HH Güncel Bölümde Görev Almak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hackhell yönetimine laf sokmaya çalışan bazı beyin özürlüler görüyorum...
Adam gibi oyunuzu kullanıp, konudan çıkın. Yönetimi ve yöneticileri eleştirmeye çapınız yetmez...

Sonuna Kadar - ZeytinBurnuLu.

Yönetimi Hak edecek en son kisilerdensin bana gore.

Yönetici aLımı yapıLırken tarafsızLık koşuLunun göz önünde tutuLması gerektiğini düşünüyorum..
bu yüzden -53

Sana Vereceğim Oyun Rengi ve Bu Mesajım MaLumun İLanından Başka Birşey DeğiLdir AsLında. ÇaLışkanLığın, gündemi Takip Etmen ve MiLLi DuyguLardaki Hassasiyetin Yönetimi Hakettiğin, KriterLeri tamamLadığın Manasına GeLir.Çok SesLiLiğin ve Forum ÜyeLerin GeneLini TemsiL Eden Yönetim, Forumun GeneLinin Bir İzdüşümüdür. DoLayısıyLa Yönetim İçin ELzem AdamLarın Başındasın.

ELbette GrupLaşmış ve GrupLaştırLmış Bir takım EngeLLer Karşına Çıkacaktır. Hiçbir YoL Düz değildir. Aynaya Bakıp GördükLerini Seni TanımLamada KuLLananLara Sen ALdırma. YoLun Açık OLsun.

+1071

eksi eksi eksi eksi -------- eksiiiiiiiii Görüşleri Farklı ayrımcılık yapabilenleri yönetim sanmıyorum alsın ...umarım anlaşılmıştır

( + )

Ben bıraktığımdan bu yana bölümün yönetici ihtiyacı olduğu kesin yirmibeş gün olmuş şikayetler ile en son dün arda kardeşim ilgilenmiş iki aydır kayıp olan bölüm kurallarınıda dün bulup tekrar yerine getirdiği için de arda'ya ayrıca teşekkürler.

Üzülerek belirtiyorum ki bölüm oldukça başı boş kalmış durumda buradan hareketle yaşın , forum deneyimin , olgunluğun ile hackhell'e bu zamandan sonra yönetim çizgisinde faydalı olabileceğini düşünüyorum yaşına ve olgunluğuna ve bir yöneticinin tarafsızlığına ve objektifliğine yakışacak şekilde hareket edeceğini düşündüğüm için ( + ) seçilirsen eğer umarım beni yanıltmazsın hakkında hayırlısı olsun iyi forumlar dliyorum.

Forumda en son söz hakkı olan biri olarak destekliyorum.

Senin sivriliğinden ve taraflılığından bahsetmişler, senden daha sivri ve taraflı olanlarda yönetici oldu,oluyor ve olacaktır da kanaatimce.

Bölümle ilgili olarak senden daha güncelini mi bulacaklar. =)

MozoLe Miяach;4802022' Alıntı:
Forumda Çıkarttıgın KavgaLarı Yaptıgın HaksızLıkLarı ModLarLarLa SürekLi Uğraşmanı Kimse Unutmadı..

Kıyamet Kopsa Beşiktaşım Küme Düşse Sana Yinede + Vermem..

{ - - - MozoLe Mirach } { Negatif } Yönetım İnşaLLah BöLe Bi Hata Yapmaz.. { Şahsi Görüşüm.. } ;)

Bunun üzerine..

[-]

Kusura bakma

Bu mesajdan sonra konu dışı yorum yazan arkadaşların hakkında gereken yapılacaktır.

Kimse Sütten Çıkma Ak Kaşık Değil ....
Bazı Arkadaşlar Taraf Tutuyor Demiş....
Aday olan arkadaşımız bir taraf olmasa o bölümde işi ne ?
Neden o bölümle ilgilensin... ?

Oyum Sana Artı [+]

Umarım Yönetime Girersin :victory

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri