:Bu böle olmaz bi susun.
Dark_Angel: Sitenin Yöneticisi olarak ben kuruyorum.
Herkes: Tabi Haklısın sen kurmalısın.
Dark_Angel:A. Takım KnockOut,Mythical,yaramaz,fortmin0r,neron,enemy,da re,fare,reavenn,Sky_Angel,Shark
B. Takım Arfy,1sc0rp!tX,1001Design,Aktuğ,bim_28,firatay,FoF eR,freemitnick,hellboy726,react0r,genco

Nese Takımlar kuruldu ve ponpon kızlarımız maçın oynanacağı sahaya gelirler.
Ponpon Kızlar:angel_ina sonsuzluğa blue_qirL,sHaKe!T,innfnnty,fıstık kız,qapris,kırmızıkız,jewel,infatuate:melek

Hakemler: Dark_AngeL,ReaLiStanbuL,Solariz,TheOzy olur.

Ve Oyuncular soyunma odasından stada doğru gelir.2 takımında kaptanları yazı tura atarlar.
A takım maça başlar.Santra yı Neron la KnockOut Eder.neron ilerlerken neronun önünü kaparlar ve neron kaleciye kdr pas atar ama pas havalı ve falsolu geldiği için topu tutamaz ve top ağlara gider.:vur:eek:ha Herkes neronun üstüne doğru yürür.
nese maç tekrar başlar.knockout topla beraber herkesi çalımlayarak ceza sahasının çizgisine kdr ilerler o sırada golü engellemek için fofer topa kayar ve knockout u yere düşürür.
Ve hakem Dark_Angel frikiği verir.frikikin kimin kullanacağı da bir kavga çıkarmıştır..sonunda fortun kullanılması kararlaştırılmıştır..fort topa doğru gelir ve topa falsolu bir şekilde vurur direğe patlar..
ve top bim in önüne düşer.ve kontra atak şansı doğar.hellboy çok hızlı bir şekilde ceza sahasına kdr koşar ve bime atsanaa diye bağırır.bim ben atacam der gider.ve topa vurur top gol olurken hakem maçı bitirir.
ve 1 yarı bitmiştir.ve yorumcular 1. yarının yorumunu yapar.
"eğer maç bu şekilde biterse neronun çok aceleyle kaçması gerekir." ve yorumlar bu şekilde devam ederken oyuncular 2. yarıya başlamak için sahaya çıkar.
hakem düdüğü çalar ve maça başlar b takım.aktuğ sağdan ilerler ve atağın yönünü sol kanada çevirir.b takımının bu devre paslı oynayacağı anlaşılıyor.
sol tarafta topu react0r alır ve ortasını keser genco kafasıyla top vurur ama top az farkla dışarı çıkar.
kaleci topu oyuna sokar ve neron topu alır bir çalım 1001Design a ve topa vurur.gooooooooooooooooooooooooooool süper bi gol atar neron.hatasını telafi eden neronun içi rahatlar
santrayla maç başlar.freemitnicke yollar pasını ve sağdan giden 1sc0rp!tX birden ceza sahasına girer ve topu önünde görür.napacağını şaşırıp top a dokunamaz.maç böle dewam ederken 80. dakikaya gelinmiştir.ponponlar tuttukları takımları büyük bir sesle destekliyorlardır..
Dakikalar 85 i gösterirken dare topla buluşur ve sharka atar shark topa bi vole vurur ama top ayağına oturmadığı için çok kötü bir yere gider.
ve dakika 89 olur.yardımcı hakemler theozy ve solariz 2 dakika uzatma verir.top firatay dadır.top a vurur kaleci topu tutar ama top seker tekrar firatay a gelir kale boşdur ve topa vururrrrrr son anda topu mythical tutar.bu sırada yaramaz ceza sahasındadır.mythical boya atsana amele diye bağırır.
mythical atmicam der gider.dakika 91 i gösterir.mythical boy ilerlerken ve maçı hakem dark_angel bitirir.
ve maç beraber e biter..
ve yorumcu,iddaacı patient yorumunu söler.
"neron kendi kalesine gol atmasaydı daha değişik yerlere gelebilirdi maç."
spiker:
"Bu maçın Rowanşında Görüşmek üzere:vur"
Senaryo Benim Resimler MyThicaLBoY un İcadıdır.:vur

A Takımı
522ufqx.jpg

B takımo
52m5moj.jpg

Eyvallah Yramaz

resmin üstüne tıklayarak büyütün daha net görebilirsiniz
amatörlüğüm affola

"ve yorumcu,iddaacı patient yorumunu söler.
"neron kendi kalesine gol atmasaydı daha değişik yerlere gelebilirdi maç."

evet yine yattı kupon :D eline sağlık lem yaramaz :durdurun

bi gol attırmadınız bana :p elinize sağlık

kaleci topu oyuna sokar ve neron topu alır bir çalım 1001Design a ve topa vurur.gooooooooooooooooooooooooooool süper bi gol atar neron.hatasını telafi eden neronun içi rahatlar
-----------------------
ah hahah neron atmıŞ qolüüü koptum :) :)

emeqinize saqlık qüzeL olmuŞ :p

ona gol attırmamın sebebi maç çıkışında dayak yemesin diye :D:D

hahahahahha :D pon pon kızlarda varmış :p

ellerinize saqlıkk :D

güzel olmuş elinize sağlık.

hh team uçuyo senarya üstüne senaryo :D:D:D:D

Benden Sol bek Olmaz Lemm =))

2 Sene Sag Kanatta Oynadik Ama Cok Yorucu Koy Forvete Dinlene Dinlene Oynarim Ben

Arada Kendi Kalemede Gol Atiom Bak Sekilde Görüldügü gibi =)))

"eğer maç bu şekilde biterse neronun çok aceleyle kaçması gerekir."

süfer yaf=) elinize sağlık yaramaz ve mytichal boys : )

zahmet olmassa ponpon kızların kim olduklarını da açıklarsın dimi =) :goz:

Geri